Zamisli prva tekma ovakva atmosfera i ludiloOkolele je napisao/la:Jos da se mi Manijaci konacno vratimo navijanju pa da festa krene..
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Zamisli prva tekma ovakva atmosfera i ludiloOkolele je napisao/la:Jos da se mi Manijaci konacno vratimo navijanju pa da festa krene..
ipak nas je ispoštovao. Bilo je pitanje Borac, Vitez ili Radnik. Nije htio nama zabiti gol na proljeće, ljudina! Hvala Jocoroleeee je napisao/la:Ode joco u radnik
Joco napravi iskorak u karijeri, ipak je radnik 4, a mi 6.Eisenbahner1921 je napisao/la:ipak nas je ispoštovao. Bilo je pitanje Borac, Vitez ili Radnik. Nije htio nama zabiti gol na proljeće, ljudina! Hvala Jocoroleeee je napisao/la:Ode joco u radnik
Ko budali samarHadzijalagic je napisao/la:Puna podrska Edisu al kako bi Amar lego ovoj ekipi
Hadzijalagic je napisao/la:Puna podrska Edisu al kako bi Amar lego ovoj ekipi
+1cikazubo je napisao/la:Ma ja sam ubijedjen da se obavezno treba pojacati strucni stab, ne moze edis sam sve, karic i hidic kao saradnici ne znam koliko mogu doprinijeti taktickoj pripremi utakmice..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
E ne vjerujem buraz šta srimovaPlavaPorodica je napisao/la:Mi bez Joce,ko bajram kurban bez ovce! Uprava napolje!
Bolje se plasirati u LP nego u EL. Dovoljno je proći 2. pretkolo i osigurane su još najmanje 4 europske utakmice. Da ne govorim o tome da kvalifikacija u grupnu fazu LP donosi 12 milijuna eura,više nego za osvajanje EL. Dovoljno da klub živi par godina samo od tih para,ali to je već znanstvena fantastika.obagol je napisao/la:Do sad je odradjen i vise nego dobar posao. Igraci su dovedeni na pocetku priprema i ima sasvim dovoljno vremena da se to poslozi. Ukoliko izborimo Europu, trebalo bi do tad da vec imamo iskristalisanu prvu postavu i da u te utakmice udjemo uigrani i spremni. Prosle godine se vidjelo koliko iEL moze donijeti para uz malo srece i po meni je cak i bolje za ove klubove koji tek traze svoje nebo pod suncem, kao sto smo mi, plasirati se u EL nego u LP. Veca sansa da se prodje koje kolo, da ekipa stekne iskustvo, vise utakmiza znaci i vise para... ali otom potom, sad treba na sve moguce nacine doci do pozicija koje vode u Europu.
nesto kontam da to nije ono famozno janje.. kakav bi tandem bili edis i amar ihhMuhamedTM je napisao/la:+1cikazubo je napisao/la:Ma ja sam ubijedjen da se obavezno treba pojacati strucni stab, ne moze edis sam sve, karic i hidic kao saradnici ne znam koliko mogu doprinijeti taktickoj pripremi utakmice..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mozda cekaju Amara
Kad se gledaju ovi isjecci sa Bilinog zbog predobrog travnjaka isto kao da je u pitanju neka druga liga a ne nasa, tipa 2. ili 3. engleska. Ali ne bitno to, ovaj Burekovic se cini kao fin igrac. Mnogo je brz i izgleda da ima dobar centarsut. Ali eto vidjet cemo hoce li i potpisati, ali nek ima konkurancija na lijevom beku.KeepTheBlueFlag je napisao/la: ☝☝
Trenutno korisnika/ca: antibot, ErosViverosViv i 14 gostiju.