Da, on i/ili jos neko bi se prodao sa ili bez plasmana u evropujoker90 je napisao/la:Ako se ne ode u evropu kako se misli isfinansirati ovo sve? Nisu jeftini sigurno ovi novi igraci, da li ovo znaci prodaju Memije ili nekog na kome se mogu uzeti veci novci?Jaozinho22 je napisao/la:Ako se ne isplati opet imaš ekipu za slijedeću sezonu samo što je uigrana...a svakako bi morao kupovat za ligu 12...
FK Željezničar (opšte diskusije)
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
05. - 07. Oktobar 1992
Komsije moze li mi neko reci kakav je ovaj vas kadet Ergin Meholjic,cini mi se da se tako zove
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Evo sta pile kaze.Ado76 je napisao/la:Komsije moze li mi neko reci kakav je ovaj vas kadet Ergin Meholjic,cini mi se da se tako zove

i ja sam vec prije cuo za ovog malog, Dogan ga hvalio ali bas... također i neki drugi trenerii koji prate mlade ekipe nase lige ...Lakoste je napisao/la:Evo sta pile kaze.Ado76 je napisao/la:Komsije moze li mi neko reci kakav je ovaj vas kadet Ergin Meholjic,cini mi se da se tako zove![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jedno pitanje jesto dobro 100.000 € cijena na tm za Ergina? ili je velki talent da stavim vise.sto je doso kod sampiona mora se malo vise staviti.
pozdrav
pozdrav
Joooj Zuke hinjakaZukanovic je napisao/la:Jedno pitanje jesto dobro 100.000 € cijena na tm za Ergina? ili je velki talent da stavim vise.sto je doso kod sampiona mora se malo vise staviti.
pozdrav

Svi u napad jedan je Hase!!
Noje. Joste voliki tolent.ali čim ošo onas došo kodvos josno je kokov je glopan.Zukanovic je napisao/la:Jedno pitanje jesto dobro 100.000 € cijena na tm za Ergina? ili je velki talent da stavim vise.sto je doso kod sampiona mora se malo vise staviti.
pozdrav
Da ti karijera propadne Ergine, od srca ti želim, hvala..
Ajzea je forumaš godine !
-
- Kontakt:
Samo jer je kod nas želiš djetetu da propadne karijera? Jel stvarno to misliš ili se zezaš? Ja mislim da nisi takav. Mislim to je krajnje ružno a od tebe se ne nadam tome.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
gubis se jarane, slova ti bježePsajdak je napisao/la:Noje. Joste voliki tolent.ali čim ošo onas došo kodvos josno je kokov je glopan.Zukanovic je napisao/la:Jedno pitanje jesto dobro 100.000 € cijena na tm za Ergina? ili je velki talent da stavim vise.sto je doso kod sampiona mora se malo vise staviti.
pozdrav
Da ti karijera propadne Ergine, od srca ti želim, hvala..
-
- Kontakt:
jeko ergin
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Isto bi rekao da je kojim slučajem, otišao u omladinski pogon Slobode. Dijete koje ne poštuje klub za koji živim, toliko toga je prošao sa omladincima FK Željezničar i onda otišao u najljućeg rivala, napustio klub u kojem je postavio temelj za sebe, kao fudbalera, a zatim se i nadograđivao, koje ne poštuje klub za koji živimo, koji ne poštuje sve ono što mu je omogućenu dok je bio tu, KOJI NE POŠTUJE KLUB ZA KOJI ŽIVIMO !
@Pantelija
@Pantelija

Ajzea je forumaš godine !
-
- Kontakt:
Meni je drago ipak najbolji kadet željezničara kod nas. Nije mala stvar. Ja mu želim sve najbolje.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
a presao neko znaci
ajde zelim sudbinu djipa, brzog gonzaleza

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
- kenan_tm87
- Kontakt:
Hahha, ogromna stvar, za lika nikad nisam cuo, znaci da je bas mlad. Nek predje, ne mogu se takve stvari tako rano sprijeciti. Odmah znaci da momak ne zivi Zeljeznicar kao ovi sto su sada u 1 timu npr. A da ne pricamo gdje su mu vece sanse da uspije.
Glup nomcic

FORZA ZELJO
2 milZukanovic je napisao/la:Jedno pitanje jesto dobro 100.000 € cijena na tm za Ergina? ili je velki talent da stavim vise.sto je doso kod sampiona mora se malo vise staviti.
pozdrav
bit ce za koju godinu ako ne i prijeGator je napisao/la:2 milZukanovic je napisao/la:Jedno pitanje jesto dobro 100.000 € cijena na tm za Ergina? ili je velki talent da stavim vise.sto je doso kod sampiona mora se malo vise staviti.
pozdrav

Za godinu ce biti 4 milPantelija je napisao/la:bit ce za koju godinu ako ne i prijeGator je napisao/la:2 milZukanovic je napisao/la:Jedno pitanje jesto dobro 100.000 € cijena na tm za Ergina? ili je velki talent da stavim vise.sto je doso kod sampiona mora se malo vise staviti.
pozdrav
Možda vam to pomogne da izbacite nekog ko će biti kalibar za reprezentaciju, pošto vam ništa drugo ne preostaje. 

GC HDOmark je napisao/la:Možda vam to pomogne da izbacite nekog ko će biti kalibar za reprezentaciju, pošto vam ništa drugo ne preostaje.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Haha, bice kao i najbolji junior donedavno Andjusic, ili kao ooooogromni talenat koji je najavljivan Kobiljar, ili kao Mihojevic koji je dobio priliku a onda nabijen nogom, itd. Vi jednostavno niste takav klub jer sve ide na silu nekako, a Zeljo takvih ima i na bacanje.
Nikad ne mozete kupiti ili naplacati koliko Zeljo moze proizvesti sto se vidilo svih ovih prethodnih godina a vidi se i danas ko je u kakvoj situaciji sa mladjim igraima. Jedni guraju i promovisu svoje konstantno a drugi nakon pritiska i naprasno ubacenih igraca istim daju priliku nakon gostujuce 4:1 pobjede u kupu, kuci, protiv mrtve Slavije, i nikad ni prije ni poslije toga, moze se reci.
I onda ono takvo ima obraza da nesto prica i lafo podjebva. Hahahahha 

FORZA ZELJO