FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
MIDEN reprezentativac koji igra redovno i koji je prije par mjeseci dao gol u kvalifikacijama se ne moze porediti sa igracem koji nije igrao pola godine, godinu, godinu i pol i ima ozljedu i dodje ti
aleksandrov je u 100% formi, kao i npr babovic i slicni
stepanov se vratio iz penziije
alispahic iz drrugog tima i ozljede
ikande nakon suspenzije i ozljede
hoces da nastavim da shvatis da je tu OGROMNA razlika i da je ova liga taraba koju ozbiljan igrac sa ozbiljnim nastupima moze sam prekucati (jajalo, said)
sto se tice ozljeda i svrsavanja, naravno da smo svrsavali jer se zna ko je alispahic, a ikande je bio igrac ekipe koja je naseg bivseg prvaka ponizila za pola sata....igrao u milanu, ali NISU NAVIJACI TI KOJI TRREBA DA OBAVE MEDICINSKI PREGLED I USTANOVE JE LI IGRAC SPOSOBAN ZA FUDBAL!
hoces da nastavim da shvatis da je tu OGROMNA razlika i da je ova liga taraba koju ozbiljan igrac sa ozbiljnim nastupima moze sam prekucati (jajalo, said)
sto se tice ozljeda i svrsavanja, naravno da smo svrsavali jer se zna ko je alispahic, a ikande je bio igrac ekipe koja je naseg bivseg prvaka ponizila za pola sata....igrao u milanu, ali NISU NAVIJACI TI KOJI TRREBA DA OBAVE MEDICINSKI PREGLED I USTANOVE JE LI IGRAC SPOSOBAN ZA FUDBAL!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
strumfovi dovode igrace ko na traci a ovdje mukla tisina oko dvodjenja igraca
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
MI smo dovodili slicne i bolje odovih pa su zavrsili raskidomugovora, nije ovo pijaca kako su neki zamisljali pa daj svega pomalo..Konzerva je napisao/la:strumfovi dovode igrace ko na traci a ovdje mukla tisina oko dvodjenja igraca
ako si slusao jesica, radi se planski, po programu i vec zacrtanom sistemu rada gdje se zna sta se dovodi, ko se dovodi i kakvi igraci ce doci... polovnjaci sigurno nece a kvalitet ne potpisuje za dvije minute
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Otišao si u drugom pravcu. Nisu bitni ni Aleksandrov, niti Alispahic, niti Ikande, niti Babovic, niti drugi igraci. Bit je u tome da ne potcijenjujemo igrace, jer on eto igra u Crnoj Gori ili nekoj tamo Mijanmarskoj ligi. Vjerujem Ješicu i na kraju krajeva on je taj na kome ce se ''bacati'' drvlje i kamenje u slucaju lošeg rezultata. Teren je mjerilo, uvijek bilo i bice.Pantelija je napisao/la:MIDEN reprezentativac koji igra redovno i koji je prije par mjeseci dao gol u kvalifikacijama se ne moze porediti sa igracem koji nije igrao pola godine, godinu, godinu i pol i ima ozljedu i dodje ti
Das Ist Walter
Ovo je sve super,al samo Reis i Samirhilmo je napisao/la:
![]()
![]()
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Možda i bolje ovako u tišini.Vjerujem da ćemo još dva pojačanja dovesti. Sad ko nemam pojma...
#idosadnistesaovimsamokazem:P
#idosadnistesaovimsamokazem:P
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Nisam ja to stavio da ovi "prvonapisani" budu starteri, nego jednostavno smatram da je ovo tim, sastavljen od onog što imamo, na koje će se računati. A Samira sam napisao prvog onako instiktivno, jbg jače od mene, a Reisa, pa moram brata @jokera pripazitiRedEvil je napisao/la:Ovo je sve super,al samo Reis i Samirhilmo je napisao/la:![]()
![]()
Mislim da vam treba kolektivno hlađenje. Već se danima ne može ništa pametno pročitati. Kukanje, upomoć, avaj ljudi, avaj, tek počeo prelazni rok a mi nismo doveli niti jednog kapitalca. Strašno. Ponašate se kao uvrijeđene mlade. Je li vas ljulja pms ? Apstinirate od sexa ? Nema ganđe u gradu ?
Mislim da samo nedostaje otrcana floskula "pišaj po sirotinji" i svršavanje na igrače za koje će se kasnije ispostaviti da su imali čekirane karte za neke od rehabilitacionih centara (Meša, Ikande) ili na igrače koji misle da su povukli Boga za muda jer su igrali za Porto (Stepanov).
Tražili smo sistem i racionalizaciju, to smo dobili. Ne mogu se oteti dojmu da nismo ništa naučili iz godina koje su iza nas. Ne može mahala iz nas pa makar.
Mislim da samo nedostaje otrcana floskula "pišaj po sirotinji" i svršavanje na igrače za koje će se kasnije ispostaviti da su imali čekirane karte za neke od rehabilitacionih centara (Meša, Ikande) ili na igrače koji misle da su povukli Boga za muda jer su igrali za Porto (Stepanov).
Tražili smo sistem i racionalizaciju, to smo dobili. Ne mogu se oteti dojmu da nismo ništa naučili iz godina koje su iza nas. Ne može mahala iz nas pa makar.
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja mislim da ce Ješa maksimalno koristiti Cezara u špicu ,još tu imamo Benku ,Bekica,Krstu . Na krilima Deni ,Dulja,Okic ,Kuadi i Krste moze kreatori samir i reis defanzivni vezni rustemovic,kovacevic,berberovic ,stoperi kovacevic -barbaric-mihojevic ,bocni ahmo .kadusic, bekic . na ovu ekipu jedan dobar vezni koji bi bio spona izmedju napada i odbrane i bocni lijevi ne mozemo ostati samo na bekicu , golmani ok al nadam se Delacu i ja zadovoljan s ovim timom mislim koji ce puno vise pokazati nego ovi proslu polusezonuRedEvil je napisao/la:Ovo je sve super,al samo Reis i Samirhilmo je napisao/la:
![]()
![]()
Ja sam na Kuadia potpuno zaboravio, gledam ovu desnu stranu i kontam.. tanko je ovo. Mnogo je kombiacija ovdje, jer dosta naših igrača može igrati više pozicija.
Iskreno nije ovo loše, ali se nadam da če biti još bolje prvenstveno što nas čeka borba na dva fronta. Konkurenti su gladni ko vukovi i sve će učiniti da se prvu domognu cilja. Ja se nadam da ćemo mi biti uspješniji.
Iskreno nije ovo loše, ali se nadam da če biti još bolje prvenstveno što nas čeka borba na dva fronta. Konkurenti su gladni ko vukovi i sve će učiniti da se prvu domognu cilja. Ja se nadam da ćemo mi biti uspješniji.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Kakav Ševko i špic, i u Veležu je lijevo krilo igrao, a ovde od kad je došao nikad napadu primirisao nije. Fali ti i Kouadio na krilu, mislim da bi on mogao ostati.
A što se sredine tiče - jes kad bi se tramvajima gađali.
Ne mogu fakat igrati Samir i Reis zajedno, nema teorije, bar u ovoj formaciji.
A što se sredine tiče - jes kad bi se tramvajima gađali.
1946
Alpasinac je napisao/la:Mislim da vam treba kolektivno hlađenje. Već se danima ne može ništa pametno pročitati. Kukanje, upomoć, avaj ljudi, avaj, tek počeo prelazni rok a mi nismo doveli niti jednog kapitalca. Strašno. Ponašate se kao uvrijeđene mlade. Je li vas ljulja pms ? Apstinirate od sexa ? Nema ganđe u gradu ?
hilmo je napisao/la:Nisam ja to stavio da ovi "prvonapisani" budu starteri, nego jednostavno smatram da je ovo tim, sastavljen od onog što imamo, na koje će se računati. A Samira sam napisao prvog onako instiktivno, jbg jače od mene, a Reisa, pa moram brata @jokera pripazitiRedEvil je napisao/la:Ovo je sve super,al samo Reis i Samirhilmo je napisao/la:![]()
![]()
P.S
Reis mora igrati koja god formacija bila,ako nista onda zbog @jokera,on je MIT od njega napravio,brend,mora mu se dobro zahvaliti,jer ako podbaci ode i @joker za njim
Toliko smo ih otpustili da nisam bio baš siguran ko nam je u timuBitiSrcemVezan je napisao/la:Kakav Ševko i špic, i u Veležu je lijevo krilo igrao, a ovde od kad je došao nikad napadu primirisao nije. Fali ti i Kouadio na krilu, mislim da bi on mogao ostati.
A što se sredine tiče - jes kad bi se tramvajima gađali.![]()
![]()
Ranije sam objasnio zašto su Samir i Reis "prvonapisani".
- ElCartel11
- Kontakt:
Sa 42 igraca mi smo dosli na 31 u roku 1-2 sedmice 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ima podršku ali u kurcu ako ne pobjedi u Mostaru.joker90 je napisao/la:Jedini koji trenutno ima moju potpunu podrsku je Jesic. Ovako objektivno kad razmislim, sve otpada sto je trebalo pomesti i ocistiti su njemu ostavili da on cisti. On mora otjerati pola ekipe koja se uhljebila, a za koju niko nece odgovarati i poloziti racune. Njemu ne mogu nista prigovoriti ni ako ne dođu pojacanja kakva nam trebaju, jer koliko znam njegova plata zavisi od nasih uspjeha ove sezone, ima velike bonuse na titulu i tako to. Znaci ako iko hoce da uspijemo, to je on. A moze on govoriti da hoce Aleksandrova, Babovica, Ivanova i koga sve ne, ako nema para moze qrcu svirati i zavrsit cemo sa igracima kao ovaj iz CG! Podrska tebi gospodine Jesicu sta god da bude i u Mostaru i u nastavku sezone, nisi ti kriv sto su ljudi koje se razumiju u fudbal ko Nađa Dizdarevic u kurvaluk prije tebe ovako neplanski gomilali i syebali ovolike pare za jednu titulu koju smo uzeli nasilu i vise sretno nego spretno. Ekipa koju je predvodio Zoran Kokot se do zadnjeg kola sa nama borila za titulu grob ga j..., eto kako se radilo kad malo bolje razmislimo, a meni kazu pretjerujes jarane!
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Bekic i Cezar igraju u napadu to je 100%
MajstoreeeRedEvil je napisao/la:Alpasinac je napisao/la:Mislim da vam treba kolektivno hlađenje. Već se danima ne može ništa pametno pročitati. Kukanje, upomoć, avaj ljudi, avaj, tek počeo prelazni rok a mi nismo doveli niti jednog kapitalca. Strašno. Ponašate se kao uvrijeđene mlade. Je li vas ljulja pms ? Apstinirate od sexa ? Nema ganđe u gradu ?
Tražili smo sistem i racionalizaciju, to smo dobili. Ne mogu se oteti dojmu da nismo ništa naučili iz godina koje su iza nas. Ne može mahala iz nas pa makar.![]()
![]()
![]()
![]()
Ako ti tako kažeš onda mora bitiZukanovic je napisao/la:Bekic i Cezar igraju u napadu to je 100%
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordospartanac, Google Adsense [Bot], MSOZ101, Tatamata1946 i 30 gostiju.