Sloboda1919 je napisao/la:jel to pocela prodajaGorki je napisao/la:Bolje vam je da idete uzeti karte BiH (rukomet) protiv Litvanije,da se popuni Mejdan, nego što bacate bombe po forumu![]()
![]()
još prije 2 dana.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sloboda1919 je napisao/la:jel to pocela prodajaGorki je napisao/la:Bolje vam je da idete uzeti karte BiH (rukomet) protiv Litvanije,da se popuni Mejdan, nego što bacate bombe po forumu![]()
![]()
Gdje ima da se kupi ?Gorki je napisao/la:Sloboda1919 je napisao/la:jel to pocela prodajaGorki je napisao/la:Bolje vam je da idete uzeti karte BiH (rukomet) protiv Litvanije,da se popuni Mejdan, nego što bacate bombe po forumu![]()
![]()
još prije 2 dana.
Ovo za rah. Hukića i Alena M. je pravo. Upamtit ću.Hvala ti.SaltCityAttack je napisao/la:Pored Alena kisela ne mogu da vjerujemChinaglia je napisao/la:Alen potpisao za ISIL![]()
joj da nam je jedan ovakav pored Ahmetovića![]()
..kad jednom prvo kolo protiv Celika propusti 2000 cini mi se trovanje.stomaka alkoholom imao zavrsi u bolnici.
Jednom sam se vracao sa gostovanja u njihovom busu da igracima nisam imao prevoz ali ostale rahmetli Hukine rijeci su mi jos u glavi...govori on njima kako sad ekipa idd u Vinariju na veceru I nema narudjbi alkohola..ali podebno se Alenu obraca..."ti cupo ebat cu ti mater budes li mjeso stok I kolu"
Sloboda1919 je napisao/la:
Gdje ima da se kupi ?
DoeTz je napisao/la:Ima nas i sto ne volimo rukomet, jbg.
nemam pojma...samo znam da je prestao radit u Sicinoj Bambi skoli jer ide u USASaltCityAttack je napisao/la:Sta ce vamo da nece radit kao trener ili nesto ?staragarda je napisao/la:Buco ti stiže u Ameriku pa ga safataj gdje brateSaltCityAttack je napisao/la:1999 na Kosevu protiv Sarajeva su ga ubili..niko nije vise dobio batina od njeg...tad mu ruku slomise nastavi covjek igra..od tad uvjek nosi oko ruke na zglobu zavoj ...uhh da nam je jod jedan Alen I Buco I bili bi beton
Interesantno je da su tada igrači došli na Skupštinu Kluba i ultimativno tražili odlazak Bajrića. Glani vođa je bio Enes M. a pismo "ultimatum" je čitao Sarajlić. Ili Bajrić da odstupi ili igrači neće u Bihać.Tad je Sića bio uz sdp a poslije je" pozelenio".Mentor iz sjene je bio Sok ,Malkočević.fukaratz je napisao/la:ja se samo pitam gdje bi nam bio kraj da su ti igraci imali normalne uvjete za igranje i razvijanjepa otici u karantin prije gostovanja je bila misaona imenica u vecini slucajeva, plata ni na vidiku. udje nam Mesa Bajric u svlacionicu sezona mislim 2004/2005 (nisam siguran) borba za goli zivot, mi sjedimo ko sirocad Mesa govori: "para nemamo, ko hoce dzaba da igra da pokusamo Slobodu ostaviti u ligi pa ako sta iskrsne uletit cemo koju marku al sramota bi bila da ovoliki klub ispadne. a ko nece evo mu papiri i slobodan je"! od svih igraca samo jedan uzima papire i odlazi u Sarajevo
naravno nas dobri Enes Mesanovic
i vraca se nakon pola godine za nagradu dobija kapitensku traku
eto kakav smo mi klub bili, hvala Bogu pa smo ovo docekali
ne smijem ni zamisliti kakve bi igrace iznjedrili da je u to vrijeme sve bilo poslozeno jer ova sad djeca tipa Salihovic, Prsec, Mujkic ne bi bili u juniorima medju 20 igraca a kamoli da konkuricu za prvi tim
Lipnički je to kadar.Ima sve "ausvajse".staragarda je napisao/la:Nema namaznijeg lika od Sakiba...kameleon teški... Sjedi,suti i gleda a prvak svijeta u zavaljivanju i priči iza leđa
Bogami bit će i treninzi napeti.harry_90 je napisao/la:Vidi Mesanovica Boze dragi hahahha...al dobro vecina bivsih alkosa,narkomana itd.. pocne pustat bradu i propovjedat vjeru..
Al hajd nije tema Mesanovic,njegov zivot...jos malo pa di prozivke i priprema..nadam se da nece biti povreda igraca,pozelio sam utakmice i Tusanj.
Opet djevojka upitanji garantfukaratz je napisao/la:http://www.vecernji.ba/optuzen-igrac-slobode-15-1051515
Krpicu ne prija pauza ali nikako![]()
da napomenem bio je isprovociran
čeličnim ključem iz vozila htio udariti po glavi
NK Sloboda ...fukaratz je napisao/la:http://www.vecernji.ba/optuzen-igrac-slobode-15-1051515
Krpicu ne prija pauza ali nikako![]()
da napomenem bio je isprovociran
Nebi ja bas rekao prijatelju,ali o tom potom.ionako je na tankom ledu sekunda fali.harry_90 je napisao/la:Krpica odstranit pod hitno iz ekipe,ovakav nam ne treba,ako cemo biti normalan klub..jos frajko pod uvjetnom..
Ali Krpa ima jaka ledja..bice kao da nista nije bilo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.