Aj jbt sjecam se kao jucer ove tekme, kako vrijeme leticrozzer je napisao/la:
Mato Jajalo

@mortem kakav je to grb?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Aj jbt sjecam se kao jucer ove tekme, kako vrijeme leticrozzer je napisao/la:
Mato Jajalo
Zuka kralju ne moraš im odmah na TM-u stavljati milionske cijene, sačekaj maloZukanovic je napisao/la:Kramar Check
Tomkovic Check?
Meni nema nekog razloga za pretjeranu radost, haj ovaj prvi je na probi, mada nije igrao nigdje, a ovaj drugi bio dobar Grbaljom i Lovcenom, znam da nam je guzica zinula i da smo gladni kakvih imena, veliki sam skeptik da li su bas pojacanja ili samo prinove, a jos stranciZukanovic je napisao/la:Kramar Check
Tomkovic Check?
Ma dobro, da su se pokazali i da su dobri igrači već bi se čuli.Zip je napisao/la:Da li je IKO od vas uopste cuo za Tomkovica, da ne kazem gledao kako igra?
Do kad cemo ovde suditi igracima a da nismo nikad ni culi za njih?
Mozda se progoni da bi se obezbedio NOVAC za tog kalitetnog ?Bolanos je napisao/la:Sad pada u vodu prica da se recimo Krste progoni jer se pravi mjesto "kvalitetnom" strancu. O momcima necu suditi jer ih nikad u zivotu nisam gledao.
BiHFrancescoTotti je napisao/la:Aj jbt sjecam se kao jucer ove tekme, kako vrijeme leticrozzer je napisao/la:
Mato Jajalo![]()
@mortem kakav je to grb?
Nisam ni rekao da nisu kvalitetniji, samo hocu rec da ne mora znacit da bi se kod nas odmah uklopili i pokazali onoliko koliko mi od njih ocekujemo.THEC je napisao/la:mozda zato sto Babovic Ivanov i Aleksandrov i jesu kvalitetniji
Nismo djeca bolan, pa ova tri igrača su takav kvalitet da bi prekokurca prekucali liguajdohordas je napisao/la:Nisam ni rekao da nisu kvalitetniji, samo hocu rec da ne mora znacit da bi se kod nas odmah uklopili i pokazali onoliko koliko mi od njih ocekujemo.THEC je napisao/la:mozda zato sto Babovic Ivanov i Aleksandrov i jesu kvalitetniji
+1jurisicduska je napisao/la:Po mom skromnom sudu kramar i tomković nit su pojačanja niti prinove nego ublehe. A vi kako hoćete.
Nema ko šta nalijepiti, kada su ovo činjenice.Pa Mihojević je igrač za ove kojima je vrhunac karijere Dečić ili Mura, da ne govorim o Kovačevićuzagorski je napisao/la:+1jurisicduska je napisao/la:Po mom skromnom sudu kramar i tomković nit su pojačanja niti prinove nego ublehe. A vi kako hoćete.
eh sad se samo pripremi da te nalijepe u stili: 'pljuvač' 'nisi ih ni gledao' 'pusti ješu da radi ja njemu vjerujem' 'guzica nam zinula' itd.,i sl....
E brate, o tome se trebalo misliti i napraviti neku kombinaciju kada smo Stepanova pustili kod njih.MortemHz je napisao/la:Ozegovica bi trebalo zaganjati, Vojvodina nije pri parama..
A ko o tome da misli? Ko?Ado76 je napisao/la:E brate, o tome se trebalo misliti i napraviti neku kombinaciju kada smo Stepanova pustili kod njih.MortemHz je napisao/la:Ozegovica bi trebalo zaganjati, Vojvodina nije pri parama..
Pa valjda nam klub ima dovoljno zaposlenih i plaćenih za neke poslove.Nećemo ja i ti o tome mislitiPantelija je napisao/la:A ko o tome da misli? Ko?Ado76 je napisao/la:E brate, o tome se trebalo misliti i napraviti neku kombinaciju kada smo Stepanova pustili kod njih.MortemHz je napisao/la:Ozegovica bi trebalo zaganjati, Vojvodina nije pri parama..
i Alispahic i Stepanov su bili kvalitet i nesto slicno samo i za njih govoriliPantelija je napisao/la:Nismo djeca bolan, pa ova tri igrača su takav kvalitet da bi prekokurca prekucali liguajdohordas je napisao/la:Nisam ni rekao da nisu kvalitetniji, samo hocu rec da ne mora znacit da bi se kod nas odmah uklopili i pokazali onoliko koliko mi od njih ocekujemo.THEC je napisao/la:mozda zato sto Babovic Ivanov i Aleksandrov i jesu kvalitetniji
Upravu je covjek oko ovoga. Alispahic je bio igracina nekada samo ovaj nije bio ni sjena tog igraca. A onaj Alispahic iz Sibenika i Dinama bi bio bolji od naprimjer Zebe sada ili bar tu negdje u najgorem slucaju. A Zeba sa lakocom prekucava ovu ligu. Isto vazi i za Stepanova koji da je igrao duzi period. Bez problema bi bio jedan od najboljih stopera u prvenstvu. Jer smijesno je samo porediti klubove u kojima je on igrao i gdje su igrali drugi najbolji stoperi Premijer lige. Ali eto nekako to nije proslo oko njega nazalost. Igracki kvalitet posjeduju dovoljan. Isto bi vazilo da neko od ovih igraca zaigra u Premijer ligi: Aleksandrov, Babovic ili prije sto su se spominjali Ibricic, Sharbini. Oni bi bez problema ( ako bi bili dovoljno motivisani ) dominirali ovom ligom kao sto je naprimjer Said Husejinovic i sada bi da nema sve ove povrede.ajdohordas je napisao/la:i Alispahic i Stepanov su bili kvalitet i nesto slicno samo i za njih govoriliPantelija je napisao/la:Nismo djeca bolan, pa ova tri igrača su takav kvalitet da bi prekokurca prekucali liguajdohordas je napisao/la:Nisam ni rekao da nisu kvalitetniji, samo hocu rec da ne mora znacit da bi se kod nas odmah uklopili i pokazali onoliko koliko mi od njih ocekujemo.