Tako što se nije naigrao na posudbi u čini mi se trećoj švedskoj ligi.cikazubo je napisao/la:Covjek ponikao u Malmeu, igrao na svjetskim prventstvima za repku gdje su jednom bili treci, onda otisao u Švedskog prvaka tesko se bilo snaci pa na posudbu, nije mi jasno i dalje kako smo doveli 19.godišnjaka s ovim referencama, nadam se da ce biti pun pogodak.Velahalve je napisao/la:Dobar je, bar po klipovima, može igrati i lijevo i desno, što je odlično s obzirom koliko smo imali problema sa krilimaAsharaK je napisao/la:Niko sretniji od mene, ovaj Mirza ce nam donijeti pare
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
- Jaozinho22
- Kontakt:
A ko će igrat u B ekipi ?Astren je napisao/la:Ako je Zola opet tu, nema potrebe za Uglješom
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Kako nema, dajte nam Uglješu.Astren je napisao/la:Ako je Zola opet tu, nema potrebe za Uglješom
Želimo respektabilan B tim.
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Radinovic je dugorocno rjesenje!!Astren je napisao/la:Ako je Zola opet tu, nema potrebe za Uglješom
-
KeepTheBlueFlag
- Kontakt:
Ili ga čuvaju za ljeto, ne možeš svakakav u Evropufedeltafrotta je napisao/la:Kako nema, dajte nam Uglješu.Astren je napisao/la:Ako je Zola opet tu, nema potrebe za Uglješom![]()
Želimo respektabilan B tim.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
KeepTheBlueFlag
- Kontakt:
-
omladina1921zeljina
- Kontakt:
vise ima po najavama ,ali haj sacekkajmoGator je napisao/la:6, još 1
-
KeepTheBlueFlag
- Kontakt:
Alipasino je napisao/la:Ovaj iz Svedske je najace pojacanje zadnjih10 godina.Gazi.
+1
Onako na nevidjenoAlipasino je napisao/la:Ovaj iz Svedske je najace pojacanje zadnjih10 godina.Gazi.
-
neroazzuro
- Kontakt:
Nadam se samo da se ovo Edis dobro uigrati.
Ako ovo ne vrati navijače ne znam šta će.
P.S. Sve se rastalilo, Amar mazn'o pare
Hmmmm, trojica. Nešto mi govori da je više od trojice ali hajd sačekajmo...KeepTheBlueFlag je napisao/la:Idemo jos trojica :DDD
Trenutno korisnika/ca: addebisi, AhmedNurudin, Alipasino, ANamelessGhoul, Anpa, Argentina, Arma00, avalPacidoroP, b00t, BarbareZeljin, Combattente87, Cwirek, desnibocni, drzgemboadislic, ELDIABLO20, ExBlueone, Ferroviere1987, GavranBeli, GIBRA, GokuSSJG, Google Adsense [Bot], Grbavica786, haklamas, Hrasno15, ibz, knoa, Kockoglavi, kogmagie46, kosuljaplava, kraljlavova, lakilone, Laudrup, lexluthor, LoveFootball1987, Lynx, Mana, MrAmarOsim, nmkdak1ng, Omerta1921, Orvel, perodeformero, rimljanin90, ristagrad, Rule_hz, Sarun, Sommersby, strucnjak9, Suki46, tiagofaria25, Tramvaji29877, TvrtkoPrvi, zaostrog, ZaZelju, ZeljeznicarUberAlles, zeljodogroba i 556 gostiju.