FK Željezničar (opšte diskusije)

DANAN
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la DANAN » 14 jan 2016, 09:09

@Zip ok.Kada smo mi mali kakvi li ste vi onda?

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 14 jan 2016, 09:25

Do juce govorili da za vode nemamo, pa sad kad su vidjeli da su pricali gluposti poceli se brinuti o sposobnostima Mulalica haha.. Fakat ove pite cudna neka sorta..
BUDI ŽELJO !!!

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 14 jan 2016, 10:36

DANAN je napisao/la:@Zip ok.Kada smo mi mali kakvi li ste vi onda?
:lol: :salut:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 14 jan 2016, 10:49

RedEvil je napisao/la:Bez bilo kakve provokacije,mislim da je Adzem veci potencijal za nekog dobrog trenera od Mulalica,sto rece @BSV ovaj samo motivacija,a slabo neko znanje,a kod Adzema se vidio neki rad,slozili ste sad finu ekipu,jos ako to Mulalic isprati bit cete opasni,al fkt,al mislim da vam je trener trenutno najslabija karika,bar ja tako mislim,ne da vam pametujem i oci otvaram,moje neko misljenje :salut: :thumbup:
A ti si to sve zakljucio iz cega??? Covjek ce uskoro dobiti profesionalnu licencu, tek donedavno je igrac bio, nadogradjuje se, uci, mozda bude novi Amar Osim. Smijesno je kakve epitete covjeku dodjeljujete a vodio je Zelju nekih 5,6 utakmica.
FORZA ZELJO

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 14 jan 2016, 10:57

bagrcavi je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:
club21 je napisao/la:Pamet mu treba za evrpe al za premijer lige samo motivacija ostalo je nepotrebno hehe.
Pa sta bi onda sa Slavijom, Rudarom, Zrinjskim, Radnikom? :D Znanje je broj jedan vjeruj mi, euforija brzo ispari... Po meni je Oda bio taj koga je trebalo podrzati ovakvim pojacanjima.
Oda je trener "kukavica" koji nikad ne može voditi veliki tim.
Veliki si tim ako imas velike igrace. ;) Klop recimo nece nista napraviti sa Liverpulom bas iz tog razloga, tu historija i tradicija ne igraju nikakvu ulogu.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 14 jan 2016, 11:10

kenan_tm87 je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Bez bilo kakve provokacije,mislim da je Adzem veci potencijal za nekog dobrog trenera od Mulalica,sto rece @BSV ovaj samo motivacija,a slabo neko znanje,a kod Adzema se vidio neki rad,slozili ste sad finu ekipu,jos ako to Mulalic isprati bit cete opasni,al fkt,al mislim da vam je trener trenutno najslabija karika,bar ja tako mislim,ne da vam pametujem i oci otvaram,moje neko misljenje :salut: :thumbup:
A ti si to sve zakljucio iz cega??? Covjek ce uskoro dobiti profesionalnu licencu, tek donedavno je igrac bio, nadogradjuje se, uci, mozda bude novi Amar Osim. Smijesno je kakve epitete covjeku dodjeljujete a vodio je Zelju nekih 5,6 utakmica.
Vodio je Zelju isti broj utakmica koliko je Jesic samostalno vodio Sarajevo. Jesic je sa "boljom" ekipom osvojio poraz vise u odnosu na Mulalica za isti taj broj utakmica. Ovo je do sada stanje vodjenja oba strucnjaka, jednog koji radi prakticno sam i sa slabijom ekipom u odnosu na drugog koji radi sa timom ljudi i sa boljom ekipom. I onda mi nije jasno to generalno vidjenje Mulalica kao nedovoljno strucnog. Mulalic je mlad, logicno je da ce imati taktickih gresaka. Ali mi je mnogo jasniji polozaj Jesica i promjena velikog broja klubova u karijeri. Kao i to da bez "svojih" igraca jednostavno ne moze, pa ih povlaci kroz klubove u kojima je trener. Ali je Jesic Bog i general, a Mulalic tek obican oroz, koji nema potrebno elementarno znanje.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 14 jan 2016, 11:34

Kraljuuuuuuuuuuuu

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 jan 2016, 11:58

Ima i manje bodova od ješića i manje pobjeda od ješića ako ćemo tako. S tim da su vama bodove otkidali Slavija (Ješić je pobijedio sa 6 juniora u ekipi, tri koja nikad do tad nisu igrala), Rudar iz Prijedora, Radnik iz Bijeljine.

Treba reći da je Mulalić u 3 gostujuće utakmice uzeo 1 bod, Rudar, Radnik, Zrinjski U 5 domaćih 13 bodova, Čelik, Vitez, Slavija, Borac i Sarajevo.

Ima skor 4 pobjede, 2 remija i 2 poraza. 14 bodova

Ješić je izgubio od Širokog i Željezničara u gostima te Mladosti. Ostalo su pobjede. Sloboda, Velež, Travnik kući, Olimpic I Drina u gostima.

Ima skor 5 pobjeda 3 poraza 15 bodova

Ne možemo baš reći da je kiks izgubiti u gostima od Željezničara i Širokog, da se neko proglasi nesposobnim, čim prije jer nikad nismo ni pobijedili široki u gostima a derbi je derbi. Jedini kiks koji se nije smio ni pod razno desiti je Mladost.

Dok je kiks itekako izgubiti bodove od Slavije, Rudara, Radnika. Pogotovo jel na domaćem terenu. Zrinjski nije realno kiks, očekivano je da se izgubi dole.

S obzirom da je sablja imao limitiranu ekipu, treba vidjeti šta će sad uraditi sa ovom ekipom koja je znatno jača pa onda dati sud. Mislim da je i do sad izvukao maksimum, kući uredno u gostima ništa, realno to je bio i domet ove do sad ekipe. Ja sam odmah čim je dobio posao rekao na stranu vokabular i ostalo, on je 100% u sportu i 100% u Željezničaru, u ligi gdje taktika ima značaja ko meteori na rezultat, odlično rješenje. Samo mu je trebalo dovesti dobre igrače i to će biti sigurno bolje. Nadogradio se vani malo, školovao se, upijao je i od Odovića, sigurno može biti kvalitetan trener.

Nama se ješić ne sviđa zbog rezultata nego zbog tog što pravi zdravu sredinu i što je otjerao 90% igrača koje bi i mi sami otjerali. I njemu treba pružiti šansu da prođe pripreme da selektira ekipu i da vidimo. Sud o njemu treba dati na kraju.

Sve u svemu dosta izmjena, na hajr i na dobro. Želim vam pobjede protiv Širokog, Slobode, Zrinjskog.

A u kupu ćemo se potući, dobro bi bilo još jedan dodatni derbi. Finale kupa, što da ne.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 14 jan 2016, 12:25

Sve te igrace koje ovaj tjera ste vi u zvijezde ukivali.. Vi bi i Berberovica otjerali ali nesto ne vjerujem da ce Jesic to uraditi.. Jesic tjera igrace da bi rasteretio budzet koji je kako vas direktor kaze uveliko probijen.. To je jedina istina i sva ostala suplja je samo laz i obmana kao sto su bili i mitovi da Zeljo nema za vode i sl..
BUDI ŽELJO !!!

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 14 jan 2016, 12:31

Poredi Slaviju u kupu, nakon prve utakmice i pobjede od 4:1, u takmicenju u kojem je njima prvi cilj da sto prije ispadnu, sa utakmicom u prvenstvu. :crazy: Ne odvodi on bas samo igrace koje bi i vi otjerali, nego sve redom, a dovodi poluanonimuse sa kojima je on licno u talu, a sa ovima do sada su bili uprava Sarajeva i Ibrakovic.
FORZA ZELJO

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 jan 2016, 12:35

Probijen budžet svjesno što imaš i u izjavi . Nadoknađen najvećim transferom u historiji premijer lige, tako da to nije nikakav problem. Tako da ne znam o čemu pričaš. Najuspješnija godina na finansijskom planu što se tiče fk Sarajevo u historiji kluba. Spomeni i da smo vratili sav dug prije roka koji smo potpisali. Da li ste vi otjerali 15 igrača ove godine jer ste nešto probili ?
Tomić, Čolić, Varea, Bučan, Nuspahić, Kokot, Đelmić, Stanić, Stokić, Hasanović, Zeljković, Diata, Uzelac, Mladenović, Livaja?

Svakako bi mi otjerali još Berberovića, Okića, Purića. Ješić neće Berberovića otjerati iz njemu poznatih razloga, na našu žalost. Kažu da mu je produžena ruka, što se meni ne sviđa al šta ćeš sad.

Meni subjektivno je žao Stepanova jer je klasa.

A Ikande, Alispahić, Tatomirović, Puzigaća, , Barić, Hebibović, ostalo što je bilo na posudbi nije nikad ni blizu prvog tima bilo , nisu konkurisali za sastav kod ješića tako da nismo ništa izgubili.

Što bi plaćali igrače koji ne igraju. Da li je i kod vas isti slučaj? Koja je razlika između Kokota i Alispahića, više je Kokot vama doprinosio nego Alispahić nama, Ikandea i Đelmića, Đelmić vam je najbolji igrač minule polusezone, objektivno. Nije najkvalitetniji nego je dao najviše doprinosa na krilima njegovih golova ste i Europi profitirali.

Ja ne znam kako smo od tih svih talova i dalje ispred vas na 6 bodova i i daljee dužni manje 4-5 miliona od vas. Ništa mi tu nije jasno. Dakle baš zarađujemo.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 14 jan 2016, 12:46

Nije fazon sto ste ih se rijesili, nego sto ste ih dovodili. Mi smo to ucinili za izuzetno male pare u odnosu na vas. :) Uporedi platu Kokota i Alispahica, Djelmica i Ikandea, Mladenovica i Stepanova, itd. Sve su to igraci koji normalno prodefiluju kroz klub ali ne uspiju pronaci svoje mjesto pod zvijezdama. A kod vas su ti isti dovedeni da budu nosioci tima, sa ekstremno vecim platama nego ostatak tima koji je u igri prije njih, a sve zbog losih procjena i talova izmedju tih igraca i onih koji su ih doveli, zato se danas ti isti redom tjeraju.

Znam ja kako, dosao kinez i iskesirao 4 miliona da otpise dugove. Dakle Tan bas zaradjuje, prodao je Duljevica i uzeo sebi lovu a smanjio budzet za igrace. :D
FORZA ZELJO

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 14 jan 2016, 12:48

Kako ste dovodili tako i tjerate s tim da su sad ti igraci odron a do juce su bili klase koje ce prekucati ligu.. Sad ce vjerovatno onaj crnogorac biti klasa i igrac po Jesicevoj mjeri haha.. Mi smo otjerali neke igrace koji nisu za nas klub a sa nekima se nije mogao dogovoriti nastavak saradnje.. Razlika je velika jer vi tjerate igrace koji su dolazili kao velika pojacanja o kojima su mediji brujali danima..
BUDI ŽELJO !!!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 jan 2016, 12:55

Hadzijalagic je napisao/la:Kako ste dovodili tako i tjerate s tim da su sad ti igraci odron a do juce su bili klase koje ce prekucati ligu.. Sad ce vjerovatno onaj crnogorac biti klasa i igrac po Jesicevoj mjeri haha.. Mi smo otjerali neke igrace koji nisu za nas klub a sa nekima se nije mogao dogovoriti nastavak saradnje.. Razlika je velika jer vi tjerate igrace koji su dolazili kao velika pojacanja o kojima su mediji brujali danima..
Slažem se da je razlika velika. Mi tjeramo igrače koji nisu doprinosili igri. A vi standardne prvotimce Stanića, Tomića, Zeljkovića, Kokota, Đelmića.

Od ovih što su otjerani kod nas kod Ješića apsolutno nisu igrali. Dok su Kokot i Đelmić bili nosioci igre i igrači sa najviše nastupa kod vas. Svakako da je razlika.

Kad ne možeš odgovoriti na pitanje nemoj mi medije potezati. Potegni realno stanje.

Đelmić vam glavni igrač bio. Stepanov nebitan igrač za igru Sarajeva + primanja . To je realnost. I dalje da ulazimo. Više je Mladenović vama donio nego nama Alispahić + primanja .

To što ih tjeraju samo može bit pozitivno. Oslobađa se i budžet a i ničim ne doprinose. Slažemo se oko tog nadam se.

Ne moraš sve na svađu okretati ja sma činjenice napisao i poželio vam sreću drugo je što ti ne možeš pogledati istini u oči. Kad vi otjerate 15 igrača to je normalno. Nemoj da vadim postove o reprezentativnom kvalitetu Stanića i Čolića i vašem ukivanju njih u zvijezde, epilog otjerani, Tomića ste ukivali iznad zvijezda, epilog otjeran, Stokića da ne govorimo, epilog otjeran. A mi kad otjeramo onda je to problem. Ne budi smiješan i argumentuj svoje izjave da bi te ljudi ozbiljno shvatili.

Ps. Odjava da ne bi bilo da vam tražim nešto loše, naprotiv čestitke za transfer rok, lijepo ste se pojačali i lijepo vam ide na svim poljima i imate dobre namjere i ciljeve. Tek po ostvarenju ću vam.čestitati na istim. Samo nemojte pretjerivati oko nas, zbog tog ovi postovi a ne da bih vas ocrnio. Nema vam se sad šta vala prigovoriti.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 14 jan 2016, 13:03

Tomic nije zelio produziti kao ni Djelmic i Zeljkovic i to sto njih stavljas medju otjerane je dokaz da pokusavas iskonstruisati neistinu.. I pored toga vi ste igrace dovodili za velike cifre (Ikande, Alispahic, Stepanov itd.) koji su po vama bili klase nevidjene u ovoj ligi a ispadose na kraju totalni amateri i neznalice..
BUDI ŽELJO !!!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 jan 2016, 13:08

Valjda je gore kad neko neće da ti ostane nego kad se nekog ti odrekneš jer ti ne treba. Logično.

Kolike cifre? Znaš li to provjereno?

Evo i vi dovodite za velike cifre igrače. Stokić je isto bio veliki cifra pa je ispao amater i neznalica.

Ne kontam šta želiš reći. Hoćeš na silu neku mržnju. Nećeš to sad dobiti. Pohvalno se svi izražavamo povodom dešavanja kod vas. Nismo idioti koji će izmisliti negativnost. Tako ni vi ne bi trebali.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 14 jan 2016, 13:10

Sigurno bi Alispahic ili Stepanov dosli u ovu ligu u njima nebitno Sarajevo da igraju za npr. 3000 KM za koje je "igrao" i Stojcev :D
FORZA ZELJO

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 14 jan 2016, 13:11

jurisicduska je napisao/la:Valjda je gore kad neko neće da ti ostane nego kad se nekog ti odrekneš jer ti ne treba. Logično.

Kolike cifre? Znaš li to provjereno?

Evo i vi dovodite za velike cifre igrače. Stokić je isto bio veliki cifra pa je ispao amater i neznalica.

Ne kontam šta želiš reći. Hoćeš na silu neku mržnju. Nećeš to sad dobiti. Pohvalno se svi izražavamo povodom dešavanja kod vas. Nismo idioti koji će izmisliti negativnost. Tako ni vi ne bi trebali.

Brate, ja ti se divim.Kako imaš snage živ bio :lol:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 14 jan 2016, 13:13

kenan_tm87 je napisao/la:Sigurno bi Alispahic ili Stepanov dosli u ovu ligu u njima nebitno Sarajevo da igraju za npr. 3000 KM za koje je "igrao" i Stojcev :D
Ma igrali dzaba jer su osjetili veliku ljubav prema bordo boji cim su krocili na aerodrom.. To ti je klasicno izvrtanje cinjenica nekog ko se pokusava predstaviti kao dobronamjeran a u sustini konstruise neistine..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 14 jan 2016, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

Haase
Kontakt:

Post Postao/la Haase » 14 jan 2016, 13:14

Sve znaju :bow:
(aka. simon )

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: aimar21, Morpheus i 21 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []