Muhamed Bešić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Vidim sad nemamo uopste brigu da li ce startovat vec kad pocinje tekma 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
E jbg taman kontam da uzmem ucit sta i vidim Besic igra 

Dok se Mcc ne oporaviJohnCleese je napisao/la:Vidim sad nemamo uopste brigu da li ce startovat vec kad pocinje tekma

This time next year we'll be millionaires.
Ajde momcino, eto Yaye da mu ponovo pokazes neke stvari.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
- JohnCleese
- Kontakt:
Nazalost tako je, i bit ce dok Barry ne ode u penziju, od stare kuke se ne moze ocekivat nikakva povreda, ybt sjecam se kad je rastavljao Bowyera i Dyera isti ovakav bio kao i danasMomciluk je napisao/la:E jbg taman kontam da uzmem ucit sta i vidim Besic igra
Dok se Mcc ne oporaviJohnCleese je napisao/la:Vidim sad nemamo uopste brigu da li ce startovat vec kad pocinje tekma
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Idemo ih Hamo izdominirati opet.
Kad crveni dobije
Kad crveni dobije

Bice ovo odlicna utakmica

Samo City je **** jak realno.

Samo City je **** jak realno.
-
- Kontakt:
Mislim da bi Martinez povratkom Mcc-a mogao probati novu dimenziju veznog reda sa McC-Barry-Beša a ispred njih Deulofeu/Lenon-Barkley-Lukaku. S obzirom na odlične bekove ovo bi jako učvrstilo sredinu. A i tu je Clev za rotacije.
Fazon je sto je ta postava previse defanzivna, bukvalno nemas veznjaka da neko povuce naprijed i kreira akciju nego su svi destruktivci. Znam da je tako nesto pokusao prosle sezone i nije se najbolje proveo.
drago mi je sto je momcina u sastavu, al' da mu nece biti previse 3 utakmice po 90 minuta za 7 dana?
kako god, razvali ih mume

drago mi je sto je momcina u sastavu, al' da mu nece biti previse 3 utakmice po 90 minuta za 7 dana?

kako god, razvali ih mume

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Skupo će Everton prodati kožu večeras 
Hajmo Mume!

Hajmo Mume!

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Ove sezone je koristio taj sistem, igrajući na kontra-napade, dva puta i oba puta pobijedio, 3-0 protiv Southampton-a i 3-1 protiv Čelzija. Bilo je još par utakmica gdje se parcijalno igralo tako, samo sa Clev-om umjesto Beše.rope11 je napisao/la:Fazon je sto je ta postava previse defanzivna, bukvalno nemas veznjaka da neko povuce naprijed i kreira akciju nego su svi destruktivci. Znam da je tako nesto pokusao prosle sezone i nije se najbolje proveo.
Ima li neko dobar link? Ukinut mi je sportklub na kablovskoj 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Hajde Mume. 

Ma dobro, Kleverli je nesto ofanzivniji igrac pa je to mozda funkcionisalo.
Ovako staviti 3 identicna igraca sa istim zadatcima da jedni drugima smetaju bez da iko konkretno moze povuci loptu naprijed, ne ide to. Moze proci protiv jacih ekipa, al' igrati sa tri defanzivca protiv slabijih gdje ganjas rezultat, nema logike.
Uostalom vidjet cemo sve kad se vrati Mc, ima jos fore nekih mjesec dana. Nije to kao prosle sezone, Mume je stvarno sazrio i u potpunosti se adaptirao na stil igre, igra u odlicnoj formi, navijaci ga obozavaju tako da nece blagonaklono gledati na to ako ga Martinez ostavi na klupi. Pa jos prosle sezone su mu zvizdali kad ga je vadio iz igre, a kamo li sad i to poslije ovakvih partija. Martinez ce mu morati naci mjesto u timu, htio ili ne htio.
Ovako staviti 3 identicna igraca sa istim zadatcima da jedni drugima smetaju bez da iko konkretno moze povuci loptu naprijed, ne ide to. Moze proci protiv jacih ekipa, al' igrati sa tri defanzivca protiv slabijih gdje ganjas rezultat, nema logike.
Uostalom vidjet cemo sve kad se vrati Mc, ima jos fore nekih mjesec dana. Nije to kao prosle sezone, Mume je stvarno sazrio i u potpunosti se adaptirao na stil igre, igra u odlicnoj formi, navijaci ga obozavaju tako da nece blagonaklono gledati na to ako ga Martinez ostavi na klupi. Pa jos prosle sezone su mu zvizdali kad ga je vadio iz igre, a kamo li sad i to poslije ovakvih partija. Martinez ce mu morati naci mjesto u timu, htio ili ne htio.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Nerminovic
- Kontakt:
kad su culi da ce muhamed igrati...

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Imali ko dobar link[WINKING FACE]
http://goatd.net/133886/watch-mancheste ... vs-evertonVedad87 je napisao/la:Ima li neko dobar link? Ukinut mi je sportklub na kablovskoj
Hvala drugBiki je napisao/la:http://goatd.net/133886/watch-mancheste ... vs-evertonVedad87 je napisao/la:Ima li neko dobar link? Ukinut mi je sportklub na kablovskoj

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ovako, jedno pitanjce...trenutno ne mogu da pratim tekmu, i zanima me da li se moze negdje skinuti utakmica u nekoj finoj kvaliteti, sto je prije moguce po zavrsetku, i da je skinem i pregledam rahat ? neka mi u PP posalje ako ko zna gdje ce to biti, ako uopste bude...molim vas
hvala unaprijed
hvala unaprijed
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakav start nad Aguerom 
Iako mislim da nije bas 100% cista situacija, mogao se svirati faul (barem tako iz ove perspektive izgledalo)

Iako mislim da nije bas 100% cista situacija, mogao se svirati faul (barem tako iz ove perspektive izgledalo)
E moj Aguero 

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.