FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Niko sretniji od mene, ovaj Mirza ce nam donijeti pare 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Kako ce nam biti paklena desna strana auuu, Sinisa, Memija, Mirza, Tiago.. Mislim da je ovo znak da Đelmić ide, a i da Stanica nema potrebe dovoditi, jedino ako misle za Želju B 
željo dva željo dva.
Dobar je, bar po klipovima, može igrati i lijevo i desno, što je odlično s obzirom koliko smo imali problema sa krilimaAsharaK je napisao/la:Niko sretniji od mene, ovaj Mirza ce nam donijeti pare
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
@choks hahahah
Bravo za ugovore, ipak ima solidnih prinova u ovom prelaznom roku.Bravo, bravo..
Kakav je bio trening? Jedva cekam pocetak, ajmoo
Bravo za ugovore, ipak ima solidnih prinova u ovom prelaznom roku.Bravo, bravo..
Kakav je bio trening? Jedva cekam pocetak, ajmoo
Ide se na osiguravanje europe svom snagom, na dva fronta i jos cemo nekome pomrsiti racune uveliko !

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Covjek ponikao u Malmeu, igrao na svjetskim prventstvima za repku gdje su jednom bili treci, onda otisao u Švedskog prvaka tesko se bilo snaci pa na posudbu, nije mi jasno i dalje kako smo doveli 19.godišnjaka s ovim referencama, nadam se da ce biti pun pogodak.Velahalve je napisao/la:Dobar je, bar po klipovima, može igrati i lijevo i desno, što je odlično s obzirom koliko smo imali problema sa krilimaAsharaK je napisao/la:Niko sretniji od mene, ovaj Mirza ce nam donijeti pare
Mislim da smo u mirzi dobili extra igrača
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Još ljevak, konačno smo i tome malo počeli brinuti, više mi je dosta lijevog krila što desnom samo igra... 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
mnogi su se preračunali, ne samo đelmić.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
šta se žališ, ja ću još propustiti prvu tekmu u dolini protiv širokoglikusa je napisao/la:Joj ove pauze nikad proc![]()
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Mirza je strašan potencijal 
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
VÄLKOMMEN TILL ZELJEZNICAR MIRZAAAA!

Mirza haveru, nemoj da nas iznenadis, inace sam gotov ovdje!

Eeh nemoj ti da prozivas ovdje, cuj jos sved pu pu pu.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 13 jan 2016, 15:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Da li je zna zarezat ''vanjskim'' k'o Kokot ?DooVe je napisao/la:Još ljevak, konačno smo i tome malo počeli brinuti, više mi je dosta lijevog krila što desnom samo igra...
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Ma on je nas na Bosanskom mu to recisajo10 je napisao/la:VÄLKOMMEN TILL ZELJEZNICAR MIRZAAAA!![]()
![]()
sajo10 je napisao/la:VÄLKOMMEN TILL ZELJEZNICAR MIRZAAAA!![]()
![]()
Tek je pocelo, dok odu u Međugorje, pa kasnije Antaliju (mozda bude stream neke prijateljske.likusa je napisao/la:Joj ove pauze nikad proc![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Lecler, MukiBek i 36 gostiju.