Šta li si ti ustvari krenuo da kažeš...TheHornet je napisao/la:Baš je đubre Ješa. Umjesto da tebe pita koga treba da dovede, ko je idiot, ko je pravi igrač, kome raskinuti ugovor itd. , on to (nadam se) sam odlučuje. Odakle mu pravo da dovede momka na PROBU? Koja su to muda, **** te ..joker90 je napisao/la:Ne znam jeste li primjetili ali treba da nam dođe Kramar, a Jesa evo vec 2 mjeseca tjera takve idiote i raskida im ugovore?! Ko je vođee lud?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:

Ništa više, ništa manje. Dobra, borbena, napadačka i kvalitetna ekipa. Eto koliko ih je otišlo a i dalje nam trebaju pojačanja na ista 2 mjesta.
Uz dolazak centralnog veznog i krila koji će biti baš 'upgrade' bombona ekipica. Za klupu još naravno jedan mladi, rezervni lijevi bek i to je to, bar meni lijepo izgleda.
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Reis Tito?BitiSrcemVezan je napisao/la:
Ništa više, ništa manje. Dobra, borbena, napadačka i kvalitetna ekipa. Eto koliko ih je otišlo a i dalje nam trebaju pojačanja na ista 2 mjesta.
Uz dolazak centralnog veznog i krila koji će biti baš 'upgrade' bombona ekipica. Za klupu još naravno jedan mladi, rezervni lijevi bek i to je to, bar meni lijepo izgleda.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Ne znam jeste li primjetili ali treba da nam dođe Kramar, a Jesa evo vec 2 mjeseca tjera takve idiote i raskida im ugovore?! Ko je vođee lud?
mozda bas mali znade
- PitarBordo
- Kontakt:
Hahahaha video 1/1 pokazuje kako se odradilo zadnja 2-3 prelazna roka....Zastone je napisao/la:joker90 je napisao/la:Ne znam jeste li primjetili ali treba da nam dođe Kramar, a Jesa evo vec 2 mjeseca tjera takve idiote i raskida im ugovore?! Ko je vođee lud?
mozda bas mali znade![]()
Samo Saraj'vo.
ko zna sta se pokvarilo? 
-
ajdohordas
- Kontakt:
gledam sad najzanimljivije detalje i golove one utakmice protiv Sparte... joj majke mi extra smo igrali... ne znam odakle bas ta tekma da mi padne na pamet valjda ova pauza djeluje na mene 
Slazem se samo za zadnjeg veznog i napad(ace).BitiSrcemVezan je napisao/la:
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Po meni idealni rasplet u pauzi; Krle i Benko idu za odredjen iznos (ne manji od 1 mil eur za obojicu), dolazi klasa igrac ala Jajalo na CM, na pripremama uvjezbavamo taktiku 4231, dovodimo jos jednog LB kao konkurenciju Bekicu2.
Ekipa za proljece: Plakalo/Delac, Kadusic/Kallasi, Barbaric/Mihojevic, Kovacevic, Bekic2/LB, Rustemovic/Berberovic, CM/Radovac, Simeunovic/Okic, Reis/Heric, Duljevic/Kouadio, Cezar/8ekic.
Ekipa za proljece: Plakalo/Delac, Kadusic/Kallasi, Barbaric/Mihojevic, Kovacevic, Bekic2/LB, Rustemovic/Berberovic, CM/Radovac, Simeunovic/Okic, Reis/Heric, Duljevic/Kouadio, Cezar/8ekic.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Brisi ovo dok @joker jos uvijek nije vidio.BitiSrcemVezan je napisao/la:Rezerva za novog veznjaka.
Haram.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Raja, nema spavanja, a nema ni pojacanja 
Ma vidio da je sad moderno ovako "pljuvace" napadati, pa i ono krenulo.. A vjerovatno i on ima sand in you know what..PitarBordo je napisao/la:Šta li si ti ustvari krenuo da kažeš...TheHornet je napisao/la:Baš je đubre Ješa. Umjesto da tebe pita koga treba da dovede, ko je idiot, ko je pravi igrač, kome raskinuti ugovor itd. , on to (nadam se) sam odlučuje. Odakle mu pravo da dovede momka na PROBU? Koja su to muda, **** te ..joker90 je napisao/la:Ne znam jeste li primjetili ali treba da nam dođe Kramar, a Jesa evo vec 2 mjeseca tjera takve idiote i raskida im ugovore?! Ko je vođee lud?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
ajdohordas
- Kontakt:
Prođe jedan dan a mi nismo raskinuli ugovor 
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Danas ce biti obavljeni neki pregledi za pojedine igrace u nekoj poluklinici...znaci od danas pocinje sve laganini da se kontrlja
I tako narednih mjesec i kusur dana...bice nam veselo
))
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Trenutne igrace, ili novemuhamedhulk je napisao/la:Danas ce biti obavljeni neki pregledi za pojedine igrace u nekoj poluklinici...znaci od danas pocinje sve laganini da se kontrljaI tako narednih mjesec i kusur dana...bice nam veselo
))
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa valjda prvotimce, nista novi (osim ako nisu koga doveli od jucerAdiFKS je napisao/la:Trenutne igrace, ili novemuhamedhulk je napisao/la:Danas ce biti obavljeni neki pregledi za pojedine igrace u nekoj poluklinici...znaci od danas pocinje sve laganini da se kontrljaI tako narednih mjesec i kusur dana...bice nam veselo
))
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- PitarBordo
- Kontakt:
Nismo haman više od jednog dana ni sa kime raskinuli ugovor, plus niko nam nije ne došao... 
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.