FK Slavija

_Bad_boy
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la _Bad_boy » 05 maj 2010, 16:26

jel istina da odovic dolazi na grbavicu da radi kao skaut za zelju?
-PAJA Fan Club!!

Urban

Post Postao/la Urban » 06 maj 2010, 16:07

Teodosic Milos je napisao/la:
_Bad_boy je napisao/la:jel istina da odovic dolazi na grbavicu da radi kao skaut za zelju?
Nema covjek pametnija posla

hehe za tebe informacija Oda je Zeljino dijeteee od kad zna za sebe ;)
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 06 maj 2010, 16:43

Bez provociranja, kako će Slavija imati "navijače" kad vas dvojica imate Zvezdu u potpisu :roll: Navija se samo za jedan klub, ostali se mogu simpatisati ;)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 maj 2010, 16:47

nikad_izvini je napisao/la:Bez provociranja, kako će Slavija imati "navijače" kad vas dvojica imate Zvezdu u potpisu :roll: Navija se samo za jedan klub, ostali se mogu simpatisati ;)
Pa ko je rekao da ja navijam za Slaviju.Ako si imalo pratio moje postove,a vecina ih sa ovoga foruma zna da je moj jedini klub Zvezda gde sam skoro na svakoj domacoj ali i na dosta gostujucih(jer pola gostovanja je u Bg) :lol: ,a da Slaviju simpatisem jer je klub iz mesta gde ja cesto dolazim.Nadam se da ti je sada bar malo jasnije.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 06 maj 2010, 16:50

Devil je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Bez provociranja, kako će Slavija imati "navijače" kad vas dvojica imate Zvezdu u potpisu :roll: Navija se samo za jedan klub, ostali se mogu simpatisati ;)
Pa ko je rekao da ja navijam za Slaviju.Ako si imalo pratio moje postove,a vecina ih sa ovoga foruma zna da je moj jedini klub Zvezda gde sam skoro na svakoj domacoj ali i na dosta gostujucih(jer pola gostovanja je u Bg) :lol: ,a da Slaviju simpatisem jer je klub iz mesta gde ja cesto dolazim.Nadam se da ti je sada bar malo jasnije.
Ispade da niko ne navija sa Slaviju. U kopu ih ima cirka 50-100 a i to nije zbog Slavije nego jer se igra protiv Želje, Torpeda i tako. Sve u svemu, neće predaleko. To je neki moj sud.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 maj 2010, 16:59

nikad_izvini je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Ispade da niko ne navija sa Slaviju. U kopu ih ima cirka 50-100 a i to nije zbog Slavije nego jer se igra protiv Želje, Torpeda i tako. Sve u svemu, neće predaleko. To je neki moj sud.
Pazi,ja ni jednu navijacku grupu necu smatrati losom pa makar ona brojala 5 clanova.Bitna je ideja a ne masa.Mozes ti i napraviti malu ali odabranu ekipicu za navijanje pa da se dobro cujete a ne da imas 1000 ljudi a od toga 500 ih sminkeri jer se zna da su uvek te karte jeftinije.Kod mene ovde imas nekoliko ekipica od najmanje 20 clanova koji prate klubove koji se takmice u BG-ligi i svako ko se iole poznaje u navijacku scenu nece ni pomisliti da se sprda sa njima sto navijaju za taj klub a ne Zvezda,Partizan,Rad...Zato Sokolovi nek nastave da rade i moglo bi biti nesta od njih u buducnosti jer kada sam gledao jednom njih nema puno tu starijih likova preko 25 tako da je buducnost pred njima.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 06 maj 2010, 17:08

pazi, navijaci slavije cine uglavnom mladici i raja do 25 godina (znam ih barem 50, koji zive na dobrinji) i normalno da treba dosta godina da se jedna, recimo relativno nova, navijacka skupina etablira... mozda ih je sad 100-200 ali za 5 do 10 godina, ce ih biti 500-1000... a ne uzimate u obzir da slavija mora kupiti navijace u sarajevskoj i romanijskog regiji, gdje je malo teze... nije to klub kao zeljo i sarajevo koji imaju navijacku scenu (organizovanu) od 80ih godina...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 maj 2010, 20:14

:oops: :oops: :oops: Kakav je ovo rezultat. :oops:

Imali gde snimak veceras mozda na TV Istocno Sarajevo jer znam da oni nekada pustaju pa da vidim ovu bruku.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 maj 2010, 21:18

Ma juče slušam onog pomoćnog trenera Dragana Bjelicu, žali se čovjek da Slavija ima kamaru povrijeđenih i suspendovanih igrača. Vjerovatno je to razlog što je Slavija ovako visoko poražena. Ipak mislim da opstanak ne bi trebao doći u pitanje, mada štelovanja rezultata u zadnjim kolima Premier lige, nisu nikakva novost.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 09 maj 2010, 21:21

Zbogom raja, mislim da iduce godine nece te biti na ovom podforumu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 maj 2010, 21:24

lisander je napisao/la:Zbogom raja, mislim da iduce godine nece te biti na ovom podforumu
Zasto ne bi bili Celik prso,Laktasi isto tako danas ostaje +4 opet.jeste ds gostuju obadvoma ali imaju sigurna tri boda kuci koja ce biti dovoljna za opstanak.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 09 maj 2010, 21:28

U pravu si ja sam mislio da ste vi i laktasi u dva boda

Rosseti
Kontakt:

Post Postao/la Rosseti » 10 maj 2010, 00:04

[youtube][/youtube]

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 10 maj 2010, 09:19

Osvajači kupa a sad ovo...
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

majankod
Kontakt:

Post Postao/la majankod » 16 maj 2010, 19:51

Odovic je prvi put otisao iz Slavije jer je bila nezdrava atmosfera u ekipi (njegovo obrazlozenje u stampi).Dosao Erbez napravio covek rezultat za istoriju !!! Odovic smijenjen u Borcu zbog nerazumjevanja (njegovo obrazlozenje u stampi) Odovic odlazi iz Slavije da bi uvjerio upravu da ima probleme u klubu (njegovo obrazlozenje u stampi).
Kako bi se pitari radovali da Odovic dolazi u Zelju ,znali bi da nece Zeljo dugo .Ali da budem do kraja iskren ,nije Odovic sam sebe postavljao to je stvarno problem ljudi koji vode Slaviju .

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 29 maj 2010, 13:36

Stvarno ste se ovu sezonu ocrnili nakon "uspješnog" igranja u pretkolima Europa Lige.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 29 maj 2010, 14:11

Ima li ista od renoviranja stadiona Slavije? Prosle se godine nesto pricalo po toj temi, pa stalo...

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 29 maj 2010, 14:12

Evropa dosta poremeti koncepciju tima,pogotovo ako se napravi korak vise,pa se prodje dalje...Onda u ligi podbace.Na primjer ove sezone vi i Sarajevo.Mozda razlog lezi u malom fondu igraca koji se istrose i psihicki i fizicki,pa im treba vremena da udju u formu,a tad cesto bude kasno.Ne znam...tesko je za objasniti.Po mom misljenju tu boljku su jedino uspjeli prevazici Siroki i Zrinjski.
Treci put castimo

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 maj 2010, 13:02

Ozbiljno stavljen novi semafor??Kakav je?Ima li kakvih slika?

Sto se tice ove sezone umor je ucineo svoje.Dva odlaska trenera u jednoj sezoni je previse i za mnogo vece ekipe nego Slavija.U kval.za EL dve dobre tekme protiv Alborga i izbaceli ga kada niko nije ocekivao.Protiv Kosica se moglo i malo vise uradeti ali izgleda da je vec tada umor bio evidentan no nema veze.U ligi ocajna sezona.Tek poneki blesak da zamaze oci ali izgleda da je to uglavnom bila igra bez igre.Vidi se da treba osvezenje u svim linijama tima.Golmane ostaveti s tim da Lucic bude No.1 a Duje na klupi,u odbrani ostaveti Regu,Papeta,Baneta ako je moguce mada tesko,Bena moze i ici on je ove sezone bio totalno pogubljen mada imao je sjajne tekme raneje,Stanka takodje los ove sezone mada nije ni igrao toliko,Tadica prodati totalno izgubljen lik rekao sam da on nije najsretneje resenje jer znam o kakvom se igracu radi.U vezi Simicu je vreme da se konacno oprosti od ekipe,valjda ce dati gol na nekoj oprostajnoj tekmi. :lol: ,Jovanovica pokusati ostaveti mada tesko jer mu istice ugovor,Vucinu zadrzati,bas kao i sve juniore koji ce sledece godine biti stari za jedno leto i time bi mogli nesta uradeti,Radovanovica prodat.Kada se sve sabere sigurno ce Slaviji biti potrebno bar 6 novih igraca za ovu sezonu+kvalitetan trener jer Bjelica nije kvalitet.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 maj 2010, 13:18

Teodosic Milos je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ozbiljno stavljen novi semafor??Kakav je?Ima li kakvih slika?

Sto se tice ove sezone umor je ucineo svoje.Dva odlaska trenera u jednoj sezoni je previse i za mnogo vece ekipe nego Slavija.U kval.za EL dve dobre tekme protiv Alborga i izbaceli ga kada niko nije ocekivao.Protiv Kosica se moglo i malo vise uradeti ali izgleda da je vec tada umor bio evidentan no nema veze.U ligi ocajna sezona.Tek poneki blesak da zamaze oci ali izgleda da je to uglavnom bila igra bez igre.Vidi se da treba osvezenje u svim linijama tima.Golmane ostaveti s tim da Lucic bude No.1 a Duje na klupi,u odbrani ostaveti Regu,Papeta,Baneta ako je moguce mada tesko,Bena moze i ici on je ove sezone bio totalno pogubljen mada imao je sjajne tekme raneje,Stanka takodje los ove sezone mada nije ni igrao toliko,Tadica prodati totalno izgubljen lik rekao sam da on nije najsretneje resenje jer znam o kakvom se igracu radi.U vezi Simicu je vreme da se konacno oprosti od ekipe,valjda ce dati gol na nekoj oprostajnoj tekmi. :lol: ,Jovanovica pokusati ostaveti mada tesko jer mu istice ugovor,Vucinu zadrzati,bas kao i sve juniore koji ce sledece godine biti stari za jedno leto i time bi mogli nesta uradeti,Radovanovica prodat.Kada se sve sabere sigurno ce Slaviji biti potrebno bar 6 novih igraca za ovu sezonu+kvalitetan trener jer Bjelica nije kvalitet.
Ma brate ima samo ono za rezultat i ekipe koje su.....nema ono koji igraci nastupaju ili tkao ness......ali nema veze neka makar imamo ovo .....i ovo je dobro ..... sto se tice klupe treba vratiti Erbeza.....jer je jedini on uspio izbaciti nekog velikog poput Aalborga....sto se tice sasstava....Pigija otjerat,Simic da se oprosti,Benu u 3 ligu,treba dovesti tu jos par velikih pojacanja,ali kada kazem velikih ne odnosi se na Jaminu i njemu slicne igrace....vec nesto poput Spalevica i tako to
Ma dobar,je li elektronski ili?Ajde napisi ako cujes da ima kakva prijateljska tu ili okolini letos posto cu biti tamo.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.