PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Press konferencija kabul olsun ekipe,i šta je više sa F.K.Ž. I slovom R ??? Planihwano buđetihwanje u Željezničahwu je izvhwšeno,za 80 ighwača 

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Dobar pokusaj al mozes ti to i bolje, potrudi se j.eboga ti.
- Suljo20002
- Kontakt:
Prvo je kreno da pise pod nickom wienultras.U to vrijeme je bio pravo dobar za raspravu i nije izvaljivo nikakve budalastine.Onda dođe sa nickom : SOLINAS.Od toga dana nista vise na pdf Premijer Liga BiH nije bilo isto.Ova tema je bila kap koja je prelila casu ... 

Odreknite ga se javno na vasem pdfu. Kvari vam koncepciju i sramoti vasSuljo20002 je napisao/la:Prvo je kreno da pise pod nickom wienultras.U to vrijeme je bio pravo dobar za raspravu i nije izvaljivo nikakve budalastine.Onda dođe sa nickom : SOLINAS.Od toga dana nista vise na pdf Premijer Liga BiH nije bilo isto.Ova tema je bila kap koja je prelila casu ...
Ne pamtim da je iko bio ovako lincovan javno ovdje.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Probisvjet
- Kontakt:
Nestasica igraca na Balkanu. Strumfovi sve pokupise sto valja, a boga mi i sto ne valja. Gdje ih samo skladiste?
Ovo mi nesto kao ona:"Neka se ima pamakar za drugoga ne bilo." 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Treba ljudima fizikalaca za gradnju ovog "kulo-stadiona"Probisvjet je napisao/la:Nestasica igraca na Balkanu. Strumfovi sve pokupise sto valja, a boga mi i sto ne valja. Gdje ih samo skladiste?Ovo mi nesto kao ona:"Neka se ima pamakar za drugoga ne bilo."

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma kako nije, i tad se svađao. Taj nick sam mu i zapamtio, sjećam se da smo se krvili redovno samo što tad nisu bila prepucavanja nego se raja krvila na temi pl općenito. Tad je bila koalicija nas i štrumfova protiv njih jer kad su tek ušli u ligu "svašta" su najavljivali, pa jbga, samo mislim da meni nije bio ovaj nick nego neki prvi, ne sjećam se ni kako se zvao, elem nije mi dugo taj trajao.Suljo20002 je napisao/la:Prvo je kreno da pise pod nickom wienultras.U to vrijeme je bio pravo dobar za raspravu i nije izvaljivo nikakve budalastine.Onda dođe sa nickom : SOLINAS.Od toga dana nista vise na pdf Premijer Liga BiH nije bilo isto.Ova tema je bila kap koja je prelila casu ...

Al' momak fakat treba malo ohladiti od foruma, zato što vide da mu smeta oni ga još više i podyebavaju. A ni to nije uredu, popustite momka malo ba kakav je god, dobro vam se i češće ne sjeća familije i ostale rodbine sa tim stalnim ismijavanjem i šikaniranjem tipa Krleža i slično.
1946
ma dobro drug Solinas nese stvari malo previse licno shvati pa se zapali, ali dobar je to momak
najgore sto neki mu neki forumasi pocnu spominjati zenu i djecu (sto je dno dna) i dzaba isprovociraju momka, pa on u afektu kaze mnogo toga ruznog
nema potrebe za tim, zdrava zajebancija je ok ali spominjanje djece je ispod svakog nivoa
i ja sam prvi pisao svasta za Velez pa jbg sad mi zao sto su ljudi dosli u ovakvu situaciju, jedino sad sto mogu podrsku da pruzim.......

Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
... a i Sablja nije nezanimljiv. Mislim da ce nekoga u vrhu shebati, 100%.HElo je napisao/la:Treba ljudima fizikalaca za gradnju ovog "kulo-stadiona"Probisvjet je napisao/la:Nestasica igraca na Balkanu. Strumfovi sve pokupise sto valja, a boga mi i sto ne valja. Gdje ih samo skladiste?Ovo mi nesto kao ona:"Neka se ima pa makar za drugoga ne bilo."
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
I ja sam se klao sa pastrmkom mjesecima i nikada nismo isli ispod granica provociranja.fukaratz je napisao/la:ma dobro drug Solinas nese stvari malo previse licno shvati pa se zapali, ali dobar je to momaknajgore sto neki mu neki forumasi pocnu spominjati zenu i djecu (sto je dno dna) i dzaba isprovociraju momka, pa on u afektu kaze mnogo toga ruznog
nema potrebe za tim, zdrava zajebancija je ok ali spominjanje djece je ispod svakog nivoa
i ja sam prvi pisao svasta za Velez pa jbg sad mi zao sto su ljudi dosli u ovakvu situaciju, jedino sad sto mogu podrsku da pruzim.......

Nije Solinas los, nego eto nepametan stariji covjek koji net shvata ozbiljno, sumnjam da u njemu ima zlobe, nego nako u afektu lupa...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Suljo20002
- Kontakt:
Napredak u Zelji. Nema vise mjesta za ofucane museme.Stolnjak sa grbom kluba je tu 

ma sta ti je, i engleski uceSuljo20002 je napisao/la:Napredak u Zelji. Nema vise mjesta za ofucane museme.Stolnjak sa grbom kluba je tu
ozbiljnost bolan

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Nije @solinas loš, on je fantastičan izbor za posmatranje te mnogobrojne dijagnostičke procedure ili pretrage, naročito glave..
@Suljo
Ja i dan danas strepim, da će se na nekoj od narednih press konferencija pojaviti Haris Alihodžić. Imam traume od njegovih izjava..
@Suljo
Ja i dan danas strepim, da će se na nekoj od narednih press konferencija pojaviti Haris Alihodžić. Imam traume od njegovih izjava..
Ajzea je forumaš godine !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Evo sad gledam, k'o da su ih sve od logopeda kakvog ukrali, onaj za transfere nema teorije da nabode R, a predjsednik je još od prije poznat da u vokabularu ne posjeduje glas 'Ć'; sljedeče, kuča, budučnost... Gdje treba reći Ć on koristi Č, a gdje treba izgovoriti Č onda ide neki glas koji je mješavina 'Č' i 'DŽ'sasistika je napisao/la:Press konferencija kabul olsun ekipe,i šta je više sa F.K.Ž. I slovom R ??? Planihwano buđetihwanje u Željezničahwu je izvhwšeno,za 80 ighwača

1946
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ispade gramatlija dobar coek, kad ovako citas tuzlake
ko jos shvata forum ozibljno? ovo ti samo trebalo da sluzi da razmjenu podataka a ne za licno misljenje pojedinaca...

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Solinas je ozbiljan covjek
Niko neshvatati za ozbiljno, vas, kao ekipu od pwheko 100 igwhača 

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Doći će još 100