FK Željezničar (opšte diskusije)

jurisicduska
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la jurisicduska » 14 jan 2016, 23:25

Bravo godrina veliki predviđač karijera. De mi reci majke ti kojeg da će napraviti karijeru da uložim u njeg da se obogatim. Kad si već krenuo tako lijepo predviđati. Radiš ti šta sa djecom ?
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 14 jan 2016, 23:29

Vas nijedan. Radim

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 jan 2016, 23:31

jurisicduska je napisao/la:Keno pričamo o kadetu. Vaš najbolji kadet je upravo ovo dijete. Kadeti su ti u17.

Ne pričam o memiji od 20, kjosi od 21. To su sigurno najbolji izdanci vaše škole. Doveli bi da možemo pa jel što ne bi.

Mihojević ima preko 2000 minuta u dresu Sarajeva to što nije igrao u zadnje vrijeme ne znači mnogo. Nije da nije nikako igra i nikad kako se to pokušava predstaviti. Ne lažem ja nego ti okrećeš kako hoćeš i na kraju uvijek budeš argumentima provaljen. Ja sam rekao da je skupio više minuta od nekih vaših dokazanih juniora recimo Kjosevskog. Al nećemo reć za njeg da je propao.

Mihojević Kenane nije bio u Travniku nikad. Neću reći da lažeš samo si ga pomiješao sa Anđušićem. Desi se svakom. Toliko o tom da ae akademija mora forsirati.

A to ne može niko sa vama u15 i u17 šampioni države je FK Sarajevo. Tako da ne bi se reklo da ne može niko.
Nema on 5 sezona profesionalnog fudbala iza sebe da to što sad leti po tribinama i klupi ne utiče na njega. Vjeruj mi da znači. U ovoj sezoni Mihojević ima manje minuta od Kjosevskog. ;)
I svi ostali "omladinci" su upisali više minuta od pomenutog fudbalera.
DRUG NEBI TI PUNCA

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 14 jan 2016, 23:32

jurisicduska je napisao/la:Bravo godrina veliki predviđač karijera. De mi reci majke ti kojeg da će napraviti karijeru da uložim u njeg da se obogatim. Kad si već krenuo tako lijepo predviđati. Radiš ti šta sa djecom ?
ja sam samo povukao paralelu, vidjet cemo sta ce bit...boli me mali prst za njim onako realno
ulozi u amira i eto ti miliona.. a nee ti si pitar ne mozes u njega :D
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 14 jan 2016, 23:33

Sunce ti poljubim rat zbog maksuma od 15 godina :lol: :lol: :lol:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 jan 2016, 23:33

Gator je napisao/la:Vas nijedan. Radim
Kako osvojismo u15 i u17 omladinska prvenstva. Sad mene to pere? Ne valjaju nam treneri, ne valjaju nam igrači a opet prvaci. Kako to?

Ja ti garantujem da je naša kadetska selekcija najtalentovanija u regionu ako izuzmemo Teleoptic i Dinamo jer s njima niko ne može. A mi smo ostali sitna buranija.

Vama je izlazna generacija Hadžiahmetović i ostali najjača bila ikad. Tako da možete biti zadovoljni
Ako kontate da ćete svake godine izbacit 5 igrača varate se. To ni Ajax nema.

Bagrcavi to se slažem. Al da nema minuta ne slažem se.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 14 jan 2016, 23:34

.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 jan 2016, 23:34

godrina je napisao/la:ma cim je on tako mlad napustio one sto su mu vjerovali, napustio jarane i suigrace i poletio zbog veceg sendvica nema od toga nista
bit ce aka djip
Zeljo takvih ima hvala Bogu, to je dokazano i konstantno se dokazuje..a takvima nije mjesto i onaj mali sto je krao cini mi se je dobio nogu a vazio kao veliki talenat i igrao dobro
pitari na aparatima, ukrali djete Zeljino

i pišeš s dva racuna
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 14 jan 2016, 23:37

hahahahahhaahaha gotovo, provaljen sam
evo medalja.. pitarska logika bravo ;)
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 14 jan 2016, 23:38

Pošto znam situaciju iz vašeg omladinskog pogona, samo ću vam reci da su vašu generaciju sadašnjih kadeta ili ti ga 99 godišta napustila dva najbolja igrača ekipe.Robert Perić vas je napustio i otišao u Slovačku prvu ligu, a drugi igrač Ergin M. je prešao kod nas...Malo upuceniji znaju :D

U toj ekipi je ostalo još par finih igrača...Također vas je napustio i Kreštalica Benjamin, i odigrao je sezonu za Olimpikovu premijer ligu, da bi sada prešao u Akademiju FKSarajeva.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 jan 2016, 23:38

godrina je napisao/la:hahahahahhaahaha gotovo, provaljen sam
evo medalja.. pitarska logika bravo ;)
do mene, procitah oco sto je duska izmedju napisao, svejedno vidovit nisi , da jesi ne bi pisao na forumu nego bi se kupao u parama jer ti ljudi koji su vidoviiti se zovu skauti i uzimaju velike pare!

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 14 jan 2016, 23:41

jurisicduska je napisao/la:
Kako osvojismo u15 i u17 omladinska prvenstva. Sad mene to pere? Ne valjaju nam treneri, ne valjaju nam igrači a opet prvaci. Kako to?

Ja ti garantujem da je naša kadetska selekcija najtalentovanija u regionu ako izuzmemo Teleoptic i Dinamo jer s njima niko ne može. A mi smo ostali sitna buranija.

Vama je izlazna generacija Hadžiahmetović i ostali najjača bila ikad. Tako da možete biti zadovoljni
Ako kontate da ćete svake godine izbacit 5 igrača varate se. To ni Ajax nema.

Bagrcavi to se slažem. Al da nema minuta ne slažem se.
Ma uzeli su i vaši juniori prije 2-3 godine titulu pa ih sada nema nigdje. Ma jeste vasa je najbolja. Vi ste giganti, divovi ma titani. Amirova je zadnja generacija, sada ide 98 i 99 neće ga sa 16 godina staviti u prvi tim.

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 14 jan 2016, 23:43

Pantelija je napisao/la:
godrina je napisao/la:ma cim je on tako mlad napustio one sto su mu vjerovali, napustio jarane i suigrace i poletio zbog veceg sendvica nema od toga nista
bit ce aka djip
Zeljo takvih ima hvala Bogu, to je dokazano i konstantno se dokazuje..a takvima nije mjesto i onaj mali sto je krao cini mi se je dobio nogu a vazio kao veliki talenat i igrao dobro
pitari na aparatima, ukrali djete Zeljino

i pišeš s dva racuna
Sa 5

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 jan 2016, 23:44

Ja samo kažem da je jednom u sto godina da dobiješ 5 prvotimaca, treba biti zadovoljan sa 3, sa 2 čak. Sa jednim rasnim. Nisam govorio kad ga treba gdje staviti.

Nismo mi najbolji al ne možeš reći da ne valja ništa a osvojimo u dvije kategorije prvenstva. Mislim da nas više je.be to integrisanje u prvi tim nego njihov kvalitet. Dženan je imao 14 igrača s kojim radi nije mogao nikog promovisati. Ali evo dolazi na svoje.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 jan 2016, 23:45

crozzer je napisao/la:Pošto znam situaciju iz vašeg omladinskog pogona, samo ću vam reci da su vašu generaciju sadašnjih kadeta ili ti ga 99 godišta napustila dva najbolja igrača ekipe.Robert Perić vas je napustio i otišao u Slovačku prvu ligu, a drugi igrač Ergin M. je prešao kod nas...Malo upuceniji znaju :D

U toj ekipi je ostalo još par finih igrača...Također vas je napustio i Kreštalica Benjamin, i odigrao je sezonu za Olimpikovu premijer ligu, da bi sada prešao u Akademiju FKSarajeva.
Ništa novo. Svake godine se dešavaju slične situacije, ne samo u Želji. I kod vas se redovno dešavaju ovakve stvari. Međutim, ja se ni najmanje ne sikiram zbog njihovog odlaska jer je praksa pokazala da oni koji su požurili da odu iz Želje još kao omladinci, ili sada igraju po nekim nižim ligama ili su kasnije pokušavali da se vrate u Želju da ožive karijeru kao što je uradio E. Hasanović, a ima tu i još primjera tipa Đip, Karić, i tako dalje koliko je to pogrešan put. Ali Bože moj, svako ima svoju nafaku.
DRUG NEBI TI PUNCA

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 jan 2016, 23:46

bagrcavi je napisao/la:
crozzer je napisao/la:Pošto znam situaciju iz vašeg omladinskog pogona, samo ću vam reci da su vašu generaciju sadašnjih kadeta ili ti ga 99 godišta napustila dva najbolja igrača ekipe.Robert Perić vas je napustio i otišao u Slovačku prvu ligu, a drugi igrač Ergin M. je prešao kod nas...Malo upuceniji znaju :D

Ništa novo. Svake godine se dešavaju slične situacije, ne samo u Želji. I kod vas se redovno dešavaju ovakve stvari. Međutim, ja se ni najmanje ne sikiram zbog njihovog odlaska jer je praksa pokazala da oni koji su požurili da odu iz Želje još kao omladinci, ili sada igraju po nekim nižim ligama ili su kasnije pokušavali da se vrate u Želju da ožive karijeru kao što je uradio E. Hasanović, a ima tu i još primjera tipa Đip, Karić, i tako dalje koliko je to pogrešan put. Ali Bože moj, svako ima svoju nafaku.
kao gojak npr

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 jan 2016, 23:47

Zaželite sad djetetu sve najbolje. Sve ostalo nije čovječno.

@bojamora samo čita, jarane zabrinjavaš me. Moraš popljuvati nešto zarad komšijskih odnosa.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jan 2016, 23:52

jurisicduska je napisao/la:Zaželite sad djetetu sve najbolje. Sve ostalo nije čovječno.

@bojamora samo čita, jarane zabrinjavaš me. Moraš popljuvati nešto zarad komšijskih odnosa.
Ja sam tebe smatrao ozbiljnim pa mali mozda nikad i ne zaigra.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 jan 2016, 23:55

pile87 je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Zaželite sad djetetu sve najbolje. Sve ostalo nije čovječno.

Ja sam tebe smatrao ozbiljnim pa mali mozda nikad i ne zaigra.
Ma ja se više zezam pile. Ne možemo predvidjeti ništa. Možda i zaigra. Nego mene je samo to potaklo "želim mu kraj karijere" , ne valja tako. Djeca su to, ima svakakvih faktora. Ne možemo na kraj srca biti nije otišao u Obilić. Bespotrebno se stvara furka ta koja nije uopšte pristojna, fol se mi mrzimo haos. A nije tako.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 14 jan 2016, 23:57

Yebat ga nek sutra nogu slomi, pisat go.vno
3,2,1 :mrgreen: :mrgreen: :rol:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Toxin i 27 gostiju.