FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 28 maj 2010, 22:24

Dino_TM je napisao/la:Premalo tbj. Mogli smo izvuci bar 600 000 eura. Ali, daj sta das samo da nije sica.

bekricu bi isteko ugovor za 6 mjeseci i zeljo bi dobio za njega samo aplauz,ljudi su vjerovatno ponudili najbolje uslove cim je on prihvatio i to je to,da je imo ugovor na cetri godine onda bi se mogli cjenkat i nabacit nesto vise para ovako su svi zadovoljni,zeljo uzeo pare bekric ima priliku da obezbjedi egzistenciju i to je to
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 28 maj 2010, 22:24

Ponos Torina je napisao/la:
Eura nemoze km nikako

Stvarno kada ce doci vrijeme kad ce nasi klubovi vise cjeniti igrace u nasoj ligi i kada ce prestati da pustaju najbolje igrace lige za mizerne pare.....

Ali to su greske klubova koji neznaju do kraja prepoznati kvalitet i talenat igraca i koji kad vide da igrac moze izrasti u zvijezdu i kvalitetnog fudbalera neulazu u njegov napredak,neznaju napraviti kvalitetan ugovor da bi kasnije njihov tim mogao dobiti ogromnu sumu za tranfer..

Ovo je bruka za kakve mizerne pare igraci idu u inostranstvo!
Nisu greške nego NEMA PARA. Kontaš. Ne kontaš. Hvataj se ti Torina, ovo ti ne ide i NE ZNAŠ a PRIČAŠ.

tm84 je napisao/la:ako zeljo NETTO dobije za njega 500.000 eura, onda je po meni vise nego malo... mislim da mozemo dogurati na cifru do milion eura netto ;)
Za čovjeka kojem ugovor ističe za 6 MJESECI je 300.000 e malo :roll: Za Želju koji je prodao Sanela Jahića za 20.000 e je malo :roll: Za Želju koji NEMA PARA, koji je dužan 2 miliona, ovo je malo :roll: Ovo je malo za igrača za kojeg se znalo da će otići na kraju sezone. Ima i druga opcija, na tribine do Decenbra a onda ode čovjeka džaba. Savršentvo.
E moj ti, uputi se barem pa pričaj.

cala je napisao/la:jbt kad vidim cije je ponude odbio bekric da bi na kraju otisao u Juznu Koreju dodje mi da povratim, Spartak Moskva, Schalke, Kaiserslautern i PSV Eindhoven, ko ne vjeruje nek ode na teletext Hayat TV stranica 254
Jest, jest. Sve nas udaraju milionima po čelu i traže muzičke :roll:

tax je napisao/la:steta male pare za nakvog igraca ali ovdje ima nesto i ispod stola

evo citam kaze hadzic da zeli u zelju
Kakve "male pare". Daj igrača Želje koji je otišao za više para. UGOVOR MU ISTIČE ZA 6 MJESECI. Ring a bell.

Vi pričate ko da ne znate kakvo mu je stanje sa ugovorom(možda jedan zna), kakvo je stanje u Želji, koliko dugujemo i kako je bilo na početku ove sezone.

Također, ako vi imate 50 utakmica Želje zajedno, evo glave.

edit: možda griješim za jednog, možda. Ovo ostalo nema 10 utakmica ZAJEDNO.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 28 maj 2010, 22:30

Adnan_Zeljovac je napisao/la:Ovo je Pristojna cijena..300.000 dolara s obzirom da je dolar skocio prema gore 8-) ..pa skontajte koliko je to u KM-ovima..hehehhehe...dosta para mogu se kupiti jos 5 igraca iz nase lige...i to dobrih.. :lol: :lol: :lol: :lol: ....pa skoro iz sarajeva otisao a sarajevo ce dobiti samo 35.000 dolara...haahhah

Handic iz Sarajeva je kao rezervni igrac otisao za iste pare u Poljsuku ,e pa sad vidi razliku da najbolji igrazc Zelje i jedan od najbolji igraca u zadnji par godina ode za iste pare kao rezervni igrac Sarajeva. Spominju se i neka renomirana fudbalska imena ,a plate nisu isplacene ni sadasnjim igracima,ali vidjecemo sta ce od svega biti! :D :) ;)

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 28 maj 2010, 22:32

Nijaz Brković, po mnogima, nakompletniji sportski radnik u BiH, prvi saradnik Sabahudin Žuje i uz Amara Osima, najzaslužniji za titulu i izlazak u Evropu, mogao bi se privremeno povući iz Želje...

Izvor: One koje se ne čitaju :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 28 maj 2010, 22:34

cena je napisao/la:
Adnan_Zeljovac je napisao/la:Ovo je Pristojna cijena..300.000 dolara s obzirom da je dolar skocio prema gore 8-) ..pa skontajte koliko je to u KM-ovima..hehehhehe...dosta para mogu se kupiti jos 5 igraca iz nase lige...i to dobrih.. :lol: :lol: :lol: :lol: ....pa skoro iz sarajeva otisao a sarajevo ce dobiti samo 35.000 dolara...haahhah

Handic iz Sarajeva je kao rezervni igrac otisao za iste pare u Poljsuku ,e pa sad vidi razliku da najbolji igrazc Zelje i jedan od najbolji igraca u zadnji par godina ode za iste pare kao rezervni igrac Sarajeva. Spominju se i neka renomirana fudbalska imena ,a plate nisu isplacene ni sadasnjim igracima,ali vidjecemo sta ce od svega biti! :D :) ;)
Giganti ste, samo mi nije jasno što se baviš Željom. Meni se čini da Torpedo i HZ imaju mnogo većih problema. Doduše, ako su svi navijači ko ti nije ni čudo gdje ste :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 28 maj 2010, 22:35

cena je napisao/la:

Gdje nisu isplacene? U Torpedu? Vjerovatno i nisu... Na tvoju zalost i zalost tvojih istomisljenika u Zeljeznicaru je sada situacija malo (citaj malo vise) drugacija nego proslih godina i dosta bolja nego u 95% bh. klubova... Prihatili vi to ili ne, tako ti je...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 28 maj 2010, 22:37

John Cena ima velike razlike izmedju transfera Handzica i Bekrica,Handzic je imao najmanje 4 godine ugovora i msm za nase uslove ste uboli dobru cifru za njega iako je lik obicna taraba a Bekricu ugovor istice na zimu i da nismo prihvatili ovu svotu u zimu bi mogli dobit jedino nogu u gu zcu za Bekrica, samo mi je steta sto Bekric jos nema makar 1 godinu ugovora pa msm da bi naredne godine na ljeto apsolutno ostvarili rekord sto se tice transfera u nasoj Lizi al ostaje veliki zal sto ide najbolji igrac nadam se da ce na njegovo mjesto doci Osmanagic i barem pokusati dovesti Muratovica koji je u nekoliko navrata izjavljivao da bi volio zavrsiti karijeru u ZELJI...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adnan_Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_Zeljovac » 28 maj 2010, 22:43

Očekuje se ponuda Rubina
HAJDUKU 5 MILIONA, IBRIČIĆU 600.000 eura 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) ...dobre pare trebali smo i mi za Bekrica uzet 5.000.000 :D 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

HVALA TI SAMIRE ZA SVE!!!!!
Zadnja izmjena: Adnan_Zeljovac, dana/u 28 maj 2010, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 28 maj 2010, 22:43

Nisu to ni male pare kada se sve sagleda,jos ako dodje dio od Dzeke mogu pola lige kupiti.Ali ako se nesto zeli napraviti na rezultatskom planu u Evropi mislim da kvalitetne igrace treba zadrzati,inace ce to biti samo izlet i nista vise.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 28 maj 2010, 22:48

dino lj je napisao/la:Nisu to ni male pare kada se sve sagleda,jos ako dodje dio od Dzeke mogu pola lige kupiti.Ali ako se nesto zeli napraviti na rezultatskom planu u Evropi mislim da kvalitetne igrace treba zadrzati,inace ce to biti samo izlet i nista vise.
Ha,ha cu od Dzeke mozda nesto dobijete i od transfera Murinja u Real nebi me zacudilo da neko od vas lupi! :idea: :idea:

Adnan_Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_Zeljovac » 28 maj 2010, 22:49

cena je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Nisu to ni male pare kada se sve sagleda,jos ako dodje dio od Dzeke mogu pola lige kupiti.Ali ako se nesto zeli napraviti na rezultatskom planu u Evropi mislim da kvalitetne igrace treba zadrzati,inace ce to biti samo izlet i nista vise.
Ha,ha cu od Dzeke mozda nesto dobijete i od transfera Murinja u Real nebi me zacudilo da neko od vas lupi! :idea: :idea:
e care imas svoju temu...ne znam otkud ti ovdje....jer te to toliko interesuje Zeljo..znam kako ti je 8-) 8-) 8-) 8-)
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 28 maj 2010, 22:52

Adnan_Zeljovac je napisao/la:
cena je napisao/la:
e care imas svoju temu...ne znam otkud ti ovdje....jer te to toliko interesuje Zeljo..znam kako ti je 8-) 8-) 8-) 8-)

Idem care nego nemogu vjerovati koliko ljudi lupaju i dokle idu dezinformacije,pa ja mislim da nema manijaka da nezna da je Dzeko prosle godine bio prodan da bi Zeljo tada uzeo bruku para ,a ovako nema nista.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 28 maj 2010, 22:57

tjesi se :mrgreen: i sanjaj da ce vas kupiti sanela dzenkins a kad se utjesis pogledaj prvilnik i kad vidis da postoje MEHANIZAM SOLIDARNOSTI DO 23 GODINE I NADOKNADA ZA TRENIRANJE ZA VRIJEME PROVEDENO U KLUBU onda ce ti biti jos teze :mrgreen: a do tada uzivaj u planovima predstavnika bp i planu 2014 8-)

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 28 maj 2010, 23:01

Cuspajz je napisao/la:tjesi se :mrgreen: i sanjaj da ce vas kupiti sanela dzenkins a kad se utjesis pogledaj prvilnik i kad vidis da postoje MEHANIZAM SOLIDARNOSTI DO 23 GODINE I NADOKNADA ZA TRENIRANJE ZA VRIJEME PROVEDENO U KLUBU onda ce ti biti jos teze :mrgreen: a do tada uzivaj u planovima predstavnika bp i planu 2014 8-)
Aaaaaaaaaaaaaaaa, ne valja se ovoliko smijati :lol:

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 28 maj 2010, 23:04

Ode nam Bekrić :P i to u daleku Koreju...:(
mB!

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 28 maj 2010, 23:05

Mukiol je napisao/la:Ode nam Bekrić :P i to u daleku Koreju...:(

cuj to, info?

Post Postao/la Avatar » 28 maj 2010, 23:06

muamer10 je napisao/la:

cuj to, info?

Il' su ljudi toliko glupi ili ne prate prethodne stranice ..

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 28 maj 2010, 23:07

muamer10 je napisao/la:

cuj to, info?

Il' su ljudi toliko glupi ili ne prate prethodne stranice ..

:lol:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 28 maj 2010, 23:11

pile87 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:@Seyo

Ne zamjeri, posudio sam .. ;)
Jel sad vjerujes u plavo proljece ? Morao sam te pitati nesto si mi bio skeptican :D na pocetku polusezone! Ne treba se previse zanositi evropom ove godine po meni je bitno da smo je izborili i da ce otici na neko evropsko gostovanje za sta se cuvam haman godinu :D sta god uradimo dobro je...Jos puno posla je pred ljudima u klubu istini za volju i imaju jos jednu godinu vremena da poprave situaciju i posloze neke stvari tada treba traziti nesto vise.Meni je sasvim dovoljno da smo prekucali ovu ligu i da idemo u evropu, nisam nesto ni pretjerani optimista da mozemo napraviti neki rezltat eventualno ako budemo imali neke lude srece sa obzirom ne moguce protivnike.
Konacno vjerujem .. :mrgreen:

Rekao sam Seji jednom kad smo sjedili cemu onaj pesimizam i skepticizam u titulu. Vise je to nesto drugo nego to ali to cu ti jednom reci kad se upoznamo i sjednemo na pice . ;)

U neki uspjeh u Evropi sad ne vjerujem nesto pretjerano. Treba bas da nam se poklopi dosta stvari da bi u dvije utakmice prosli klub koji je na svim poljima bolji od nas ali ni to nije nemoguce. Dok igramo, nada postoji. Lijepo bi bilo kad bi to bio neki tim iz "normalne" zemlje u koju mozemo otici bez problema pa da igraci imaju podrsku i tamo i da nama navijacima koji cemo ici bude dobro. Vidjet cemo, do izvlacenja ima jos malo jace od 20 dana i sve je otvoreno.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 28 maj 2010, 23:14

e tako i nemoj više s pesimizmom, znaš da je proljeće uvijek plavo kad je Osim tu ;)
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 27 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []