BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Steta
Krompir za Setkaru u trecem setu
shminka je napisao/la:Po meni je obrnuto, mislim da Aldin ima vise sanse. Mirza ako zijani servis u prvih par servis gemova, Copil ce ga raznijeti bas kao i u Turskoj
pa jesam ja rekao da ti nemas blage veze o tenisu jesam i opet sam bio debelo u pravu..pa lik ga otreso kao sljivu 1.set lagano 2. mu pustio da malo uzme zraka i naravno u 3.setu ubacio u jacinu od 50% svojih mogucnosti i zavrsio mec..
mirza odigrao dobro
mirza-setkic pa stvarno se ne zna koji je losiji a ni onaj 3. nije nista bolji ako nije cak i..
E ti se stvarno razumijes u tenisLaDecima je napisao/la:shminka je napisao/la:Po meni je obrnuto, mislim da Aldin ima vise sanse. Mirza ako zijani servis u prvih par servis gemova, Copil ce ga raznijeti bas kao i u Turskoj
pa jesam ja rekao da ti nemas blage veze o tenisu jesam i opet sam bio debelo u pravu..pa lik ga otreso kao sljivu 1.set lagano 2. mu pustio da malo uzme zraka i naravno u 3.setu ubacio u jacinu od 50% svojih mogucnosti i zavrsio mec..
mirza odigrao dobrovi mozda mislite da on dize formu
ma nije ljudi dobio je losije rangiranog igraca
![]()
mirza-setkic pa stvarno se ne zna koji je losiji a ni onaj 3. nije nista bolji ako nije cak i..![]()
![]()
Kolika je zarada finalisti quala? Svaka cast Mirza idemo u MD aBd
Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
F.K. SARAJEVO
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ovaj forum postaje i veoma dobar vid edukacije.Biki je napisao/la:Racuna se 18 turnira ukupno u 52 sedmice!
Ovo nisam znao.
Hvala.
BosnaE
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Mirza dosad nije igrao protiv Indijca.Cijelu prethodnu godinu Myneni je igrao CH turnire. Osvojio ih je dva u Izmiru i Bangaloreu.
Definitivno da Mirza moze ,da ne kazem i mora proci ovu prepreku.
Moguci protivnici u MD su:
Jiri Vesely (50.),Pablo Andujar (59.),Victor Estrela Burgos (56.),Austin Krajicek (82.),Robin Haase(64.),Andrey Kuznetsov (75.),Gael Monfils(24.),Daniel Gimeno-Traver(99.),Jack Sock(26.),David Ferrer (8.),Feliciano Lopez (19.).
Tri meca prvog kola igraju medjusobno kvalifikanti.
Trece kolo kvala koje sam mu predvidio je dosegao. U Dohi je bio bolji od 72. igraca na svijetu(koji je sljaker ali nema veze). Ukoliko prodje u MD svakako da od gore navedenih protivnika ima onih sa kojima se moze igrati .
Definitivno da Mirza moze ,da ne kazem i mora proci ovu prepreku.
Moguci protivnici u MD su:
Jiri Vesely (50.),Pablo Andujar (59.),Victor Estrela Burgos (56.),Austin Krajicek (82.),Robin Haase(64.),Andrey Kuznetsov (75.),Gael Monfils(24.),Daniel Gimeno-Traver(99.),Jack Sock(26.),David Ferrer (8.),Feliciano Lopez (19.).
Tri meca prvog kola igraju medjusobno kvalifikanti.
Trece kolo kvala koje sam mu predvidio je dosegao. U Dohi je bio bolji od 72. igraca na svijetu(koji je sljaker ali nema veze). Ukoliko prodje u MD svakako da od gore navedenih protivnika ima onih sa kojima se moze igrati .
BosnaE
Sutra Mirza drugi mec na terenu 14. Ne bi trebao poceti prije 4.30h ujutro po nasem vremenu!

Odlicna vijest. Mirza ga ubio returnom a Copil nije kanta za nabijanje, posebno ne na betonu, to se zna. Kad sam vidio kako je lako Rumuna slomio u devetom gemu prvog seta na njegov servis da bi izborio svoju servu u prvom narednog, sacekao sam samo prvi game drugo seta. Kad je i to uzeo, mirno sam otisao spavati.
Indijac je tako lijepa prilika za MD, ali ga ne smije podcijeniti.Uzgred, vec je zaradio za tri sedmice preko 18000 dolara, skoro trecinu proslogodisnje cijele zarade.
Setkic? Od njega dovoljno, nazalost njemu ce to biti vjerovatno jedan od vrhova karijere. Igrao je na australskom zvjezdanu mozda i na 40 stepeni pa je i to otezalo posao a Nedovyesov je igrac betona.Varka je sto dugo nije dobio nikoga. Ovo je nova sezona i covjek se pripremio, de facto.
Dzumhur? Dobar zrijeb, iako Edmund ima opak FH i vrlo solidnu servu. Ako budu igrali na 40 stepeni, potajno se nadam, Damir bi ga mogao dobiti i s manje muke jer Englezi dolaze iz kisne i hladne zemlje i tesko mogu se priviknuti na australske vrucine a Nerfidov mali je vec igrao u uzasnim uvjetima Melbourne i -dobijao! Idemo!
Setkic? Od njega dovoljno, nazalost njemu ce to biti vjerovatno jedan od vrhova karijere. Igrao je na australskom zvjezdanu mozda i na 40 stepeni pa je i to otezalo posao a Nedovyesov je igrac betona.Varka je sto dugo nije dobio nikoga. Ovo je nova sezona i covjek se pripremio, de facto.
Dzumhur? Dobar zrijeb, iako Edmund ima opak FH i vrlo solidnu servu. Ako budu igrali na 40 stepeni, potajno se nadam, Damir bi ga mogao dobiti i s manje muke jer Englezi dolaze iz kisne i hladne zemlje i tesko mogu se priviknuti na australske vrucine a Nerfidov mali je vec igrao u uzasnim uvjetima Melbourne i -dobijao! Idemo!
Iz prostog razloga sto do sada nismo ni imali igraca koji ce u 18 sedmice uzeti neke bodovenewton_heath_lyr je napisao/la:Ovaj forum postaje i veoma dobar vid edukacije.Biki je napisao/la:Racuna se 18 turnira ukupno u 52 sedmice!
Ovo nisam znao.
Hvala.
Cestitke Mirzi, medjutim ne treba slaviti prije nego dobije Indijca, a ko misli da ce biti lagan mec vara se ipak se nadam da ce Mirzin kvalitet doci do izrazaja.
Sretno Mirzoni.
Aldin je dao maksimum, ponavljam ko pokvarena ploca, limitiran igrac, ogranicen talentom, ali najveci radnik od svih nasih tenisera, nadam se da ce uzeti fine pare od tenisa jer ih je zasluzio.
Damir vs Edmund, opet sa Damketom nikad ne znas, protiv Berdiha je bio dobar, Ferreru uzeo set, krpio se sa Matosevicem. Nece to otici tek tako.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ako bi Mirza upao u MD, a ja se nadam da hoce aBd, moji idealni protivnici po tezini za njega bi bili: Gimeno Traver, Estrella Burgos, Pablo Andujar, Kuznetsov, Hasse, Krajcek. Sa ovim igracima nas igrac ima podjejdnake sanse da se bori za drugo kolo.
Vesely i Sock tu bi sanse bile svedene na minimum, dok protiv Ferera, Monfilsa i Lopeza msm da nema pretjerane sanse, al to bi mu bila velika satisfakcija i vjerovatno bi igrao na jednom prva dva terena uz veliki auditorijum kraj malih ekrana sirom svijeta

Vesely i Sock tu bi sanse bile svedene na minimum, dok protiv Ferera, Monfilsa i Lopeza msm da nema pretjerane sanse, al to bi mu bila velika satisfakcija i vjerovatno bi igrao na jednom prva dva terena uz veliki auditorijum kraj malih ekrana sirom svijeta
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Preko 13000 dolara, ako se ne varam.senad82 je napisao/la:Kolika je zarada finalisti quala? Svaka cast Mirza idemo u MD aBd
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Ona statistika o osvojenim novcima na atpworld, jel to neto iznos koji je Mirza stavio u dzep??Biki je napisao/la:Preko 13000 dolara, ako se ne varam.senad82 je napisao/la:Kolika je zarada finalisti quala? Svaka cast Mirza idemo u MD aBd
I jel u kvalama GS obezbijedjen smjestaj ??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Sve je to brutto, bezbeli a hospitality nema!esprit24 je napisao/la:Ona statistika o osvojenim novcima na atpworld, jel to neto iznos koji je Mirza stavio u dzep??Biki je napisao/la:Preko 13000 dolara, ako se ne varam.senad82 je napisao/la:Kolika je zarada finalisti quala? Svaka cast Mirza idemo u MD aBd
I jel u kvalama GS obezbijedjen smjestaj ??
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
I Nerman Fatic na terenu za nekih pola sata ,bar mi tako sofascore javlja.
Veliki uspjeh bi bio da se Nerman plasira u polufinale,mada je i ovo uspjeh i na listi bi nakon sto se dodaju bodovi sa ovog turnira trebao napredovati oko 20 pozicija. Eventualni plasman u polufinale donio bi mu plasman oko 690. mjesta na ATP listi.
Eh da i njega malo propratmo .
Veliki uspjeh bi bio da se Nerman plasira u polufinale,mada je i ovo uspjeh i na listi bi nakon sto se dodaju bodovi sa ovog turnira trebao napredovati oko 20 pozicija. Eventualni plasman u polufinale donio bi mu plasman oko 690. mjesta na ATP listi.
Eh da i njega malo propratmo .
BosnaE
Izasle kvote, 1.60 - 2.20, Mirza je favorit.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Bas mi krivo zbog Aldina, sta mu bi u trecem ?? cak je imao i break loptu u prvom gejmu
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Za Mirzu je 2015. godina bila isto što i za Damira 2013-novi početak. Godine su počinjali na fjučersima, pravili dobre rezultate na challengerima uz par završnica turnira i na kraju godine imali ranking karijere. Put se nastavlja i na AOu gdje i Mirza izbacuje favorita, a kako se historija ponavlja očekujem da ode u MD i da u prvom kolu dobije nekog protivnika po mjeri. Burgos, Krajiček, 3 šanse za kvalifikanta, Traver...svi prolazni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.