FK Željezničar (opšte diskusije)

Jaozinho22
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Jaozinho22 » 13 jan 2016, 18:10

BitiSrcemVezan je napisao/la:Da ste ovakvu ekipu servirali Odoviću, mogli bi čuda očekivati. Ovako, gomilanje igrača, moguće bacanje para, serviranje potencijalno dobre ekipe (za koju treba pravi trener da bi se uigrala i pravilno funkcionisala sa ovolikim brojem novajlija) trenerskom amateru i početniku Edisu Mulaliću.
Nije mu servirana,jednostavno se tražilo ono što je trebalo a trebalo je mnogo toga :D
O Odoviću nema potrebe ponovo ponavljat' istu priču milion puta.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 13 jan 2016, 18:17

BitiSrcemVezan je napisao/la:Da ste ovakvu ekipu servirali Odoviću, mogli bi čuda očekivati. Ovako, gomilanje igrača, moguće bacanje para, serviranje potencijalno dobre ekipe (za koju treba pravi trener da bi se uigrala i pravilno funkcionisala sa ovolikim brojem novajlija) trenerskom amateru i početniku Edisu Mulaliću.
vrijeme ce pokazati sve. iskreno se nadam da ce edis maksimalno iskoristiti priliku i ukazano povjerenje. mada se, pomalo, bojim pritiska rezultata u drugom dijelu sezone. bit ce nam na glavu borba za evropu. preveliki pritisak moze biti kontraproduktivan, a nismo daleko od toga da bude takva rezija. opet, nadam se najboljem.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

HenryLloyd
Kontakt:

Post Postao/la HenryLloyd » 13 jan 2016, 18:20

Ma ja, ko da sam znao da ces nam ti doci i bacati suplje. Drzi se ti Jesica giganta iz Mijanmara.
Plavo proljece! 1921

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 13 jan 2016, 18:21

Ja meraka na ovoj temi kako nema raznih pantelija evandera i ostalih :kafa:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 jan 2016, 18:24

Pa ako je ovo to što je trebalo, i ako je očigledno da klub ima mogućnosti da to obezbjedi to se trebalo obezbjediti već Odoviću ili nekom drugom treneru, ali naglasak na treneru. Mulalić je, vjerovatno, sve samo to nije. Trenutno odprilike nadograđena verzija Dženana Uščuplića.

"Sablju" vidim u budućnosti kao nasljednika Darka Vojvodića, taj tip trenera koji zna motivisati igrače a fudbalsko znanje i više nego upitno. A to nije dovoljno čak ni za najviše ciljeve u Premijer ligi BiH, pogotovo u sadašnjoj situaciji kada je skoro više novih nego starih igrača u ekipi.
HenryLloyd je napisao/la: Ma ja, ko da sam znao da ces nam ti doci i bacati suplje. Drzi se ti Jesica giganta iz Mijanmara.
A i ja bih se začudio da se ti nisi nadovezao, vjeruj. :lol:
1946

HenryLloyd
Kontakt:

Post Postao/la HenryLloyd » 13 jan 2016, 18:31

BitiSrcemVezan je napisao/la:
HenryLloyd je napisao/la: Ma ja, ko da sam znao da ces nam ti doci i bacati suplje. Drzi se ti Jesica giganta iz Mijanmara.
A i ja bih se začudio da se ti nisi nadovezao, vjeruj. :lol:
Normalno kad si dosao sa ciljem da provociras.
Jaozinho22 je napisao/la:Ja meraka na ovoj temi kako nema raznih pantelija evandera i ostalih :kafa:
Radi se dobro, zato ih i nema.
Plavo proljece! 1921

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 jan 2016, 18:32

Ma ti si mene majstore s nekim pomiješao čini mi se, šta si mi pisao ja kontao neko me zahebava a ti mrtav ozbiljan. :mrgreen:
1946

HenryLloyd
Kontakt:

Post Postao/la HenryLloyd » 13 jan 2016, 18:57

BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma ti si mene majstore s nekim pomiješao čini mi se, šta si mi pisao ja kontao neko me zahebava a ti mrtav ozbiljan. :mrgreen:
Nisam ja nikog pomijesao majstore. Kazem ti da nemas ovdje sta traziti, zato gledaj vasa posla i ta nova pojacanja ako vam uopste i dodju :lolno:
zavrno' Adzo pipu :zviz:
Plavo proljece! 1921

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 jan 2016, 19:07

HenryLloyd je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma ti si mene majstore s nekim pomiješao čini mi se, šta si mi pisao ja kontao neko me zahebava a ti mrtav ozbiljan. :mrgreen:
Nisam ja nikog pomijesao majstore. Kazem ti da nemas ovdje sta traziti, zato gledaj vasa posla i ta nova pojacanja ako vam uopste i dodju :lolno:
zavrno' Adzo pipu :zviz:
Pa koji je put ovo prema vašim pričama da "Adžo zavrće pipu"?

Od kad smo prvi trofej pod njim uzeli (kup) čovjek zavrće li zavrće, nikad da završi sa zavrtanjem, slomi se jadan :lol:
1946

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 13 jan 2016, 21:22

Bez bilo kakve provokacije,mislim da je Adzem veci potencijal za nekog dobrog trenera od Mulalica,sto rece @BSV ovaj samo motivacija,a slabo neko znanje,a kod Adzema se vidio neki rad,slozili ste sad finu ekipu,jos ako to Mulalic isprati bit cete opasni,al fkt,al mislim da vam je trener trenutno najslabija karika,bar ja tako mislim,ne da vam pametujem i oci otvaram,moje neko misljenje :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 13 jan 2016, 21:48

Edis će biti pomoćni Amaru

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 13 jan 2016, 21:50

Pamet mu treba za evrpe al za premijer lige samo motivacija ostalo je nepotrebno hehe.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 13 jan 2016, 21:55

Potpuno je neargumentovano tvrditi da Edis nije trener,ili kako neko reče, da je sve je osim trenera.
Ne može takodje niko tvrditi ni da je trenerčina,da je Gvardiola...
Ali se argumentovano može reći da Edis ima predispozicije da bude dobar trener.
Išao je normalnim trenerskim putem.Uspjesno radio u omladinskom selekcijama,osvajao titule,duple titule...
Uz to se školovao, završio A licencu, a trenutno privodi kraju školovanje za profi. Profi licencu će dobiti za mjesec dana.
Edis je ozbiljan,principijelan, autoritativan...Ima ispravan i ujednacen odnos prema igracima. Ima uredan i sređen porodični život, ne konzumira alkohol,živi sportski...Ko prati Zeljine treninge,vidjece da po završetku skoro svakog treninga ostane trčati za sebe.
Ko je u prilici neka popriča sa nekim od igraca Želje o Edisu,njegovim treninzima,njegovom odnosu prema igracima...
Naravno,treba mu iskustva kojeg u seniorskom nogometu nema ali to nikako ne znači da ne može. Treba mu i puno sreće. Nekad se desi da uradiš sve kako treba ali se ne dodje do željenog rezultata.
Ja vjerujem u Edisa. Radi dobro,pošteno, radi srcem...i vjerujem da će biti nagrađen dobrim rezultatom.

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 13 jan 2016, 22:02

Odkud vi znate da je Edis samo motivator, da mi je znati odakle vam te informacije, ja pouzdano znam da takticki vise sprema utakmice nego njegovi prethodnici, a pored toga je i vrhunski motivator za velike utakmice..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 13 jan 2016, 22:20

Ima par ljudih starijih koji prate zelju,od treninga do utakmice,i tako u nazad mnogo godina,koji kazu da je Kemo Alispahic bio najzahtjevniji trener bio,kad je bio pomocnik Amaru,da je on vodio treninge,i trenutno kazu tako za Mulalica u odnosu na Adzema,ja sam samo prenio sta oni kazu,i stvorio sam tako misljenje na osnovu toga,ne mora znaciti da su oni upravu,al brate njih 4,5.i imaju identicno misljenje,vjerujem da nema greske,al pred nama je,samo ce se sve reci,jel ovako il onako :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 13 jan 2016, 23:37

club21 je napisao/la:Pamet mu treba za evrpe al za premijer lige samo motivacija ostalo je nepotrebno hehe.
Pa sta bi onda sa Slavijom, Rudarom, Zrinjskim, Radnikom? :D Znanje je broj jedan vjeruj mi, euforija brzo ispari... Po meni je Oda bio taj koga je trebalo podrzati ovakvim pojacanjima.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 jan 2016, 01:06

Bolanos je napisao/la:
club21 je napisao/la:Pamet mu treba za evrpe al za premijer lige samo motivacija ostalo je nepotrebno hehe.
Pa sta bi onda sa Slavijom, Rudarom, Zrinjskim, Radnikom? :D Znanje je broj jedan vjeruj mi, euforija brzo ispari... Po meni je Oda bio taj koga je trebalo podrzati ovakvim pojacanjima.
Oda je trener "kukavica" koji nikad ne može voditi veliki tim.
DRUG NEBI TI PUNCA

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 14 jan 2016, 01:12

bagrcavi je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:
Upravo,ne bih da ponižavam Odu,on je ekspert ali kad treba napast jednostavno ga nema,sjećam se zadnjeg derbija na lavoru nama trebaju 3 boda on šalje Nedu i Nuspahića u igru :facepalm: Za male ekipe je doktor nauka,ako potpiše za Slaviju opstanak je zagarantovan ne sumnjam u to...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 jan 2016, 08:15

bagrcavi je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:
Sreća pa ste mali klub :wave:

LARSSONCHE
Kontakt:

Post Postao/la LARSSONCHE » 14 jan 2016, 08:37

Zip je napisao/la: Sreća pa ste mali klub :wave:
naravno

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: b00t i 10 gostiju.