Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

zizu1991
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la zizu1991 » 12 jan 2016, 21:38

Cocaine je napisao/la:De nam brato objasni sta je lose u njegovom licnom misljenju da spominjes neke neonaciste :crazy:
Šta te ima čudit'? Poznat' je on po svojoj retorici nadaleko i naširoko.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 jan 2016, 21:41

Cocaine je napisao/la: Nije ti komsija nista lose napisaoi

"Nit ce uzet titulu niti ce u evropu"

De nam brato objasni sta je lose u njegovom licnom misljenju da spominjes neke neonaciste :crazy:
Hajd ba pastrmka ne seri, tebi smo mi uvijek krivci pa makar se i o ovim vampirima radilo. Eto druzi se sa njima ebo te oni.

Kao da si usao sada prvi put na forum pa propustio sve teske rijeci na racun Slobode i Tuzle. Pa i kada toga nema neka nerealna misljenja samo da se napakosti.

Kada pisete onda ocekujte duplu porciju da vam se vrati :salut:

Od nas niko ne spomene Zrinjski na forumu prvi. Al on je svakom loncu poklopac uvijek kada se pojavi rijec Tuzla ili Sloboda.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 12 jan 2016, 21:46

O
zizu1991 je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:De nam brato objasni sta je lose u njegovom licnom misljenju da spominjes neke neonaciste :crazy:
Šta te ima čudit'? Poznat' je on po svojoj retorici nadaleko i naširoko.
@zizu moj dobri :thumbup:

Ma brato tacno se kao mrzitelj nepravde zapitam. Znaci tuzlomrzac si ako je tvoje licno misljenje da Sloboda nece uzet titulu ili otici u evropu.

Tuzlak ne gledam druzenja po necijoj vjeri ili nacionalnosti. Druzit cu se i s tobim ako si normala a ako si vanago mrsnut cu te da si mi brat. Samo sam napisao da si pogresno reagovao i stipu ovo je sve zayebancija

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 jan 2016, 21:49

Veci sam ti ja prijatelj od njih svakako. Zelim dobro Velezu sigurno.

A **** nisam, nisam ja opravdavao igranje Zrinjskog u ligi ndh drzave vec drugi forumasi ovdje.

Zato bolje neka sute. Da ponekad zatraze odgovor o desavanju u Slobodi, igracima, stadionu kao ljudi dobili bi ga ljudski. Ali ne oni su tu samo kad treba ubost..

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 jan 2016, 21:51

jovanmaksimovic je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Kakvo nas ludilo ocekuje u nastavku sezone. :lol:
na forumu, u savezu ili na terenu? :D
Generalno. :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 12 jan 2016, 23:26

Ima li negdje podatak o broju udaraca u okvir gola?

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 13 jan 2016, 00:11

tuzlak1987 je napisao/la:Veci sam ti ja prijatelj od njih svakako. Zelim dobro Velezu sigurno.

A **** nisam, nisam ja opravdavao igranje Zrinjskog u ligi ndh drzave vec drugi forumasi ovdje.

Zato bolje neka sute. Da ponekad zatraze odgovor o desavanju u Slobodi, igracima, stadionu kao ljudi dobili bi ga ljudski. Ali ne oni su tu samo kad treba ubost..
bavis se politikom od prije 60 godina. to za mene nisu normalni ljudi.
goveđigulašmajka

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jan 2016, 00:14

Bar znam razlikovati dobro i lose.

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 13 jan 2016, 00:24

tuzlak1987 je napisao/la:Bar znam razlikovati dobro i lose.
da ti i solinas niste sijamski blizanci? ne znam kako drugacije objasnit tvoje postove
goveđigulašmajka

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jan 2016, 00:43

rigotina je napisao/la:
da ti i solinas niste sijamski blizanci? ne znam kako drugacije objasnit tvoje postove
Dosta te rgotino.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 13 jan 2016, 00:52

tuzlak1987 je napisao/la:
rigotina je napisao/la:
Dosta te rgotino.
i klub mu je rigotina,izrigale ga politicke prilike na povrsinu,**** klub koji zavisi od politicke stranke,ali bukvalno,ili od rezima...
gasi se i pali po potrebi,ko fenjer.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 13 jan 2016, 00:53

Ako nisu Prepucavanja, valjda nisam promašio.
Jel ovo Vojvodić preuzeo Travnik? Izvući će se ljudi opet izgleda.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 13 jan 2016, 05:57

FaustinoAsprilla je napisao/la: momcino na kojoj paraleli ti zivis?
teska dijaspora pretpostavljam?

kakav hdz , ultranacionalisti s desne obale :lol: :lol: :lol:

normalan povratak na stadion? sta je u ovoj drzavi normalno?

reklame? o boze.
je li to svo objasnjenje koje imas :crazy: .Kad ti kazem onako kako je (a ne da mi neko ovdje prosipa floskule) ovo je tebi sav odgovor. :zviz: Kaze Covic hoce normalizaciju grada :zviz:,dje si ta mai Dragane ,bola o kakvoj normalizaciji pricas a zabranjijes jednom od simbola grada da se vrati na svoje(stadion jeste bio u vlasnistvu grada ali je napravljen namjenski za Velez,i njegovi navijaci su ucestvovali u tome dobrovoljnm radom).Sad moze i Covic izreci floskulu ko i ti pa eto nek se vrati niko mu ne brani :crazy: .Kad se dopusti Velezu slobodan(i pravedan) povratak tada ce se situacija u gradu normalizovati(a Velez ce odluciti na svojoj sjednici skupstine kluba a i zajedno sa navijacima da li da se vrati ili da ostane u Vrapcicima ,a ne da pojedinac o tome donosi stav),sve drugo je utopija i prazne price.

P.S.Kakve veze ima odakle pisem,kad neko nema ama bas nikakvih argumenata onda poteze za nekakvim bezze stvarima :wtf:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 13 jan 2016, 08:49

tuzlak1987 je napisao/la:Veci sam ti ja prijatelj od njih svakako. Zelim dobro Velezu sigurno.

Da, uvjerio si ga da si mu veci prijatelj. Ti si njegova Himalaja. Ovo je nagluplje dosada na forum. Cuj, veci, ahahaha.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 13 jan 2016, 08:56

Čitam, raja se raspisala, jedni nezadovoljni što ih još niko ne pojačava, jedni umjereni ili malo veći optimisti a neki opet po starom, šute i čekaju da se sve karte podjele.Realno ova zadnja grupacija je najrealnija i trebali bi se svi malo više ugledati na njih.
Više od pola prvenstva je već odigrano, po prvi put imamo 6 ekipa koje napuštaju ligu, imamo i dva nova pretendenta na vrh što u konačnici iznosi 6 klubova koji žele Evropu a ne treba zanemariti niti kup gdje je u igri još nekoliko ekipa za osvajanje.Dakle "bučkuriš" kakav dugo nismo gledali što nam ukazuje na krvavu borbu do zadnjeg daha svih nabrojanih.
Preporučujem svima da se fokusiraju na svoje klubove (pogotovo ovim prepotentnim forumašima koji omalovažavaju tuđi rad) i da pokušamo uživati u ovome što nam slijedi.Gotovo sam siguran da neće biti forumaša a da ga zaobiđe trauma lošeg ili neočekivanog rezultata vlastitog ili suparničkog kluba.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 13 jan 2016, 11:10

wobly92 je napisao/la:Ako nisu Prepucavanja, valjda nisam promašio.
Jel ovo Vojvodić preuzeo Travnik? Izvući će se ljudi opet izgleda.
Nek je Vojvodi sa srecom jer ce mu bas trebati Travniku je izgleda otislo sve sto valja mada sa njima nikad nije nista izvjesno mozda se pojacaju sa nekoliko dobrih igraca uz Vojvodu ko ce ih naloziti da mogu Barsu da razvale i eto opstanka...ukratko Vojvodi sve najbolje....

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jan 2016, 11:33

slika

:opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 13 jan 2016, 12:17

rodjak je napisao/la: je li to svo objasnjenje koje imas :crazy: .Kad ti kazem onako kako je (a ne da mi neko ovdje prosipa floskule) ovo je tebi sav odgovor. :zviz: Kaze Covic hoce normalizaciju grada :zviz:,dje si ta mai Dragane ,bola o kakvoj normalizaciji pricas a zabranjijes jednom od simbola grada da se vrati na svoje(stadion jeste bio u vlasnistvu grada ali je napravljen namjenski za Velez,i njegovi navijaci su ucestvovali u tome dobrovoljnm radom).Sad moze i Covic izreci floskulu ko i ti pa eto nek se vrati niko mu ne brani :crazy: .Kad se dopusti Velezu slobodan(i pravedan) povratak tada ce se situacija u gradu normalizovati(a Velez ce odluciti na svojoj sjednici skupstine kluba a i zajedno sa navijacima da li da se vrati ili da ostane u Vrapcicima ,a ne da pojedinac o tome donosi stav),sve drugo je utopija i prazne price.

P.S.Kakve veze ima odakle pisem,kad neko nema ama bas nikakvih argumenata onda poteze za nekakvim bezze stvarima :wtf:
ti covjece zivis u '91.

nacionalisti oni neki tamo, mi vamo fini, pravedni i posteni.

nisi relevantan sugovornik nikako.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 13 jan 2016, 12:26

MortemHz je napisao/la:slika

Obični nemač pojma. Bolje mu je da ne igra sp.prognozu jer ce bankrotirati koliko je dobar prognozer :rol:

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 13 jan 2016, 12:39

MortemHz je napisao/la:slika

said ko i ovaj 'rodjak', pametuje iz daleka :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []