Ostale lige

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Ostale evropske lige

Post Postao/la Devil » 16 maj 2010, 21:05

Bursaspor novi sampion Turske. :roll: Pobedom protiv Besiktasa 2:1 uspeli su osvojiti naslov.Fener u najvaznijoj utakmici sezone kuci kiksao protiv Trabzona odigravsi 1:1:Tako ce Bursa igrati sledece sezone grupnu fazu LP,a Fener ce se zadovoljiti kvalifikacijama.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 16 maj 2010, 21:08

Evo i ja sad gledam... ovo je prva titula koju je osvojio neko van velike cetvorke (Fener, Galata, Besiktas i Trabzon)... Sivasspor je prosle sezone imao slicnu sansu, ali su zijanili, ovaj put Bursaspor ni iz ceg dolazi do titule... mogu samo zamisliti kako je sad tamo, bice zemljotres... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 16 maj 2010, 21:09

Ovo im je pomoglo da osvoje prvenstvo :lol: :lol:
[youtube][/youtube]

Svakako jedno veliko iznenadjenje, ko bi rekao da ce Bursa osvojit pored jednog Fenera, pored jedne Galate, pored Besiktasa itd. Ovo im je za svaku pohvalu, postalu su mi nekako simpaticni uz Besiktas.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 maj 2010, 21:24

Moj zavrsni rezime o JSL ove sezone.Dakle,danas je odigrano i poslednje kolo sampionata.

Rezultati poslednjeg kola:

BSK Borča - OFK Beograd 1:0
(Krstić 6)

Čukarički - Borac 1:0
(Trajković 37)

Spartak ZV - Crvena zvezda 0:1
(Lekić 9)

Hajduk - Javor 1:1
(Mrđanin 41 - Panić 77)

Jagodina - Sartid 2:0
(Simčević 62, Đilas 72)

Rad - Metalac 3:0
(Dimitrijević 45)

Vojvodina - Napredak 7:0
(Mrđa 15, 31p, 47, 85, Kataji 32, 65, Mudrinski 77)

Partizan - Mladi radnik 6:0

1 " 30 24 6 0 63 14 78
2 Црвена $ 30 23 2 5 53 17 71
3 & $ 30 15 5 10 38 33 50
4 & ? $ 30 14 7 9 34 27 49
5 $ 30 13 6 11 51 30 45
6 $ 30 12 7 11 38 34 43
7 " Јавор 30 8 14 8 22 23 38
8 $ 30 10 7 13 38 39 37
9 ? 30 10 5 15 24 39 35
10 $ 30 8 10 12 23 30 34
11 & 30 9 7 14 21 34 34
12 & 30 9 6 15 27 37 33
13 " & 30 9 5 16 25 46 32
14 $ 30 7 9 14 28 40 30
15 $ 30 7 8 15 30 44 29
16 $ $ 30 5 10 15 19 47 25

Partizan zasluzeno novi stari prvak.Momci imaju konstantu u ekipi bez previse osilacije.25 kola su bili iza nas ali su nas onda ostavili na -7.Sledece sezone idu u kval.za LP i mislim da mogu daleko dourati za adekvatnim pojacanjima.Diarra i Petrovic vrlo verovatno odlaze na leto i trebace to posloziti.Sto se tice nas ja sam vec prezaleo ovu sezonu.Ko se seca kada nam je dosao Dostanic rekao sam nema nama titule osim ako se nedogodi neko iznenadjenje,jednostavno sam znao da on nije kadar voditi ovoliku velicinu od ekipe i nositi se sa pritiskom koji donosi najveci klub Srbije.Idemo u EL i videcemo sta ce se desavati,vec je nekoliko imena pred potpisom,ali o tome vise na temi o voljenom mi klubu.Ofk-a zasluzeno treci,odlican fudbal igraju i prestavljace nas od 2 predkola u EL.Najvece iznenadjenje i kome se ja nisam nadao predstavlja Spartak ZV koji je 4.Misleo sam da posto je Vosa bila u finalu ide u EL ali danas citam da to nije tako vec ide Spartak.Vise bi voleo da je to Vosa jer bi mogli mozda malo dalje dogurati imaju strasnu ekipu po imenima mozda i najjacu ali stalna vrteska trenera im nedozvoljava veci plasman.Iz lige ispadaju Mladi Radnik,te nazalost Napredak zbog kojeg mi je veoma krivo.Beograd ostaje u punom sastavu te se ta kolonija jos vise povecava sledece sezone.Hajduk se spasao u zadnjem kolu :twisted: te tako Dzomba ponovo ostaje sretan,ali sledece sezone mu se taj osmeh skida.Najbolji strelac je Mrdja sa 22 gola,najbolji trener je Zoran Milinkovic iz Spartaka,najbolji igrac je MRdja,a najtalentovani je Sasa Markovic iz OFK-a.
U prvoj ligi Srbije jos nije gotova sezona,jos pet kola je do kraja a najvece sanse dajem Kolubari i Novom Sadu koji je sjajnim igrama iskocio u prvi plan uz Kolubaru za JSL.Jos se tu nadaju Indjija i Bezanija.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 maj 2010, 21:27

Bravo parni valjak. :) Devil, bice bolje....nekada. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 17 maj 2010, 13:54

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 17 maj 2010, 14:01

silenT. je napisao/la:strašnoo šta im spiker uradi

http://www.24sata.hr/sport/spiker-pogre ... de/173441/
Oj situacije, ja ovo ne vjerujem... :o
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 maj 2010, 14:05

silenT. je napisao/la:strašnoo šta im spiker uradi

http://www.24sata.hr/sport/spiker-pogre ... de/173441/
HAHAHAHAHHAHA. Trebao je na kraju reći:"You've been punkd!!!"
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Sevillista<
Kontakt:

Post Postao/la Sevillista< » 17 maj 2010, 16:38

Monolog je napisao/la:Bursaspor osvajač Turske lige. Ovo im je prva titula, ako se ne varam.

Fener je imao sve u svojim rukama/nogama, no neriješen rezultat protiv Trabzona, a pobjeda Burse protiv Bešiktaša i to je to. Mislim da ovo niko nije očekivao, barem ja nisam. Svaka čast momci. Svaka čast.
Prva titula i prvi put nakon 52 godine da osvoji titulu neki klub koji nije iz velike četvorke!
Un club un de ciudad, VAMOS SEVILLA!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 17 maj 2010, 16:46

Sevillista< je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Bursaspor osvajač Turske lige. Ovo im je prva titula, ako se ne varam.

Fener je imao sve u svojim rukama/nogama, no neriješen rezultat protiv Trabzona, a pobjeda Burse protiv Bešiktaša i to je to. Mislim da ovo niko nije očekivao, barem ja nisam. Svaka čast momci. Svaka čast.
Prva titula i prvi put nakon 52 godine da osvoji titulu neki klub koji nije iz velike četvorke!
Tacnije, u Turskoj se prvenstvo igra (istina u razlicitim formama) vec 54 sezone, i u te 54 sezone niko osim pomenute velike cetvorke nije uzimao naslov... ;)
Istini za volju, prve dvije titule koje je osvojio Besiktas nisu priznate... ;)

Sevillista<
Kontakt:

Post Postao/la Sevillista< » 18 maj 2010, 14:01

Dobro, al sto namigujes na svakom lajnu ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Un club un de ciudad, VAMOS SEVILLA!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 18 maj 2010, 19:58

Sevillista< je napisao/la:Dobro, al sto namigujes na svakom lajnu ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ma to je bio edit, a imam obicaj na kraju svakog posta namignut, sta ja znam, nesto mi ceif... ne nabacujem ti se ako si to mislio, ne nadaj se dzaba... :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 maj 2010, 12:47

Isnar je napisao/la:Ma to je bio edit, a imam obicaj na kraju svakog posta namignut, sta ja znam, nesto mi ceif... ne nabacujem ti se ako si to mislio, ne nadaj se dzaba... :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 26 maj 2010, 17:44

nils arne eggen ponovno trener rosenborga, ovo je zaista trenerska legenda!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 maj 2010, 20:59

steve-o je napisao/la:nils arne eggen ponovno trener rosenborga, ovo je zaista trenerska legenda!
Sta je sa Erikom Hamrenom?Znam da je trebao da ide vodeti repku,je li zbog toga otisao?

A Eggen je ako se nevaram u jedno 6-7 mandata vodeo Rosenborg,cak je on doneo i prvu duplu krunu za Rosenborg,klupska legenda.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 26 maj 2010, 22:07

Devil je napisao/la:
steve-o je napisao/la:nils arne eggen ponovno trener rosenborga, ovo je zaista trenerska legenda!
Sta je sa Erikom Hamrenom?Znam da je trebao da ide vodeti repku,je li zbog toga otisao?

A Eggen je ako se nevaram u jedno 6-7 mandata vodeo Rosenborg,cak je on doneo i prvu duplu krunu za Rosenborg,klupska legenda.
hamren je napustio klupu rosenborga da preuzme sto ranije repku svedske. eggen je carobnjak ne samo u skandinaviji vec i sire: pod njegovom palicom rosenborg je postao najveci klub u cijeloj skandinaviji, bio norveski prvak 11 sezona zaredom(!), igrao u grupnoj fazi LP 8 sezona zaredom(cak izbacio mocnog milana i doveo rosenborga do cetvrtfinale LPa), osvojio norveski kup nekoliko puta etc etc. legenda ziva 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 maj 2010, 23:24

Prvi igrac koji je definitivno napusteo redove Partizana u ovome prelaznom roku je defanzivac Srdja Knezevic koji je danas potpisao za LEgiju.On je dakle prvi igrac a kako se spekulise sledeci su naredu Petrovic,Diarra,Moreira.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 maj 2010, 21:45

Makedonski fudbalski savez našao se u centru skandala pošto je otkriveno da je njihov predsednik Haralampije Hadži-Risteski prisvojio čak 140.000 evra, koje je UEFA poslala našim južnim komšijama.

Hadži-Risteski još nije priveden, a novac, koji je uzeo, bio je namenjen za obnovu terena u Tetovu, gradu koji je jedno vreme imao i prvoligaša - Teteks u SFRJ. Osim predsednika sumnja se da je u otuđenju novca učestvovali još najmanje troje njegovih bliskih saradnika.

Hadži-Risteski je u izjavi za sajt FFM odbacio sve optužbe rekavši da su "fabrikovane".

Kakav cirkus u Makedoniji zadnje 2 godine.Bruka. :oops: :oops:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 31 maj 2010, 01:22

Ma kakve dvije godine. Davno sam ja čuo za tog Haralampija :mrgreen: . On im je na čelu saveza minimalno 10 godina, a vjerovatno i nešto više i za to vrijeme se desio mali milion afera i skandala.Šta ćeš čovjeku draga fotelja! Evo krenuvši od ovog posljednjeg skandala, pa onda onaj bojkot domaćih takmičenja od strane nekoliko klubova, pa namještanje domaćih i evropskih tekmi, pa sukob sa Katanecom zbog koga je Srećko i otišao sa klupe repke... Samo mi je žao zbog Gorana Pandeva. :roll:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 maj 2010, 15:13

alan_kardec je napisao/la:Ma kakve dvije godine. Davno sam ja čuo za tog Haralampija :mrgreen: . On im je na čelu saveza minimalno 10 godina, a vjerovatno i nešto više i za to vrijeme se desio mali milion afera i skandala.Šta ćeš čovjeku draga fotelja! Evo krenuvši od ovog posljednjeg skandala, pa onda onaj bojkot domaćih takmičenja od strane nekoliko klubova, pa namještanje domaćih i evropskih tekmi, pa sukob sa Katanecom zbog koga je Srećko i otišao sa klupe repke... Samo mi je žao zbog Gorana Pandeva. :roll:
Cuo sam i ja za ovoga Haralampija odavno,ali ti govorim opcenito u poslednje dve godine koliko samo protesta,skandala u i oko saveza.A i on je odron,jedini covek sa Balkana koji se zagovara za FS Kosova u FIFI,a da nije Albanac.

Odgovori

Natrag na “Ostale lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.