BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
2/2 večeras!
Misliš li da si nekome zanimljiv?LaDecima je napisao/la:Ljudi samo opusteno ni jedan nema sanse![]()
![]()
Nisam često na ovom pfu, al kad god prelistam par stranica primijetim tvoje glupe i dječije postove.
Smiri malo, nije fazon.
Omark je napisao/la:Misliš li da si nekome zanimljiv?LaDecima je napisao/la:Ljudi samo opusteno ni jedan nema sanse![]()
![]()
Nisam često na ovom pfu, al kad god prelistam par stranica primijetim tvoje glupe i dječije postove.
Smiri malo, nije fazon.
posto nisi cesto imas
Bolje i ne biti često, nego prosipati neke trolove i dječije fazone i time se hraniti.LaDecima je napisao/la:Omark je napisao/la:Misliš li da si nekome zanimljiv?LaDecima je napisao/la:Ljudi samo opusteno ni jedan nema sanse![]()
![]()
Smiri malo, nije fazon.
posto nisi cesto imasi prijatno..
nebitan si 
Raja mene neka trema opucala ko da nasi igraju finale GS-a a ne drugo kolo kvala 
Sto se tice zaradjenih novaca i poena i mene to interesuje, i ne vidim nista lose sto mi ovdje o tome diskutujemo. Ja im nisam zavidan, i volio bih da osvoje sto vise para u karijeri, najvise zbog odricanja i teskog teniskog zivota, jer niko od njih nije imao uslove kao Thiem, Coric, Kirgyos..
@La decima idi bolan kladi se popusti nas malo..
Moj savjet je da igras na Mirzu, fina kvota 2,10
U tenisu te kvote u 80% slucajeva prolaze

Sto se tice zaradjenih novaca i poena i mene to interesuje, i ne vidim nista lose sto mi ovdje o tome diskutujemo. Ja im nisam zavidan, i volio bih da osvoje sto vise para u karijeri, najvise zbog odricanja i teskog teniskog zivota, jer niko od njih nije imao uslove kao Thiem, Coric, Kirgyos..
U tenisu te kvote u 80% slucajeva prolaze
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jesi li to dobio savjet od @gringoonajdrugi?esprit24 je napisao/la:Raja mene neka trema opucala ko da nasi igraju finale GS-a a ne drugo kolo kvala
U tenisu te kvote u 80% slucajeva prolaze![]()
![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Hahaaahah, ma jok drug, te kvote bez zezanja , vrlo cesto prolaze, a osim toga ja nase forsiram kada igraju ma kolko kvota bila. Mirza mi je recimo prolazio protiv Bemelmansa, Gojkowica, Berankisa i sl.a znao me obarat protiv macore, smitha i drugih levataUnofficialpage je napisao/la:Jesi li to dobio savjet od @gringoonajdrugi?esprit24 je napisao/la:Raja mene neka trema opucala ko da nasi igraju finale GS-a a ne drugo kolo kvala
U tenisu te kvote u 80% slucajeva prolaze![]()
![]()
- crozzer
- Kontakt:
Idemo Mirza je na terenu za deset minuta 
Isti sam ti esprit, kao da igraju protiv Nadala, Federera, Noleta ili tako nešto, a ne drugo kolo kvala
Isti sam ti esprit, kao da igraju protiv Nadala, Federera, Noleta ili tako nešto, a ne drugo kolo kvala
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
crozzer je napisao/la:Idemo Mirza je na terenu za deset minuta
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Sretno Mirzi i kasnije Aldinu, nadam se prolazu obojice. 
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Idemo Mirza. Svi se osječamo kao @espirit 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Svi smo mi Esprit
Joj treme u čojka Allahu
Ajdeeeeeeeee Mirzadee bratee mojjjj!!

Joj treme u čojka Allahu
Svi izdrijebali prve serve, samo njih dvojica nisu, nesto nije u redu

Edit:Rumun prvi na servisu
Sretno Mirzaaaaaaaaa
Edit:Rumun prvi na servisu
Sretno Mirzaaaaaaaaa
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Idemoo 3 bl...
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.