FK Željezničar (opšte diskusije)

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Hadzijalagic » 14 jan 2016, 23:57

Još ova hinjara glumi finjaka ovdje :lol:
BUDI ŽELJO !!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jan 2016, 23:59

Nije ni da se volimo al hajd... otisao pa sta nije kraj svijeta djecak koji je trenirao kod nas. Mislim da je tekst cini mi se u sportu prenapuhan najvrijedni zeljin omladinac je Zeric koji je nastupao za juniore a imao pravo za kadete i vec ima i nastup za prvi tim a ima i ugovor.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 15 jan 2016, 00:01

Dovoljno znam stanje u vašem omladinskom pogonu, da znam koliko ste vjerovali u Ergina :D

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 15 jan 2016, 00:02

Majke vam jel meni neko nešto stavio u kafu, a da ja ne znam, ili stvarno piše da ste nam oteli najvećeg dragulja BH fudbala?
@crozzer
Jesmo li vjerovali više u njega ili Žerića, kojeg ste svim silama, pokušali preveslati da dođe kod vas?
Ajzea je forumaš godine !

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 jan 2016, 00:05

Hadzijalagic je napisao/la:Još ova hinjara glumi finjaka ovdje :lol:
Ooooo Supermen... Kakav si ti ? Vidiš recimo ja sam svojevremeno za manje uvrede tipa šupak dobijao banove trajne. Al neka te dobar si 34 godine, a još pameti došao nisi. Sramota.

@pile Normalno da se ne volimo al' ne treba pregoniti.

Žerić je već druga priča, njega nismo mogli dovesti, al vrijedilo je pokušati. Doveli smo Hadžića iz Olimpica zato eno ga dao 1000 golova a nije da ga i vi niste htjeli.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 15 jan 2016, 00:07

pile87 je napisao/la:Nije ni da se volimo al hajd... otisao pa sta nije kraj svijeta djecak koji je trenirao kod nas. Mislim da je tekst cini mi se u sportu prenapuhan najvrijedni zeljin omladinac je Zeric koji je nastupao za juniore a imao pravo za kadete i vec ima i nastup za prvi tim a ima i ugovor.
pa ti si reko da je najbolji prije dva mjeseca a sad druga prica :crazy: :roll:

http://pokit.org/get/img/24130aa0deaa2a ... da7cad.jpg

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jan 2016, 00:08

crozzer je napisao/la:Dovoljno znam stanje u vašem omladinskom pogonu, da znam koliko ste vjerovali u Ergina :D
Kod nas se vjeruje u svakog malca koji suta loptu. Mi smo klub jednakih sansi za bilo kojeg djecaka koji trenira. A ne samo babinih sinova. U prilog tome ide i broj igraca koje je Zeljo stvorio aada se okreni oko sebe i vidjeces da je na drugom mjestu iza nas po tom pitanju Siroki. Ne znam jesi li iznenadjen ?

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 15 jan 2016, 00:09

Pa glu..o Zeric je vec potpisao i prvotimac je.
FORZA ZELJO

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 15 jan 2016, 00:10

Ismail Durakovic, kako li je taj omladinac potpisao ugovor ?

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 15 jan 2016, 00:11

crozzer je napisao/la:Ismail Durakovic, kako li je taj omladinac potpisao ugovor ?
unigradnja :) :) :) :)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jan 2016, 00:13

Lakoste je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Nije ni da se volimo al hajd... otisao pa sta nije kraj svijeta djecak koji je trenirao kod nas. Mislim da je tekst cini mi se u sportu prenapuhan najvrijedni zeljin omladinac je Zeric koji je nastupao za juniore a imao pravo za kadete i vec ima i nastup za prvi tim a ima i ugovor.
pa ti si reko da je najbolji prije dva mjeseca a sad druga prica :crazy: :roll:

http://pokit.org/get/img/24130aa0deaa2a ... da7cad.jpg
Zeric ima vec ugovor i prekomandovan je u prvi tim ovaj mali je bio dobar medju kadetima logika je bila da i on dodje na red. Nigdje nisam ni rekao da.ne valja kao igrac ja sam misljenja da svakog djecaka treba potpisati ako nesto vrijedi i dati mu sansu. Ali mislim da je Zeric veci kapacitet i od Amira. Ne mora da znaci da sam u pravu.

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 15 jan 2016, 00:13

Lakoste je napisao/la:
crozzer je napisao/la:Ismail Durakovic, kako li je taj omladinac potpisao ugovor ?
unigradnja :) :) :) :)
Svaki igrac ima iste šanse, aha....

:rol: :rol: :rol:

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 15 jan 2016, 00:20

Cuj ljubomornih drugara iz razreda. Hahaha
FORZA ZELJO

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 15 jan 2016, 01:11

jurisicduska je napisao/la:
Gator je napisao/la:Vas nijedan. Radim
Kako osvojismo u15 i u17 omladinska prvenstva. Sad mene to pere? Ne valjaju nam treneri, ne valjaju nam igrači a opet prvaci. Kako to?

Ja ti garantujem da je naša kadetska selekcija najtalentovanija u regionu ako izuzmemo Teleoptic i Dinamo jer s njima niko ne može. A mi smo ostali sitna buranija.

Vama je izlazna generacija Hadžiahmetović i ostali najjača bila ikad. Tako da možete biti zadovoljni
Ako kontate da ćete svake godine izbacit 5 igrača varate se. To ni Ajax nema.

Bagrcavi to se slažem. Al da nema minuta ne slažem se.
Vaši kadeti ne bi bili prvaci da su za naše kadete igrali Žerić i Mujagić i to je valjda svakome ko prati te omladinske selekcije jasno. Svrha tih mlađih selekcija je da izbacuju igrace za seniorski tim. Ja sam zadovoljan koliko je moj klub izbacio igraca iz omladinskog pogona za seniorski tim, taj trend ce se nastaviti i u budućnosti.
Što se tice Mehuljica ima on određeni talenat samo je to još uvijek sirovo sve, ima dobar sut lijevom nogom. Neko ga je gore usporedio sa Bajicem, kao prvo Bajić uopšte nije sebican igrac, uvijek je gledao ekipu pa tek onda sebe, ovaj mali je strašno sebičan a najveci problem za njega je njegov babo, zbog kojeg ce mali propasti, u to sam uvjeren.
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 jan 2016, 01:20

Nastade pjena party zbog Ergina.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 15 jan 2016, 01:32

joker90 je napisao/la:Nastade pjena party zbog Ergina.. :kafa:
Svake godine se tako o nekom supertalentu priča, reko bi čovjek da imamo svake godine po jednog Messija.

Sjeća li se neko Semira Džipa? Ovako isto se pričalo da gubimo novog kapitalca, a ne znam je li se čovjek još uvijek bavi fudbalom.

Ko se imalo ozbiljnije bavio sportom može se sjetiti super igrača u svom uzrastu koji nisu zaigrali ni jednu seniorsku utakmicu. Ne znam kakav razvojni put jednog petnaestogodišnjaka može biti kada se predstavlja kao zvijezda prelaznog roka na naslovnici novina. Kako će ga dočekati budući saigrači? U tom uzrastu mu treba godina da se privikne na novu okolinu, što može biti fatalno.

Željo (a i Sarajevo i svaki drugi imalo ozbiljniji klub) je preživio odlaske pravih kapitalaca, preživjeće vala i ovog Ergina.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 15 jan 2016, 01:44

@zeljo ma Avazovim levatima dosadno, lupaju i pokusavaju biti zanimljivo. Sad da se mali pokaze k'o letva nama bi se smijali zbog ovog naslova.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 15 jan 2016, 01:46

fczeljo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Nastade pjena party zbog Ergina.. :kafa:
Svake godine se tako o nekom supertalentu priča, reko bi čovjek da imamo svake godine po jednog Messija.

Sjeća li se neko Semira Džipa? Ovako isto se pričalo da gubimo novog kapitalca, a ne znam je li se čovjek još uvijek bavi fudbalom.

Ko se imalo ozbiljnije bavio sportom može se sjetiti super igrača u svom uzrastu koji nisu zaigrali ni jednu seniorsku utakmicu. Ne znam kakav razvojni put jednog petnaestogodišnjaka može biti kada se predstavlja kao zvijezda prelaznog roka na naslovnici novina. Kako će ga dočekati budući saigrači? U tom uzrastu mu treba godina da se privikne na novu okolinu, što može biti fatalno.

Željo (a i Sarajevo i svaki drugi imalo ozbiljniji klub) je preživio odlaske pravih kapitalaca, preživjeće vala i ovog Ergina.
Sjećam se ja. :damn:

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 15 jan 2016, 08:34

pile87 je napisao/la:
Peace je napisao/la:Na stranu sve, ali ovaj malac je bio dobar... igrac tipa behrama koji je otisao u reading... malo krupniji za svoj uzrast ali svejedno znao je sa loptom, nije bio klasican snagator...
Uz kapitena Sabanadzovica i Velica je bio nas najbolji kadet... a kadeti su prvi na tabeli u PLBiH.... razlog odlaska ne znam, vjerojatno neka ebanija oko para jer nasi ne placaju kadetima pa makar licno to i messiji bili... ali znam da su u kadete sad dosla 2 momka sa strane i za koje se ocekuju da budu medju glavnim igracima... jedan je iz Mostara.... samo da ne bude kao sa behramom...
Sta fali Behremu zaradili smo 200 000 na njemu.
Ne bih rekao da smo i blizu toga dobili jer je on kod nas bio samo 2 god... od hodzica smo dobili 300000 a bio je svo vrijeme u nasem oml pogonu... kad kazem da ne bude mislim na to da ne ode, a ne potpise barem onaj stipendijski ugovor jer ni to nije zelio seidov menadjer.... mogao je barem toliko ispostovati klub bez obzira sto nije logicno navijac zelje bio prije dolaska u zelju...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 15 jan 2016, 08:56

Na Behremu jesmo dobili tu cifru, oko 200 000KM.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 81 gost.