Koja budalaAdo76 je napisao/la:FK SLOBODA
Odlasci: -Sulejman Krpić (KPZ Zenica)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dolasci: -
Šta imate reći za gospodina Krpića zvanog Gidora?
- A fin.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Koja budalaAdo76 je napisao/la:FK SLOBODA
![]()
![]()
![]()
![]()
Ado76 je napisao/la:FK SLOBODA
![]()
![]()
![]()
![]()
6:28Psajdak je napisao/la:Koja budalaAdo76 je napisao/la:FK SLOBODA
![]()
![]()
![]()
![]()
Dolasci: -![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Šta imate reći za gospodina Krpića zvanog Gidora?
- A fin.
Ma nije ga tukao, taj je poremecen momak pa se zakacio Krpicu na ledja i pravi mu smicaliceAdo76 je napisao/la:FK SLOBODA
![]()
![]()
![]()
![]()
Sreckovic je odlican igrac Radnik je po meni napravio dobar posao.sarajevo46 je napisao/la:FK Radnik Bijeljina novi igrači:
Darko Stanojević (1997)
Joco Stokić (1987)
Mladen Zeljković (1987)
Nenad Srećković (1988)
Dejan Janković (1986)
Istina! Malo ko je cuo za njega, ali dosao je na preporuku i insistiranje Krstajica.pile87 je napisao/la:Sreckovic je odlican igrac Radnik je po meni napravio dobar posao.sarajevo46 je napisao/la:FK Radnik Bijeljina novi igrači:
Darko Stanojević (1997)
Joco Stokić (1987)
Mladen Zeljković (1987)
Nenad Srećković (1988)
Dejan Janković (1986)
Nemaju. Imaju braću Jakovljević, Ostojića i Obradovića. Mislim da i Stanojević ima dvojno. 7 ili 8 strana nije previše, jer uvijek može doći do neke povrede, kartona, ili jednostavno prilagođavanja strategiji protivnika. A i ne mora značiti da će svi od postojećih ostati, jer su odličnim igrama privukli pažnju nekih klubova. Zna Krle šta radi.MortemHz je napisao/la:Odlicna pojacanja Radnika ali imaju previse stranaca da bi svi mogli igrati, od 5 nabrojanih pojacanja samo je 1 bosanac a ostalo su srbi a mislim da vec imaju 6 stranaca u ekipi.
Aha, posto gledam i ima neki Kadrija pa Antic i Seratlic ali mislim da je on otisao.Pappy je napisao/la:Nemaju. Imaju braću Jakovljević, Ostojića i Obradovića. Mislim da i Stanojević ima dvojno. 7 ili 8 strana nije previše, jer uvijek može doći do neke povrede, kartona, ili jednostavno prilagođavanja strategiji protivnika. A i ne mora značiti da će svi od postojećih ostati, jer su odličnim igrama privukli pažnju nekih klubova. Zna Krle šta radi.MortemHz je napisao/la:Odlicna pojacanja Radnika ali imaju previse stranaca da bi svi mogli igrati, od 5 nabrojanih pojacanja samo je 1 bosanac a ostalo su srbi a mislim da vec imaju 6 stranaca u ekipi.
Antić i Seratlić su otišli ove zime.MortemHz je napisao/la:Aha, posto gledam i ima neki Kadrija pa Antic i Seratlic ali mislim da je on otisao.Pappy je napisao/la:Nemaju. Imaju braću Jakovljević, Ostojića i Obradovića. Mislim da i Stanojević ima dvojno. 7 ili 8 strana nije previše, jer uvijek može doći do neke povrede, kartona, ili jednostavno prilagođavanja strategiji protivnika. A i ne mora značiti da će svi od postojećih ostati, jer su odličnim igrama privukli pažnju nekih klubova. Zna Krle šta radi.MortemHz je napisao/la:Odlicna pojacanja Radnika ali imaju previse stranaca da bi svi mogli igrati, od 5 nabrojanih pojacanja samo je 1 bosanac a ostalo su srbi a mislim da vec imaju 6 stranaca u ekipi.
Jaozinho22 je napisao/la:FK ŽELJEZNIČAR
Odlasci :
Ivan Livaja
Joco Stokić
Dejan Uzelac
Zoran Kokot
Secouba Diatta
Dušan Mladenović
Ognjen Djelmic
Dolasci :
Siniša Stevanović
Mirko Kramarić
Mailson Oliveira
Ivan Lendrić
Samir Bekrić
Muris Midžić (vraćen s posudbe )
Mirza Halvadžić
Jadranko Bogičević
Samir Bekrić
Nermin Zolotić(na posudbi do kraja sezone)
Dejan Djermanovic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.