senad_flamin je napisao/la:cartoonsima nece biti lako igraju sa timom 9 o koji ima 2 online igraca heheh![]()
![]()
sampione , sampionee oleoleoleolee
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
senad_flamin je napisao/la:cartoonsima nece biti lako igraju sa timom 9 o koji ima 2 online igraca heheh![]()
![]()
Daj ba daffy nidje veze, sa botovima presmjesno igrati, samo duga lopta i ispadaju ko debili, kad igra cjela ekipa botova onda je vec malo teze jer onda cuvaju svoje pozicije vecinom iako uvjek njihov odbrana na centru stoji, a kad imas nekoliko aktivnih igraca i ostalo botove onda je jos lakse igrati jer onda botovi bas ne cuvaju svoje pozcije i izljecu u napad pogotovo iz odbrane tako da je protiv botova puno lakse igrati, to je jedino drugacije bio u prvim nasim tekma kad nismo znali kontrole sad je bot ekipa smjesna ekipadaffy je napisao/la:ugl. lakse im je igrati protiv 6 aktivnih nego 2 aktivna.. jer botovi su 2x jaci od pravih igraca trenutno.. tako je barem mom timu gdje sa botovima igra solidno, a ove timove gdje ima igraca pobjedimo bez suta da imaju..
nije to loshe,al kad se treba sporazumnjevat sjnima onda belaj,ida se nekako skontate engleskim nema tu zajebancijaa ko kod nasjocker12 je napisao/la:mene kupio neki izraelski klub nakon 3 utakmice u timu 8 u nasoj ligi,plata mi 25.000 sedmicno,igramo u prvoj ligi izraela odmah mi se obratio kapiten i menadjer,prejaka ekipa
plata ti je dobra, ali liga qrcu nevalja.. nema tu zaebancije kao kod nas sto ce biti u sljedecoj sezoni.. jedva cekam..jocker12 je napisao/la:mene kupio neki izraelski klub nakon 3 utakmice u timu 8 u nasoj ligi,plata mi 25.000 sedmicno,igramo u prvoj ligi izraela odmah mi se obratio kapiten i menadjer,prejaka ekipa
Hvala Bogu engleski mi ide odlicno,ekipa odlicna ukupna vrijednost 36 milelninho_resTO je napisao/la:nije to loshe,al kad se treba sporazumnjevat sjnima onda belaj,ida se nekako skontate engleskim nema tu zajebancijaa ko kod nasjocker12 je napisao/la:mene kupio neki izraelski klub nakon 3 utakmice u timu 8 u nasoj ligi,plata mi 25.000 sedmicno,igramo u prvoj ligi izraela odmah mi se obratio kapiten i menadjer,prejaka ekipa
Ma kume moram da popravim speed na 61 kako bi igrao a sad mi je na 30...zato kad se na zalasku karijere vratim u BiH bit' cu zvijerdaffy je napisao/la:plata ti je dobra, ali liga qrcu nevalja.. nema tu zaebancije kao kod nas sto ce biti u sljedecoj sezoni.. jedva cekam..jocker12 je napisao/la:mene kupio neki izraelski klub nakon 3 utakmice u timu 8 u nasoj ligi,plata mi 25.000 sedmicno,igramo u prvoj ligi izraela odmah mi se obratio kapiten i menadjer,prejaka ekipa
koja pozicija? i ime..Grbavica moj zivot je napisao/la:Ja sam se prijavio i sta sad da cekam da me neko kupi ili aktivan ulazim svako malo
poslo sam ti ppdaffy je napisao/la:koja pozicija? i ime..Grbavica moj zivot je napisao/la:Ja sam se prijavio i sta sad da cekam da me neko kupi ili aktivan ulazim svako malo
@jocker, cek, kad dodjes do speed 60 tek tad ces zaigrati ili? ako je tako nista od tebe.. zaebo si se pravo.. realno, znam i ja engleski, zna dosta raje engleski i to pravo dobro, ali nije isto kada nekom napises "hey, what's up" i "gdje si kume, sta mai".. ako shvatas sta hocu reci.. nije ista zaebancija, nemate istu temu za pricu.. ovdje sa nasim ljudima mozes puci spiku od repki, od klubovima iz bih, o drzavi.. a sa strancima nista ne mozes..
mene je prije par dana neki Rumunski klub, drugoligas, ali njihovi drugoligasi su 50x jaci od nas trazio.. prvo mene pitao da li bi presao i poslao odma ponudu 1m za mene klubu.. naravno, glatko ih odbio.
Upravo to, ja pobjegao iz Izraela zbog toga, jos kad podju pisati onim svojim hijeroglifima dzaba ti engleskidaffy je napisao/la:koja pozicija? i ime..Grbavica moj zivot je napisao/la:Ja sam se prijavio i sta sad da cekam da me neko kupi ili aktivan ulazim svako malo
@jocker, cek, kad dodjes do speed 60 tek tad ces zaigrati ili? ako je tako nista od tebe.. zaebo si se pravo.. realno, znam i ja engleski, zna dosta raje engleski i to pravo dobro, ali nije isto kada nekom napises "hey, what's up" i "gdje si kume, sta mai".. ako shvatas sta hocu reci.. nije ista zaebancija, nemate istu temu za pricu.. ovdje sa nasim ljudima mozes puci spiku od repki, od klubovima iz bih, o drzavi.. a sa strancima nista ne mozes..
mene je prije par dana neki Rumunski klub, drugoligas, ali njihovi drugoligasi su 50x jaci od nas trazio.. prvo mene pitao da li bi presao i poslao odma ponudu 1m za mene klubu.. naravno, glatko ih odbio.
evo sad zavrsila mi se tekma,igrao sam 90 minuta prijateljsku,ipak mi je snizio trener na 41 speed..jbg hoce covijek da nesta napravi od menedaffy je napisao/la:koja pozicija? i ime..Grbavica moj zivot je napisao/la:Ja sam se prijavio i sta sad da cekam da me neko kupi ili aktivan ulazim svako malo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.