Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

CheGuevara
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la CheGuevara » 17 feb 2009, 00:18

no rules je napisao/la:
CheGuevara je napisao/la:Ciro danas izjavio da ce protiv Belgije poslati ovih 11 u vatru:

__________________Hasagic__________________

Spahic_____Damjanovic___Nadarevic______Papac :D :D :D

__________________Rahimic__________________

Pjanic____________Misimovic__________Salihovic

________Dzeko______________Muslimovic_______

:lol: :mrgreen: hahah..da vam je, a!?! :)

evo Cirinog sastava:

_________________Hasagic___________________

_____Damjanovic___Spahic__Nadarevic_________

Berberovic__________________________Salihovic

____________Rahimic___Muratovic____________

________________Misimovic_________________

________Dzeko______________Muslimovic_____
Pa ta prva postava je realna , samo Papac upitan , al' možda Muniba strefi srčka do tekme s Belgijom i eto nam Saše i postave koju čekamo 1000 godina _______
ma potrebno je vise srcanih od jednog da bi se Sale vratio!
A druga nemoguca stvar je da Pjanic pocne od pocetka..jes da on nije standardan u klubu, ali jedna sezona treninga u Lyonu je vrijedna dvije sezone igranja u hrvatskoj ili bugarskoj ligi..nazalost, Piro fura drugo...

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 17 feb 2009, 13:06

Bilo bi dobro kada bi se Bajramovic vratio na teren i bio sa reprezentacijiom u Belgiji, znaci kada bi igrao protiv Belgije bili bi sigurno puno bolji i jaci, ali normalno pod uslovom da bude igrao redovno za klub, jer ja nebi nikoga pozivao ko neigra za svoj klub, sjedi na klupi.
Neznam kako izdrzati jos 39 dana, puno brate mili
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

ALADDIN
Kontakt:

Post Postao/la ALADDIN » 17 feb 2009, 13:30

MA ĆIRO JE ŠUPAK JEDNO KAŽE DRUGO URADI

bihfanaticos
Kontakt:

Post Postao/la bihfanaticos » 17 feb 2009, 18:15

evo moguce je da u belgiji bude 3800 karata umjesto 1060
odgovor ce doci iz belgije za koji dan
sta ce to biti da i ovi iz saveza nesto urade.

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 17 feb 2009, 18:35

bihfanaticos je napisao/la:evo moguce je da u belgiji bude 3800 karata umjesto 1060
Kontrolisu svaki pasos pa im nema ljudi(bhfanatikosa)na listi he-he.Ma to se Belgija smilovala mora da nije potraznja kod njih za karte ;)

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 17 feb 2009, 19:11

Ali traze i da se ogradi ogradom tribina gdje ce biti nasi navijaci, mogu oni raditi sta hoce ali BOSNA i HERCEGOVINA POBIJEDJUJE AKOBOGDA

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 17 feb 2009, 19:15

Evo jos nesto vise od mjesec dana do utakmice,

jedva cekam da ih vise pobjedimo
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 17 feb 2009, 19:20

amir je napisao/la:Ali traze i da se ogradi ogradom tribina gdje ce biti nasi navijaci, mogu oni raditi sta hoce ali BOSNA i HERCEGOVINA POBIJEDJUJE AKOBOGDA
U mrezu ce nas ograditi ali nema veze mi 3 oni 1 pa za Zenicu

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 18 feb 2009, 01:55

neka bolji pobjedi...ipak je sve ovo igra...necu da dajem prognoze...sanjao sam da smo spaniju pobjedili u spaniji 0:1,neznam odakle mi ovo na san dodje i kakve veze ima za sada,mozda odlucujuca bude bas sa spanijom.ima dosta do kraja ljudi da bi neko bio siguran u rezultat.svi imaju sanse do zadnjeg kola.i bosna ima sanse da ide direktno ako pobjedimo sve do kraja i spanija jednu izgubi.nikad se ne zna....by the way MUSLIMOVIC ga je zabio glavom spancima...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 18 feb 2009, 02:13

starmo76 je napisao/la:neka bolji pobjedi...ipak je sve ovo igra...necu da dajem prognoze...sanjao sam da smo spaniju pobjedili u spaniji 0:1,neznam odakle mi ovo na san dodje i kakve veze ima za sada,mozda odlucujuca bude bas sa spanijom.ima dosta do kraja ljudi da bi neko bio siguran u rezultat.svi imaju sanse do zadnjeg kola.i bosna ima sanse da ide direktno ako pobjedimo sve do kraja i spanija jednu izgubi.nikad se ne zna....by the way MUSLIMOVIC ga je zabio glavom spancima...
Ja se nadam, iskreno se nadam, da nas ovi momci nece razocariti. :!:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 feb 2009, 16:53

savrsen nas sastav za ovu tekmu bi bio ovako nekako

Hasagic
Berberovic(Damjanovic)-Nadarevic-Spahic-Papac
Bajramovic-Rahimic-Misimovic-Salihovic(ova sredina bi ih pojela)
Dzeko-Muslimovic

mada se Papac nece odazvat,pitanje je koliko ce Bajramovic biti spreman,pitanje da li ce Ciro zvati Nadarevica itd itd...i samo Boze da se niko ne povrijedi,takodjer opet bi volio,iako se bude igralo 3-5-2 da Bajramovic odigra na beku umjesto Berberovica,a Muratovic i Rahimic na sredini
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 19 feb 2009, 16:57

bihfanaticos je napisao/la:evo moguce je da u belgiji bude 3800 karata umjesto 1060
Bit ce dosta onih koji ce u Belgiji na licu mjesta kupiti kartu (po svim tribinama)

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 19 feb 2009, 17:24

ultrasstyle_tz je napisao/la:savrsen nas sastav za ovu tekmu bi bio ovako nekako

Hasagic
Berberovic(Damjanovic)-Nadarevic-Spahic-Papac
Bajramovic-Rahimic-Misimovic-Salihovic(ova sredina bi ih pojela)
Dzeko-Muslimovic

mada se Papac nece odazvat,pitanje je koliko ce Bajramovic biti spreman,pitanje da li ce Ciro zvati Nadarevica itd itd...i samo Boze da se niko ne povrijedi,takodjer opet bi volio,iako se bude igralo 3-5-2 da Bajramovic odigra na beku umjesto Berberovica,a Muratovic i Rahimic na sredini
i meni se svidja tvoj sastav, međutim Ćiro će i dalje forsirati svoju formaciju 3-5-2 koja više liči na 5-3-2
Ugl. 3 štopera će najvjerovatnije biti Spahić, Nadarević i Damjanović. Desni bok bi trebao pokrivati Berberović mada bi puno bolje rješenje bio Vladavić. Lijevi bok bi u najboljem slučaju porkivao Papac, ali pošto iskreno sumnjam da će doći do toga, najvjerovatnija opcija je Salihović iako bi mnogo korisniji bio u veznom redu, a da Hrgović igra na toj poziciji. U ovakvoj formaciji u veznom redu sigurno igraju Misimović, Muratović i Rahimić. Napad: Džeko i Muslimović. Ukoliko Salihović bude igrao u veznom redu, igrali bi formaciju sa jednim napadačem (kao u Turskoj). kada bi se Bajramović oporavio volio bih i njega vidjeti u prvih 11, ali hajd znaj kako će to Ćiro sve strpati :(

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 19 feb 2009, 18:07

Stvarno je tesko izabrati prvih 11, sigurno tesko i tesko je biti selektor jer svi gledaju u njegove oci i koga ce staviti u prvih 11, i igraci, navijaci, javnost.
Moze neko od nekoga biti bolji, ali je bit u tome da li se slaze sa suigracima, pogotovo ako igraju u zadnjoj liniji, sto je kod nas najveci problem.
Mozda bi ovaj sastav bio najbolji bar po mome misljenju.
hasagic
Berberovic
Papac
Nadarevic(milenkovic)
Hgovic(papac)
Rahimic,
Misimovic
Salihovic
Muratovic(Bajramovic)
Dzeko
Muslimovic
golman ? rezervni nema,

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 feb 2009, 18:18

Jedva cekam da vidim Cirinu moc u Genku,ako pobjedi i odvede nas na SP vise me necete cuti na ovom forumu.

Znaci da cu 99.9% ostat 00.1% otici! :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 19 feb 2009, 18:23

BIHfan je napisao/la:Jedva cekam da vidim Cirinu moc u Genku,ako pobjedi i odvede nas na SP vise me necete cuti na ovom forumu.

Svaka cast znaci navijas za Belgiju.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 feb 2009, 18:29

Ammim je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Jedva cekam da vidim Cirinu moc u Genku,ako pobjedi i odvede nas na SP vise me necete cuti na ovom forumu.

Navijam za ozdravljenje naseg fudbala,jer ako izgubimo sve ce past u vodu svi ce Ciru zamrziti i pocet ponovo na savez punom parom,nece niko na utakmice ici,zato sam da BIH izgubi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

daidza
Kontakt:

Post Postao/la daidza » 19 feb 2009, 18:35

BIHfan je napisao/la:
Ammim je napisao/la:

Navijam za ozdravljenje naseg fudbala,jer ako izgubimo sve ce past u vodu svi ce Ciru zamrziti i pocet ponovo na savez punom parom,nece niko na utakmice ici,zato sam da BIH izgubi.
ja cu prvi stat iza cire i ako izgubimo cak sta vise ja smatram da je bod ravan pobjedi.....pa mi ispadosmo ko argentina sad fol belgija treba da se trese pred nama.....pa ljudi sta vam je spustite se na zemlju pa i siptari vise para u sport ulazu nego mi

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 19 feb 2009, 18:44

BIHfan je napisao/la:
Ammim je napisao/la:

Pravi razlozi nema sta.Za mene je ovo nasa prva i posljednja komunikacija tako da necu cekati utakmicu da te vise ne citam.Belgija-BiH 1:3.pozdrav

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 feb 2009, 18:53

Pa izgubicemo,kad nas Rijeka tam dere sto nebi i Belgijanci,al hajd nek je vama Ciro spasio BH fudbala,a on spasioc fotelja onima u savezu.

I ovaj rezulatat 3-1 za nas je nemoguc,jer nasa odbrana je rupa da bi samo 1 gol primili,mi moramo jedno 2-3 gola primiti,al nema Vede da dadne vise golova nego sto mi mozemo primiti.
FK DELFIN NEUM

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.