astra1922 je napisao/la:kako je lijepo vidjet radnik iz bijeljine se zahvalio trojici a doveo pet provjerenih igraca i sve ih predstavio na presici.jako ozbiljno od jednog prosjecnog kluba.mnogi bi mogli da nauce kako se to radi yebem ti sve vidovice ramice kurce palce,pa ko je taj dusman ko nam podvaljuje te igrace pa sta koji klinac dovodite 6-7 igraca mo9glo se dovesti 4 i uz ostale bili bi sigurno jaci
ramic je doveden kao zamjena dudicu i asanovicu a vidovic dordevicu.sad slijedi jedno dva stopera i dva beka i mozemo u premijer pizdu materinu
Jest druže Radnik je jedan prosječan kluba ali zato ima iznad prosječnog sportskog direktora Mladena Krstajića. I ubodoše pojačanje koje smo mi spominjali Jankovića. Mi i naši iz uprave drug očigledno gledamo stvari drugim očima. Na koju god poziciju vidiš da nam fali igrač oni dovedu goreg nego što je bio.
Samo lud ne može gledati Zvijezdu i ne vidjeti šta joj fali.Napadač al baš napadač a ne neka ojebina(to su valjda završili sa Dudićem). Najmanje jedan kvalitetan krilni igrač po mogućnosti i dva jer smo ostali samo na Đurđeviću. I brate jedna klasična desetka, jer Mišan nije taj kvalitet a Sava koliko god se trudio nije on to. Čak mislim da bi uz jednu klasičnu desetku Sava još više došao do izražaja. Znači evo šta nam trenutno fali ali da bude klasa.
Hinović(Brkić)
Čolić(Hasić)________Šerba(Mornar,Zvonić)________Pejić(Mornar, Zvonić?)_________ Lazo(Pejić)
Islamagić(Faćić, Zvonić?)__________Savić
(10???, Mišan))
Đurđević_______________________________????(Isanović)
Dudić(Asanović)
Sad formacija ne mora da bude ovakava ali su to te pozicije koje škripe. Ovo ko iole prati fudbal i Zvijezdu zna da tako stvari stoje.I oni nama na sve to dovedu Ramića i Vidovića. Je..o me tata ko je tu lud????