FK Željezničar (opšte diskusije)

dzekooooTz
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la dzekooooTz » 14 jan 2016, 22:55

jbt al ste se vi napalili ko da su ovi igraci sto ste doveli ronaldo mesi i neymar

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 14 jan 2016, 22:56

Pantelija je napisao/la:
Omark je napisao/la:Možda vam to pomogne da izbacite nekog ko će biti kalibar za reprezentaciju, pošto vam ništa drugo ne preostaje. :urnebes:
GC HD
DZE EZ EV EC AH IS SS
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 14 jan 2016, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 14 jan 2016, 22:57

produkti akademije gojkara i dulja shisha time
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 jan 2016, 22:58

Možemo li pričati o tom da je vaš najbolji kadet prešao kod nas a ostale teme nemaju veze s tim nit mijenjaju tu činjenicu.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

theKuPuS
Kontakt:

Post Postao/la theKuPuS » 14 jan 2016, 22:59

Gator je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Omark je napisao/la:Možda vam to pomogne da izbacite nekog ko će biti kalibar za reprezentaciju, pošto vam ništa drugo ne preostaje. :urnebes:
GC HD
DZE EZ EV EC AH IS SS
MB :mrgreen:

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 14 jan 2016, 23:00

Na stranu sve, ali ovaj malac je bio dobar... igrac tipa behrama koji je otisao u reading... malo krupniji za svoj uzrast ali svejedno znao je sa loptom, nije bio klasican snagator...
Uz kapitena Sabanadzovica i Velica je bio nas najbolji kadet... a kadeti su prvi na tabeli u PLBiH.... razlog odlaska ne znam, vjerojatno neka ebanija oko para jer nasi ne placaju kadetima pa makar licno to i messiji bili... ali znam da su u kadete sad dosla 2 momka sa strane i za koje se ocekuju da budu medju glavnim igracima... jedan je iz Mostara.... samo da ne bude kao sa behramom...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 14 jan 2016, 23:01

jurisicduska je napisao/la:Možemo li pričati o tom da je vaš najbolji kadet prešao kod nas a ostale teme nemaju veze s tim nit mijenjaju tu činjenicu.
Pa sta hoćeš pričati o djetetu ? Većina sada čula za njega.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 14 jan 2016, 23:02

To se zove kompleks nize vrijednosti, ebo sve ostalo, daj ovo sad sto meni odgovara. :)

Peace, hajmo mi sad na temu mostaraca pa ih zaebavat sto su presli. Mislim wtf
FORZA ZELJO

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 14 jan 2016, 23:04

dzekooooTz je napisao/la:jbt al ste se vi napalili ko da su ovi igraci sto ste doveli ronaldo mesi i neymar
Nismo se napalili, već smo svjesni činjenici da smo duplo jači nego što smo bili, kao što jesmo..
Uostalom, samo jedan od njih je proslavio više titula nego što ste vi Fukare, kad se saberete i pomnožite..
Ajzea je forumaš godine !

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 14 jan 2016, 23:04

theKuPuS je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
GC HD
DZE EZ EV EC AH IS SS
MB :mrgreen:
Ne znam kako sam gazdu zaboravio :crazy:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 jan 2016, 23:06

Ako neko zna da kaže kakav je i tako te stvari. Ko ga je gledao. Ima sigurno neko ko prati kadete.

Znam da je lijevak da ima izrazito jak šut i da igra krilnu lijevu poziciju opcionalno špica. Gledao sam ga jednom dao nam gol dobili mi 4:1, bio najbolji kod vas. A sigurno da neko naš pređe kod vas dali bi vam informacije. Znači nema tu ljubomore i želje da neko karijeru prekine jer je prešao kod nas. To je licemjerno.

A Mihojević Kenane nije nabijen nogom eno ga u prvom timu. Skupio minuta puno više nego neki vaši juniori dokazani. A igra i za repku povremeno.

Možemo pričati o čemu hoćeš al da baš o tom pričamo. A ne o Zukanoviću i Džeki. Svaka čast na njima. I zatvorimo to poglavlje, ne može se za sve koristiti taj argument. Poenta je kako ste dozvolili da vam najbolji omladinac pređe u redove gradskog rivala.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 14 jan 2016, 23:09

Nemas tu sta dozvoliti jbte, malci mogu prelaziti kako hoce ako nemaju profesionalni ugovor. Cudi me da ne znas. Ko ponudi vise igracu uzima igraca. Mihojevic zadnju kod Kodre odigrao a u Travniku jel nije ni igrao. Sad je ko fol vracen jer se akademija mora forsirati.

Nasi najbolji omladinci su Zeric, Memija, Mujagic, Kjosevski, Beganovic, Sehic, Hasanovic, Midzic, Sadikovic, Hadziahmetovic. Pa zaste ne dovedete nekog od njih? :)
Zadnja izmjena: kenan_tm87, dana/u 14 jan 2016, 23:11, ukupno mijenjano 2 puta.
FORZA ZELJO

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 jan 2016, 23:10

Kakav ba Mihojević paraplegičar ima čitavih 89 minuta upisanih ove sezone u ligi. Ne razumijem zašto imaš potrebu da konstantno lažeš duškice.
DRUG NEBI TI PUNCA

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jan 2016, 23:12

Peace je napisao/la:Na stranu sve, ali ovaj malac je bio dobar... igrac tipa behrama koji je otisao u reading... malo krupniji za svoj uzrast ali svejedno znao je sa loptom, nije bio klasican snagator...
Uz kapitena Sabanadzovica i Velica je bio nas najbolji kadet... a kadeti su prvi na tabeli u PLBiH.... razlog odlaska ne znam, vjerojatno neka ebanija oko para jer nasi ne placaju kadetima pa makar licno to i messiji bili... ali znam da su u kadete sad dosla 2 momka sa strane i za koje se ocekuju da budu medju glavnim igracima... jedan je iz Mostara.... samo da ne bude kao sa behramom...
Sta fali Behremu zaradili smo 200 000 na njemu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 14 jan 2016, 23:13

Gator je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
GC HD
DZE EZ EV EC AH IS SS
RB!

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 14 jan 2016, 23:13

Što se tiče omladinskog pogona sa nama ne može niko u drzavi. Na tom području smo prejaki. Mi iz jedne generacije imamo po 3-4 igrača dok neki jedva 1 iskopaju iz 5 generacija

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 14 jan 2016, 23:17

slika

kone znate'l nastavak ? :kafa:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jan 2016, 23:17

jurisicduska je napisao/la:Ako neko zna da kaže kakav je i tako te stvari. Ko ga je gledao. Ima sigurno neko ko prati kadete.

Znam da je lijevak da ima izrazito jak šut i da igra krilnu lijevu poziciju opcionalno špica. Gledao sam ga jednom dao nam gol dobili mi 4:1, bio najbolji kod vas. A sigurno da neko naš pređe kod vas dali bi vam informacije. Znači nema tu ljubomore i želje da neko karijeru prekine jer je prešao kod nas. To je licemjerno.

A Mihojević Kenane nije nabijen nogom eno ga u prvom timu. Skupio minuta puno više nego neki vaši juniori dokazani. A igra i za repku povremeno.

Možemo pričati o čemu hoćeš al da baš o tom pričamo. A ne o Zukanoviću i Džeki. Svaka čast na njima. I zatvorimo to poglavlje, ne može se za sve koristiti taj argument. Poenta je kako ste dozvolili da vam najbolji omladinac pređe u redove gradskog rivala.
Najslicni Bajicu barem meni spor jako dobar sut ali daleko je to sve ima jos da se razvija kao sto mu je receno. Moze biti i totalno promasaj a moze i dobar igrac sve zavisi kako se bude razvijao. S obzirom na trenere kod vas niko mu to ne moze garantovati...
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 14 jan 2016, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 jan 2016, 23:17

Keno pričamo o kadetu. Vaš najbolji kadet je upravo ovo dijete. Kadeti su ti u17.

Ne pričam o memiji od 20, kjosi od 21. To su sigurno najbolji izdanci vaše škole. Doveli bi da možemo pa jel što ne bi.

Mihojević ima preko 2000 minuta u dresu Sarajeva to što nije igrao u zadnje vrijeme ne znači mnogo. Nije da nije nikako igra i nikad kako se to pokušava predstaviti. Ne lažem ja nego ti okrećeš kako hoćeš i na kraju uvijek budeš argumentima provaljen. Ja sam rekao da je skupio više minuta od nekih vaših dokazanih juniora recimo Kjosevskog. Al nećemo reć za njeg da je propao.

Mihojević Kenane nije bio u Travniku nikad. Neću reći da lažeš samo si ga pomiješao sa Anđušićem. Desi se svakom. Toliko o tom da ae akademija mora forsirati.

A to ne može niko sa vama u15 i u17 šampioni države je FK Sarajevo. Tako da ne bi se reklo da ne može niko.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 14 jan 2016, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 14 jan 2016, 23:23

ma cim je on tako mlad napustio one sto su mu vjerovali, napustio jarane i suigrace i poletio zbog veceg sendvica nema od toga nista
bit ce aka djip
Zeljo takvih ima hvala Bogu, to je dokazano i konstantno se dokazuje..a takvima nije mjesto i onaj mali sto je krao cini mi se je dobio nogu a vazio kao veliki talenat i igrao dobro
pitari na aparatima, ukrali djete Zeljino
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], successminator i 32 gosta.