Prije večeras.Celtics in games decided by...
9 or more: 15-7
8 or fewer: 4-11
3 or fewer: 0-5
6 retweets 6 likes
Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Boston Celtics
Četvrti poraz u nizu, a oni bez Mela u drugom poluvremenu i Porzingisa u završnici. 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ovakvi rezultati su ocekivani.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Raspad sistema, odbranu ne igramo uopšte
Samo čekamo da nas @nezalaganje još pohvali, kakav nam je samo jinx bacio
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jbg,zbog mi je zbog lose igre,ali mi je ovaj BOS draga ekipa gdje posebno gotivim trenera i nekoliko igraca.Svima se dese ove lose serije,tako da vjerujem da cete ubrzo ponovo proigrati.rio_Ferdy88 je napisao/la:Raspad sistema, odbranu ne igramo uopšte![]()
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma precijenio si ti i Stevensa, a i tim koji imamo.
Najgore što ne znam šta je gore tankiranje, ili pokušaj ganjanja opet te metle u prvoj rundi.
Najgore što ne znam šta je gore tankiranje, ili pokušaj ganjanja opet te metle u prvoj rundi.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mislim da Stevens nije ni u kom slucaju precijenjen.
Ne vidim zasto bi se islo na tankiranje, kada Netsi to rade za Boston. Jos kako su ostali bez Jacka, cisto sumnjam da ce imati neke serije pobjede.. tako da je top 3 pik poprilcno zagarantovan. Bolje onda igrati maksimalno i pokusati stici do PO, ili ako nista, barem podici vrijednost nekim igracima.
Ne vidim zasto bi se islo na tankiranje, kada Netsi to rade za Boston. Jos kako su ostali bez Jacka, cisto sumnjam da ce imati neke serije pobjede.. tako da je top 3 pik poprilcno zagarantovan. Bolje onda igrati maksimalno i pokusati stici do PO, ili ako nista, barem podici vrijednost nekim igracima.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa ne znam uopće jel' igraju maximalno ili namjerno gube ove završnice, to je problem, izgledamo kao potpuni raspad trenutno, odbrana ne postoji, od top 5 odbrane u ligi do ovoga sada za mjesec dana. Uništava nas svaki iole jači visoki igrač, a onda i Stevens ne daje priliku mladim igračima kad je već sve gotovo, nego forsira Leea i ove veterane od kojih nemamo nikakve koristi.
Džaba ti pick kad će opet ofulati sa njim, jedino da bude baš prvi pick pa budemo prisiljeni uzeti Simmonsa, ali šanse za to su minimalne.
Džaba ti pick kad će opet ofulati sa njim, jedino da bude baš prvi pick pa budemo prisiljeni uzeti Simmonsa, ali šanse za to su minimalne.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- IlCapitano
- Kontakt:
Ainge ne radi nikakve usluge Stevensu sklapanjem rostera zadnjih par godina. Šta radi Turner i dalje u ekipi? Koja je uopšte bila njegova svrha? Šta radi Lee u ekipi? Zašto je potpisao Amira kad je već imao gomilu visokih u ekipi i sad ih pola presjedi na klupi. Da je bar potpisivao Harrisa, Parsonsa ili tako neke igrače koji mogu nešto napraviti u budućnosti i koje možeš i trejdati poslije.
Nema nikakve konstantnosti, stabilnosti, konkretnog plana, tapkamo u mraku. Nanizat ćemo mi opet 4-5 pobjeda, pa onda 4-5 poraza itd...
Ovo ljeto ako ne iskoristi sve te silne pickove i nastavimo ovim putem **** onda to. Od FA će svakako ko slabo doći, a pogotovo kad nemaju ovdje s kim igrati.
Nema nikakve konstantnosti, stabilnosti, konkretnog plana, tapkamo u mraku. Nanizat ćemo mi opet 4-5 pobjeda, pa onda 4-5 poraza itd...
Ovo ljeto ako ne iskoristi sve te silne pickove i nastavimo ovim putem **** onda to. Od FA će svakako ko slabo doći, a pogotovo kad nemaju ovdje s kim igrati.
@rio ti si baš pesimista 
Vezali smo 4 poraza, od toga su tri bila na gostovanjima.. Kako se Bradley povrijedio, morali smo zarotirati Sullya i Olynyka, i odmah eto bez njih dvojice su starteri na zadnjih 5 utakmica primali u prosjeku 73 poena, a ukupno kroz sezonu starteri nam sjano odrađuju posao što se odbrane tiče, gdje smo na prosjeku svega 65 primljenih (6. u ligi).. ipak se i to mora uzeti u obzir, jer 8 poena je velika razlika, a nismo igrali protiv bog zna jakih ekipa..
Ja ne vidim sve crno i definitivno sam mišljenja da ulazimo u PO (bila metla u prvoj rundi ili ne, ali ipak je to PO), kao što @dscile kaže od Netsa možemo očekivati i dobar pik na draftu, tako da tankiranje ne treba doći u opticaj ni u kom slučaju.. Nikad nisam bio za tankiranje, niti ću biti..
A ipak očekujem i neko čudo na ljeto i da dovedemo nekog superstara.. ime Boston ipak nešto znači u NBA
I da, nisam ja neki ekspert, niti se raspravljam, da se pogrešno ne shvati, čisto da se nadovežem na temu
Vezali smo 4 poraza, od toga su tri bila na gostovanjima.. Kako se Bradley povrijedio, morali smo zarotirati Sullya i Olynyka, i odmah eto bez njih dvojice su starteri na zadnjih 5 utakmica primali u prosjeku 73 poena, a ukupno kroz sezonu starteri nam sjano odrađuju posao što se odbrane tiče, gdje smo na prosjeku svega 65 primljenih (6. u ligi).. ipak se i to mora uzeti u obzir, jer 8 poena je velika razlika, a nismo igrali protiv bog zna jakih ekipa..
Ja ne vidim sve crno i definitivno sam mišljenja da ulazimo u PO (bila metla u prvoj rundi ili ne, ali ipak je to PO), kao što @dscile kaže od Netsa možemo očekivati i dobar pik na draftu, tako da tankiranje ne treba doći u opticaj ni u kom slučaju.. Nikad nisam bio za tankiranje, niti ću biti..
A ipak očekujem i neko čudo na ljeto i da dovedemo nekog superstara.. ime Boston ipak nešto znači u NBA
I da, nisam ja neki ekspert, niti se raspravljam, da se pogrešno ne shvati, čisto da se nadovežem na temu
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Odavno je to ime prestalo da nešto znači, to je realnost, jer nas svi iole bolji FA zaobilaze u širokom luku.MirsoNi je napisao/la:ime Boston ipak nešto znači u NBA![]()
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ti si rio za muzeja majke mi.

Ona trolcina level 1000.
Ona trolcina level 1000.
Go-to guyIlCapitano je napisao/la:Četvrti poraz u nizu, a oni bez Mela u drugom poluvremenu i Porzingisa u završnici.
Prije večeras.Celtics in games decided by...
9 or more: 15-7
8 or fewer: 4-11
3 or fewer: 0-5
6 retweets 6 likes
All in na Rodju
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BernardBarnjak
- Kontakt:
IlCapitano je napisao/la:Ainge ne radi nikakve usluge Stevensu sklapanjem rostera zadnjih par godina. Šta radi Turner i dalje u ekipi? Koja je uopšte bila njegova svrha? Šta radi Lee u ekipi? Zašto je potpisao Amira kad je već imao gomilu visokih u ekipi i sad ih pola presjedi na klupi. Da je bar potpisivao Harrisa, Parsonsa ili tako neke igrače koji mogu nešto napraviti u budućnosti i koje možeš i trejdati poslije.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Poslati pick i Smarta u Kingse za Cousinsa.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Kingsi na takvu ponudu ne bi ni odgovorili. Seen bi vam bacili.Greivis je napisao/la:Poslati pick i Smarta u Kingse za Cousinsa.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma ništa od toga, nemamo mi ništa što Kingsi hoće. A nije da neće imati boljih ponuda i ekipa koje će biti u igri za njega.Clutch je napisao/la:Kingsi na takvu ponudu ne bi ni odgovorili. Seen bi vam bacili.Greivis je napisao/la:Poslati pick i Smarta u Kingse za Cousinsa.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Ma dogadja se upravo ono sto smo mnogi od nas i pretpostavili da ce biti jer je ekipa jednostavno puna prosjecnih igraca. Ne znam zasto ocekivati da cemo ugrabiti nekog jakog igraca od FA kad nas isti zaobilaze u sirokom luku, slazem se ovdje sa @Rio-m. Zasto ocekivati tako nesto kad npr. Lakersi imaju objektivno bolje talente i imat ce 10-15 milijuna vise Salary cap prostora.
Ne moze se ocekivati od ove ekipe nesto vise od druge runde playoffa uz metlu... mozda sam jos i previse subjektivan.
Toliko se pouzdamo u Netse i svu NASU buducnost gledamo kroz njihov rezultat i neuspjeh. Potpuno pogresno razmisljanje. Zasto i mi nismo pridonijeli tome da sada imamo vece potencijale u ekipi i vise talenta sa kojima bi mogli i privuci klasne FA ili ih trejdati za All star igrace?
Zasto i mi ne pridonesemo tome da i ove godine imamo dva TOP 5 picka umjesto jednog?
Trenutno imamo neke dobre igrace koji u sampionskoj ekipi mogu biti samo rezerve, naravno itekako dobre i kvalitetne rezerve ali nedovoljno dobre da budu starteri.
Kazem, nisam bio za tankiranje na pocetku i iako sam mislio da nekako mozemo biti bolji nego prosle godine uz maksimalni angazman u svakoj utakmici, ovaj score je samo potvrda da je ova ekipa mediokritet. Ono sto je godinama bila Atlanta.
Takvom ekipom nismo u stanju i necemo moci privuci najbolje FA agente ovo ljeto. Jedino da Durant i Horford nekako sami odluce igrati u Bostonu i da mi damo dva picka ove i iduce godine i dovedemo Cousinsa.
Ne moze se ocekivati od ove ekipe nesto vise od druge runde playoffa uz metlu... mozda sam jos i previse subjektivan.
Toliko se pouzdamo u Netse i svu NASU buducnost gledamo kroz njihov rezultat i neuspjeh. Potpuno pogresno razmisljanje. Zasto i mi nismo pridonijeli tome da sada imamo vece potencijale u ekipi i vise talenta sa kojima bi mogli i privuci klasne FA ili ih trejdati za All star igrace?
Zasto i mi ne pridonesemo tome da i ove godine imamo dva TOP 5 picka umjesto jednog?
Trenutno imamo neke dobre igrace koji u sampionskoj ekipi mogu biti samo rezerve, naravno itekako dobre i kvalitetne rezerve ali nedovoljno dobre da budu starteri.
Kazem, nisam bio za tankiranje na pocetku i iako sam mislio da nekako mozemo biti bolji nego prosle godine uz maksimalni angazman u svakoj utakmici, ovaj score je samo potvrda da je ova ekipa mediokritet. Ono sto je godinama bila Atlanta.
Takvom ekipom nismo u stanju i necemo moci privuci najbolje FA agente ovo ljeto. Jedino da Durant i Horford nekako sami odluce igrati u Bostonu i da mi damo dva picka ove i iduce godine i dovedemo Cousinsa.
- IlCapitano
- Kontakt:
Još jedna tijesna utakmica u završnici, a PG se zagrijao.
Btw, Harrison Barnes je igračina. Ponuditi mu max i nadati se da GSW neće mečirati.
Btw, Harrison Barnes je igračina. Ponuditi mu max i nadati se da GSW neće mečirati.
- IlCapitano
- Kontakt:
Crowder je bolji igrac od Barnesa. Treba PF/C ganjati.IlCapitano je napisao/la:Još jedna tijesna utakmica u završnici, a PG se zagrijao.![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant