PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

sasistika
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la sasistika » 14 jan 2016, 13:23

Press konferencija kabul olsun ekipe,i šta je više sa F.K.Ž. I slovom R ??? Planihwano buđetihwanje u Željezničahwu je izvhwšeno,za 80 ighwača :?
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 14 jan 2016, 13:56

Dobar pokusaj al mozes ti to i bolje, potrudi se j.eboga ti.

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 14 jan 2016, 17:09

Prvo je kreno da pise pod nickom wienultras.U to vrijeme je bio pravo dobar za raspravu i nije izvaljivo nikakve budalastine.Onda dođe sa nickom : SOLINAS.Od toga dana nista vise na pdf Premijer Liga BiH nije bilo isto.Ova tema je bila kap koja je prelila casu ... :tokralju:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 14 jan 2016, 17:11

Suljo20002 je napisao/la:Prvo je kreno da pise pod nickom wienultras.U to vrijeme je bio pravo dobar za raspravu i nije izvaljivo nikakve budalastine.Onda dođe sa nickom : SOLINAS.Od toga dana nista vise na pdf Premijer Liga BiH nije bilo isto.Ova tema je bila kap koja je prelila casu ... :tokralju:
Odreknite ga se javno na vasem pdfu. Kvari vam koncepciju i sramoti vas

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 14 jan 2016, 17:17

Ne pamtim da je iko bio ovako lincovan javno ovdje.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 jan 2016, 17:27

Nestasica igraca na Balkanu. Strumfovi sve pokupise sto valja, a boga mi i sto ne valja. Gdje ih samo skladiste? :roll: Ovo mi nesto kao ona:"Neka se ima pamakar za drugoga ne bilo." :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 14 jan 2016, 17:34

Probisvjet je napisao/la:Nestasica igraca na Balkanu. Strumfovi sve pokupise sto valja, a boga mi i sto ne valja. Gdje ih samo skladiste? :roll: Ovo mi nesto kao ona:"Neka se ima pamakar za drugoga ne bilo." :urnebes:
Treba ljudima fizikalaca za gradnju ovog "kulo-stadiona" :D

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 14 jan 2016, 17:39

Suljo20002 je napisao/la:Prvo je kreno da pise pod nickom wienultras.U to vrijeme je bio pravo dobar za raspravu i nije izvaljivo nikakve budalastine.Onda dođe sa nickom : SOLINAS.Od toga dana nista vise na pdf Premijer Liga BiH nije bilo isto.Ova tema je bila kap koja je prelila casu ... :tokralju:
Ma kako nije, i tad se svađao. Taj nick sam mu i zapamtio, sjećam se da smo se krvili redovno samo što tad nisu bila prepucavanja nego se raja krvila na temi pl općenito. Tad je bila koalicija nas i štrumfova protiv njih jer kad su tek ušli u ligu "svašta" su najavljivali, pa jbga, samo mislim da meni nije bio ovaj nick nego neki prvi, ne sjećam se ni kako se zvao, elem nije mi dugo taj trajao. :mrgreen:

Al' momak fakat treba malo ohladiti od foruma, zato što vide da mu smeta oni ga još više i podyebavaju. A ni to nije uredu, popustite momka malo ba kakav je god, dobro vam se i češće ne sjeća familije i ostale rodbine sa tim stalnim ismijavanjem i šikaniranjem tipa Krleža i slično.
1946

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 jan 2016, 17:44

ma dobro drug Solinas nese stvari malo previse licno shvati pa se zapali, ali dobar je to momak :!: najgore sto neki mu neki forumasi pocnu spominjati zenu i djecu (sto je dno dna) i dzaba isprovociraju momka, pa on u afektu kaze mnogo toga ruznog ;) nema potrebe za tim, zdrava zajebancija je ok ali spominjanje djece je ispod svakog nivoa :oops: i ja sam prvi pisao svasta za Velez pa jbg sad mi zao sto su ljudi dosli u ovakvu situaciju, jedino sad sto mogu podrsku da pruzim.......
Sloboda Tuzla

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 jan 2016, 17:45

HElo je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Nestasica igraca na Balkanu. Strumfovi sve pokupise sto valja, a boga mi i sto ne valja. Gdje ih samo skladiste? :roll: Ovo mi nesto kao ona:"Neka se ima pa makar za drugoga ne bilo." :urnebes:
Treba ljudima fizikalaca za gradnju ovog "kulo-stadiona" :D
... a i Sablja nije nezanimljiv. Mislim da ce nekoga u vrhu shebati, 100%.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 jan 2016, 17:49

fukaratz je napisao/la:ma dobro drug Solinas nese stvari malo previse licno shvati pa se zapali, ali dobar je to momak :!: najgore sto neki mu neki forumasi pocnu spominjati zenu i djecu (sto je dno dna) i dzaba isprovociraju momka, pa on u afektu kaze mnogo toga ruznog ;) nema potrebe za tim, zdrava zajebancija je ok ali spominjanje djece je ispod svakog nivoa :oops: i ja sam prvi pisao svasta za Velez pa jbg sad mi zao sto su ljudi dosli u ovakvu situaciju, jedino sad sto mogu podrsku da pruzim.......
I ja sam se klao sa pastrmkom mjesecima i nikada nismo isli ispod granica provociranja. :urnebes: I meni je zao Veleza, jos mi vise zao pastrmke, znam kako mu je (iz svog iskustva). Robe na pretek, a snaga izdaje. :urnebes:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 14 jan 2016, 17:58

Nije Solinas los, nego eto nepametan stariji covjek koji net shvata ozbiljno, sumnjam da u njemu ima zlobe, nego nako u afektu lupa...
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 14 jan 2016, 18:00

Napredak u Zelji. Nema vise mjesta za ofucane museme.Stolnjak sa grbom kluba je tu :mrgreen:

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 14 jan 2016, 18:02

Suljo20002 je napisao/la:Napredak u Zelji. Nema vise mjesta za ofucane museme.Stolnjak sa grbom kluba je tu :mrgreen:
ma sta ti je, i engleski uce
ozbiljnost bolan :D
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 14 jan 2016, 18:04

Nije @solinas loš, on je fantastičan izbor za posmatranje te mnogobrojne dijagnostičke procedure ili pretrage, naročito glave..

@Suljo
Ja i dan danas strepim, da će se na nekoj od narednih press konferencija pojaviti Haris Alihodžić. Imam traume od njegovih izjava..
Ajzea je forumaš godine !

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 14 jan 2016, 18:05

sasistika je napisao/la:Press konferencija kabul olsun ekipe,i šta je više sa F.K.Ž. I slovom R ??? Planihwano buđetihwanje u Željezničahwu je izvhwšeno,za 80 ighwača :?
Evo sad gledam, k'o da su ih sve od logopeda kakvog ukrali, onaj za transfere nema teorije da nabode R, a predjsednik je još od prije poznat da u vokabularu ne posjeduje glas 'Ć'; sljedeče, kuča, budučnost... Gdje treba reći Ć on koristi Č, a gdje treba izgovoriti Č onda ide neki glas koji je mješavina 'Č' i 'DŽ' :lol:
1946

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 14 jan 2016, 18:05

ispade gramatlija dobar coek, kad ovako citas tuzlake :D ko jos shvata forum ozibljno? ovo ti samo trebalo da sluzi da razmjenu podataka a ne za licno misljenje pojedinaca...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 14 jan 2016, 18:08

Solinas je ozbiljan covjek

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 14 jan 2016, 18:13

Niko neshvatati za ozbiljno, vas, kao ekipu od pwheko 100 igwhača ;)
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 14 jan 2016, 18:16

Doći će još 100

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bordotim, fks74, klasik, Paromlinac, rishovski i 77 gostiju.