FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Pa dobro,ne treba svaki komentar na nož dočekivali. Posebno ne nečiji komentar za koga se može reći da s njim ima smisla diskutovati. A ja tako doživljavam Jurisicku.
Ne možeš diskutovati sa onim što nedavno napisa da je Edis sve samo ne trener...to je druga priča.
Ovaj mi je lik ok. Kao neka moja raja koja su pitari, al možemo danima diskutovati o nogometu, o našim klubovima,malo se zakačiti, pa nazdraviti...
Ne možeš diskutovati sa onim što nedavno napisa da je Edis sve samo ne trener...to je druga priča.
Ovaj mi je lik ok. Kao neka moja raja koja su pitari, al možemo danima diskutovati o nogometu, o našim klubovima,malo se zakačiti, pa nazdraviti...
Mi smo evropske utakmice odigrali izvanredno i sto je problem imati dobro misljenje o ekipi u tom periodu. Mislilo se da se moze. Ali ako pratis nasu temu mozes ako zelis vratiti i moje postove u tom periodu, pa ces shvatiti kako sam i tada pisao. Dakle, ne generalizuj nesto kao globalno misljenje. Moje misljenje je tada bilo da se prije ferencvarosa moramo pojacati jer ova ekipa nije ekipa koja je mogla iznijeti i evropu i prvenstvo, i radi kvaliteta i radi motiva i radi fizickih nedostataka kratke klupe same po sebi. Tako da ti i to ne stoji.jurisicduska je napisao/la:Postoji u postovima iznad. Također sam napisao kako stvarno jest. Jesam i tu lagao. Pogledaj postove. Napisao sam gore da je remi protiv Radnika.
Za krupu sam se izvinuo. Tako da može se uzeti ko lapsus ko je normalan a ko je bolestan uzme tako ko ti i kolega.
@bokačo a poslije standarda ste bili puno jači od nas. Sad odjednom niste. Mijenjate priču kako vam odgovara.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Kontakt:
Ova priča je počela tako što ste vi počeli pričati o Ješiću Sarajevu budžetu i tako dalje. Tako da sam ja sve samo ne opterećen. Ko je opterećen i čim vidi se iz priloženog. Sve što sam pisao do vašeg spominjana nas je čestitao.
@bokačo tvoje mišljenje je i jedino jako blizu istine samo što je nabijeno emocijama. Pa baš nije nekad objektivno.
Ja sam to o jačini ekipe rekao samo ko kontraargument tezi da smo jači od vas. A tako niste govorili. Daleko od tog da ste jači.
@Fkž upravo tako. I ja imam dosta prijatelja na vašoj strani.
@bokačo tvoje mišljenje je i jedino jako blizu istine samo što je nabijeno emocijama. Pa baš nije nekad objektivno.
Ja sam to o jačini ekipe rekao samo ko kontraargument tezi da smo jači od vas. A tako niste govorili. Daleko od tog da ste jači.
@Fkž upravo tako. I ja imam dosta prijatelja na vašoj strani.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ti na svojoj temi napises o pojacanjima Zelje,u stvari ne Zelje ali tipu pojacanja kao sto su tomic, bekric, i slicni da ne bi zadovoljilo tvoje apetite jaceg Sarajeva. Ja se s tobom slazem evo. Mozda nece zadovoljiti ni nase apetite. Medjutim komentarises tudja pojacanja kroz prizmu totalnog neznanja o svojim pojacanjima u klubu i uopste te ne tangira to sto Jesic dovodi igrace koji su svima vama totalna nepoznanica. Kroz koju prizmu to gledas uopste i kako te taj nacin razmisljanja uopste moze onda zadovoljiti ??? Vi samo zelite da vjerujete da Jesic zna sta radi. Znaci, da me ne shvatis pogresno, kao i svi navijaci Sarajeva, ne mislim ja nista lose ni o Jesicu ni o vasem klubu ni o navijacima vaseg kluba. Ali generalno je Amar oduvijek bio u pravu, mislim na Osima. Ako vi kazete da Zeljo dovodi krpe od igraca, propale potencijale i slicne epitete, kroz vodjenje nesposobnog Mulalica, Osim je bio onda u pravu kada je izjavio da Sarajevo dovodi upitnike. I to jeste tako, jer sada ne bi tjerali sve ono sto je Ibrakovic stavio u dzep sa dvadesetak igraca vise od kojih je 90 posto cisti upitnik.jurisicduska je napisao/la:Ova priča je počela tako što ste vi počeli pričati o Ješiću Sarajevu budžetu i tako dalje. Tako da sam ja sve samo ne opterećen. Ko je opterećen i čim vidi se iz priloženog. Sve što sam pisao do vašeg spominjana nas je čestitao.
Niti smo mi a niti ste i vi u situaciji bilo kakvog k.urcenja vezano za igracki kadar, a to je bogami dobro dokazano kroz stanje na tabeli, gdje neki klubovi sute i rade i sa slabijim igracima nominalno imaju bolje stanje na tabeli za sada.
sada moram da radim, pod jakim sam obavezama, pa ako nesto dodas a da budem smatrao potrebnim za novo ukljucenje u diskusiju, svakako cu pokusati da nadjem vremena sutra, da ne mislis da izbjegavam nesto odgovoriti. Pozz za tebe.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Kratko pitanje, da li smatrate da imate najkvalitetniji igracki kadar u ligi sad? Da ili Ne.
-
- Kontakt:
vrijeme će pokazatiLakoste je napisao/la:Kratko pitanje, da li smatrate da imate najkvalitetniji igracki kadar u ligi sad? Da ili Ne.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Smatramo da smo najbolje odradili prijelazni rok, a na tvoje pitanje ne moze niko odgovoriti.Lakoste je napisao/la:Kratko pitanje, da li smatrate da imate najkvalitetniji igracki kadar u ligi sad? Da ili Ne.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Re: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
A prelazni rok je gotov?AsharaK je napisao/la:Smatramo da smo najbolje odradili prijelazni rok, a na tvoje pitanje ne moze niko odgovoriti.Lakoste je napisao/la:Kratko pitanje, da li smatrate da imate najkvalitetniji igracki kadar u ligi sad? Da ili Ne.
Re: Odg: RE: Re: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Do ovog trenutka, a do kraja prijelaznog roka, ta ubjedljivost se moze samo povecati. PozdravLakoste je napisao/la:A prelazni rok je gotov?AsharaK je napisao/la:Smatramo da smo najbolje odradili prijelazni rok, a na tvoje pitanje ne moze niko odgovoriti."Lakoste" je napisao/la:Kratko pitanje, da li smatrate da imate najkvalitetniji igracki kadar u ligi sad? Da ili Ne.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Jao pitanja hahahaha
Da.Lakoste je napisao/la:Kratko pitanje, da li smatrate da imate najkvalitetniji igracki kadar u ligi sad? Da ili Ne.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
Ja sam ubijedjen da bi evrope necete vidjeti sta onda
tvoj problemkraljlavova je napisao/la:Ja sam ubijedjen da bi evrope necete vidjeti sta onda

mi smo ubjedjeni da hocemo, sta sad ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Nemoj i Europu da kupimo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Realno imaju sad jak igrački kadar. Vezu Amir Blagoje Sadiković Zolotić Bekrić rijetko ko ima, tj. Nema niko. Tu je osnovna snaga Željezničara. Ma samo derite ove iznad vas. Punom parom.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Imaju jaci igracki kadar u odnosu na jesenju ekipu koju su imali. Ali opet to nije jaci igracki kadar od Zrinjskog, Sarajeva pa i Slobode.jurisicduska je napisao/la:Realno imaju sad jak igrački kadar. Vezu Amir Blagoje Sadiković Zolotić Bekrić rijetko ko ima, tj. Nema niko. Tu je osnovna snaga Željezničara. Ma samo derite ove iznad vas. Punom parom.
- Jaozinho22
- Kontakt:
@duska da li misliš da vam Željo može donijeti titulu ili Evropu svojim igrama ?jurisicduska je napisao/la:Realno imaju sad jak igrački kadar. Vezu Amir Blagoje Sadiković Zolotić Bekrić rijetko ko ima, tj. Nema niko. Tu je osnovna snaga Željezničara. Ma samo derite ove iznad vas. Punom parom.
Ovo sam ti pitanje postavio iz razloga što navodiš da neke utakmice igramo za ''vas'' kako ti kažeš...pozzz

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
- Kontakt:
Za Europu nemam brige a za titulu bi nam trebalo da vi mlatnete Slobodu i Zrinjski i Široki zašto ne. Može nama i Slavija donijeti titulu, bitno je da ovi kiksaju. A vi ste najjači mimo njih gdje se oni mogu okliznuti. Isto tako ako mi pobijedimo gore navedene i Radnik i vi ste bliže Europi kroz ligu. A kup će biti zanimljiv skroz.
Realno evo gdje će se sloboda okliznuti ako neće s vama. Neće im sigurno Vitez uzet bodove. Vako pobijedite ih vi i mi to je tih 6 bodova, sigurno će još koji prosut.
Možda oni mlatnu i vas i nas. I to je izvjesno. Hahaha Znam da navijam za vas jer nama ide u prilog. Možete sve pobijediti osim nas. To bi bilo ok.
Pazi ova dva maloljetnika ispod. Ponavljam nisam ništa negativno o Željezničaru napisao deceniju.
Realno evo gdje će se sloboda okliznuti ako neće s vama. Neće im sigurno Vitez uzet bodove. Vako pobijedite ih vi i mi to je tih 6 bodova, sigurno će još koji prosut.
Možda oni mlatnu i vas i nas. I to je izvjesno. Hahaha Znam da navijam za vas jer nama ide u prilog. Možete sve pobijediti osim nas. To bi bilo ok.
Pazi ova dva maloljetnika ispod. Ponavljam nisam ništa negativno o Željezničaru napisao deceniju.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 14 jan 2016, 17:30, ukupno mijenjano 3 puta.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Koliko nam otvaraju oči,evo u mene oči ko filđanivrbanjusa je napisao/la:Opet @duska opterecen Zeljom. Nije bolest sve sto boli

- Jaozinho22
- Kontakt:
U redu je kad dođe momak i piše,nije u redu kad se kolje s piletom jer tu izađe i šta treba i štra ne treba....Ovo je forum i namijenjen je za diskusije a ne k'o ona budala dođe i stavlja určine na forum il ona dvojica onaj beli što spominje stalno jug valjda ga Manijaci maltretirali i Evander kad piše gluposti,jurisicko najslađa bi mi bila pobjeda protiv vas i kamiondžija mada ne bi bilo trehnut ni ostalih 10 ekipa al o tom po tom 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.