Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Hocu spojiti racunar na lcd ali nemam ukaza za hdmi na racumaru dok na tv-u imam. Kazu mi da uzmem kabal dvi izlaz na jednoj a hdmi na drugoj strani.
Pa me interesuje da li je neko s tim vec spajao. Da li valja slika-ton il je bacanje para.
Pa me interesuje da li je neko s tim vec spajao. Da li valja slika-ton il je bacanje para.
- majestic24
- Kontakt:
ima li neko link za download ovog windows 7 loader...koji god pokusam skinuti aktivira mi se antivirusni program i ne da ga spremiti
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ja sam slicno radio, normala sve. Kako god. Manje rezolucije i ekrani do 100cm to se i ne primijeti ba, mozes i na analogni izlaz spojit nista ti neces izgubiti, za zvuk samo jos spoji aux kabal.soxx je napisao/la:Hocu spojiti racunar na lcd ali nemam ukaza za hdmi na racumaru dok na tv-u imam. Kazu mi da uzmem kabal dvi izlaz na jednoj a hdmi na drugoj strani.
Mia San Mia
Evo u deskripciji imaš link download:https://yadi.sk/d/BZZVCPrbkUe3emajestic24 je napisao/la:ima li neko link za download ovog windows 7 loader...koji god pokusam skinuti aktivira mi se antivirusni program i ne da ga spremiti
[youtube][/youtube]
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
- majestic24
- Kontakt:
Hvala drug,ali imam i dalje isti problem. I dalje mi pri skidanju ovog avast se aktivira i ovo registruje kao virus
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Pa iskljuci avast, to ti je najlakse, svaki ce antivirus tako reagovati. Imas u postavkama da iskljucis na 10 minuta, ili do sljedeceg pokretanja racunara, ima tih par opcija.majestic24 je napisao/la:Hvala drug,ali imam i dalje isti problem. I dalje mi pri skidanju ovog avast se aktivira i ovo registruje kao virus
Mia San Mia
- majestic24
- Kontakt:
R32 je napisao/la:Pa iskljuci avast, to ti je najlakse, svaki ce antivirus tako reagovati. Imas u postavkama da iskljucis na 10 minuta, ili do sljedeceg pokretanja racunara, ima tih par opcija.majestic24 je napisao/la:Hvala drug,ali imam i dalje isti problem. I dalje mi pri skidanju ovog avast se aktivira i ovo registruje kao virus
Rijesio. Hvala drug
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Trebao bi imati VGA ulaz na lcd-u pa samo kabal koji već imaš za monitor prikopcaj i kupi aux kabal nije ni 2km, prikopcaj i dobiješ isto kao sa hdmiemsoxx je napisao/la:Hocu spojiti racunar na lcd ali nemam ukaza za hdmi na racumaru dok na tv-u imam. Kazu mi da uzmem kabal dvi izlaz na jednoj a hdmi na drugoj strani.
posto cesto streamujem tekme, najcesce nba, zaista sam zakacio svega...
ali najvise me iritira sto mis poludi...recimo hocu da oznacim slovo u sredini, ili da razdvojim neku recenicu, oznaci mi cijelu rijec/recenicu
odradi sam dvostruki klik iako sam samo jednom kliknuo...zelim da izbrisem recenicu i da je cijelu oznacim, nece da mi "poplavi" sva, vec samo dio. nekad trebam triput kliknut na bookmarks pa da mi ga "izlista"......i tome slicno
tako da mi nekad treba puno vremena da nesto napisem...zivcira
sta da instaliram da se rjesim ovoga?pokusao onaj malwarebytes ali ostase problemi...
ali najvise me iritira sto mis poludi...recimo hocu da oznacim slovo u sredini, ili da razdvojim neku recenicu, oznaci mi cijelu rijec/recenicu
odradi sam dvostruki klik iako sam samo jednom kliknuo...zelim da izbrisem recenicu i da je cijelu oznacim, nece da mi "poplavi" sva, vec samo dio. nekad trebam triput kliknut na bookmarks pa da mi ga "izlista"......i tome slicno
tako da mi nekad treba puno vremena da nesto napisem...zivcira
sta da instaliram da se rjesim ovoga?pokusao onaj malwarebytes ali ostase problemi...
Šta je najbolje da download videa. Nekada je Real player imao opciju download, i ona mi je baš bila nekako najlakša. Ali više toga nema, ili sam ja nekako isključio. 
JDownloaderPappy je napisao/la:Šta je najbolje da download videa. Nekada je Real player imao opciju download, i ona mi je baš bila nekako najlakša. Ali više toga nema, ili sam ja nekako isključio.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
je li onaj daemon tools lite besplatan msm moze li se skinuti sa njihove stranice besplatno barem probna verzija ?
- JoseMourinho
- Kontakt:
besplatan je
Jel moze neko da mi pomogne, imam mogucnost bas jeftino da kupim ovaj laptop, pa ako neko zna kakav je da kaze misljenje, vidim da je 2011. godina proizvodnje.
Laptop je Samsung RV720
http://www.trustedreviews.com/samsung-rv720-review
Laptop je Samsung RV720
Tryg je napisao/la:Jel moze neko da mi pomogne, imam mogucnost bas jeftino da kupim ovaj laptop, pa ako neko zna kakav je da kaze misljenje, vidim da je 2011. godina proizvodnje.
Laptop je Samsung RV720
@Tryg sve zavisi, za šta misliš koristiti ovaj laptop za gaming nije za normalan, rad može proći.
Procesor nije pravi quad core, sa četri jezgre nego je dual core i3 2310M to jest ima hyper threading u prevodu, virtualne jezgre.
Grafička je integrirana, mislim intel HD3000 ima loše performanse u igrama.
Ekran posjeduje, anti glair tehnologiju to jest odbija svjetlost smanjuje napetost, u očima.
Da sumiramo, odličan za browsing,gledanje filmova,nije baš za gaming ali možeš neke starije naslove, poigrati.
Ako ga već jeftino možeš kupiti go for it
Procesor nije pravi quad core, sa četri jezgre nego je dual core i3 2310M to jest ima hyper threading u prevodu, virtualne jezgre.
Ekran posjeduje, anti glair tehnologiju to jest odbija svjetlost smanjuje napetost, u očima.
Da sumiramo, odličan za browsing,gledanje filmova,nije baš za gaming ali možeš neke starije naslove, poigrati.
Zadnja izmjena: BvB09, dana/u 13 jan 2016, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Hvala ti puno, mogu ga kupiti za 120 km, sa tim da ne radi bez kabla za punjenje, tj. sigurno ima neki problem sa baterijom. Ne mislim ga za igre koristit samo za skidanje filmova, fb, novine i tako dalje? Jel prikladna cijena i dal da uzmem? Sta mislis ? Godina proizvodnje konkrentno ovom je, juli 2011.BvB09 je napisao/la:@Tryg sve zavisi, za šta misliš koristiti ovaj laptop za gaming nije za normalan, rad može proći.
Za te pare nećeš naći bolji, sigurno provjeri prvo sve ostalo da li rade sve tipke na tastaturi,isto tako temperature.Tryg je napisao/la:Hvala ti puno, mogu ga kupiti za 120 km, sa tim da ne radi bez kabla za punjenje, tj. sigurno ima neki problem sa baterijom. Ne mislim ga za igre koristit samo za skidanje filmova, fb, novine i tako dalje? Jel prikladna cijena i dal da uzmem? Sta mislis ? Godina proizvodnje konkrentno ovom je, juli 2011.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Pogledaj ovdje http://filehippo.com/EdoBa je napisao/la:je li onaj daemon tools lite besplatan msm moze li se skinuti sa njihove stranice besplatno barem probna verzija ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.