FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I dalje imamo sastav za duple krune. Uz ovo pojacanje sto dolazi bicemo jaci za klasu
Citam kod kona u njihovom dijelu; ''Plavo proljece u najavi'', a ni za vode nemaju 

Amer Dupovac!
Pa profesionalniji su administratori volonteri na Fc Barcelona Balkan fans nego na našoj oficijelnoj stranici, koji su plaćeni da vode to kako treba.PitarBordo je napisao/la:Pa 2 sata stoji i niko da promjeni...

Evo sad Jamal puca termin u vistafonu,kakav je to majstor na malom malo je reci ibogami,a stesao se pravo u punoj kondiciji,a opak termin,dosta igraca,veterana,Smjecanin,Mekic ima ih jos nemogu da se sjetim imena

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Haasssetoovvvv!!RedEvil je napisao/la:Evo sad Jamal puca termin u vistafonu,kakav je to majstor na malom malo je reci ibogami,a stesao se pravo u punoj kondiciji,a opak termin,dosta igraca,veterana,Smjecanin,Mekic ima ih jos nemogu da se sjetim imena![]()
![]()

1946
- sarajevo46
- Kontakt:
VRH!!!!sarajevo46 je napisao/la:Evo jedna što sam napravio zna se za koga![]()

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tonjho?RedEvil je napisao/la:Evo sad Jamal puca termin u vistafonu,kakav je to majstor na malom malo je reci ibogami,a stesao se pravo u punoj kondiciji,a opak termin,dosta igraca,veterana,Smjecanin,Mekic ima ih jos nemogu da se sjetim imena![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Drug odakle ti ova informacija? Koliko znam nema teoretske šanse za to.jurisicduska je napisao/la:Naše najveće pojačanje je Matej Delač, biće spreman za Zrinjski. To su 4 nova igrača do sad. Ja sam optimističan i vjerujem da će doći još dva eventualno tri klasna igrača. I idemo se potući na oba fronta pa šta bude.
Mislim na Delača.
Kako nema....čini mi se da sam pročitao prije par sedmica da će biti spreman za drugi dio... Čak mislim da je Delač to izjavio.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
kapiten Mihailo Tomković blizu je prelaska u Sarajevo, lijevi bek/krilo Andrija Vukčević juče se pozdravio sa saigračima i najavio put u Izrael, dok je ofanzivac Marko Burzanović u završnim pregovorima sa beogradskim Partizanom.Štoper Tomković imao je ranije dozvolu da napusti klub u slučaju primamljive ponude iz inostranstva. Bio je na meti prvoligaša iz Slovenije, Albanije i zemalja Azije, ali je najkonkretniji poziv stigao iz Sarajeva. Slučajno ili ne, trener ,,bordo“ tima sa Koševa je Miodrag Ješić, čovjek koji je svojevremeno kao kormilar Budućnosti lansirao Tomkovića u prvi tim, tada kao sedamnaestogodišnjaka. Tomković sada ima 24 godine i gotovo izvjesno sarađivaće sa srpskim stručnjakom kod kojeg je debitovao pod Goricom.
Zadnja izmjena: Zastone, dana/u 13 jan 2016, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja sam od ljudi iz medicinskog tima našeg kluba koji su u stalnom kontaktu sa Matejom čuo da za to nema šanse. April je neka najrealnija opcija, eventualno kraj marta, ali za prvo kolo nema šanse. Jedino ako se neko čudo u oporavku ne desi.Zagor je napisao/la:Kako nema....čini mi se da sam pročitao prije par sedmica da će biti spreman za drugi dio... Čak mislim da je Delač to izjavio.
-
- Kontakt:
Biće spreman u martu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Neka mi neko kaze da je ovo śuplja ili samo neslana sala za ovog Tomkovica 

- crozzer
- Kontakt:
kakav je ovaj Tomkovic ?
Prema ovim informacijama Jesic nastavlja da dovodi igrace koje je trenirao i zna njihov kvalitet, sada je li pogrijesio ili nije vjerovatno ce nam se pokazati u nastavku sezone..
- crozzer
- Kontakt:
Sad sam u ušao u statistiku njegovu, osamnaest utakmica je odigrao ove polusezone tj. 1500 minuta ....Sigurno da ima i u CG u svakoj ekipi po par finih igrača koji bi nama pojačanja bili 

-
- Kontakt:
Mislim da bi ovaj igrač bio pojačanje ali za Vitez, Mladost DK, Rudar, Borac... ili je Ješić možda pocijenio ligu i ostale ekipe 

Trenutno korisnika/ca: Dave, juka55, perodeformero i 41 gost.