Ja bi' radje Malcoma ili Zivkovica...Mali jest dokazaniji i bolji igrac trenutno ali ne vjerujem da ima jos previse prostora za napredak...ova dvojica mogu flopati ali i eksplodirati za koju godinu,a nama svakako nije potreban igrac za prvih 11...bar ne trenutno.Desperado09 je napisao/la: Sezona se uskoro nastavlja i do tada bi trebali dovesti nekog. Malli bi trebao najmanje prilagodjavanja, jer je igrao "pod" Tuchelom, možda bi on bio najbolja opcija uzimajuci u obzir omjer novca i kvaliteta.
BVB: Transferi i glasine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: BVB: Transferi i glasine
navodno smo potpisali predugovor sa Živkovićem i transfer koči njegov manager koji bi ga radije prodao u Benficu kojoj ga je i obećao, naši malog hoće na ljeto jer će ga dobiti đabana a može i već sada za nekoh 2-3 mil eura ali se ne forsira jer velim na ljeto je badavaadnan24 je napisao/la:Ja bi' radje Malcoma ili Zivkovica...Mali jest dokazaniji i bolji igrac trenutno ali ne vjerujem da ima jos previse prostora za napredak...ova dvojica mogu flopati ali i eksplodirati za koju godinu,a nama svakako nije potreban igrac za prvih 11...bar ne trenutno.Desperado09 je napisao/la: Sezona se uskoro nastavlja i do tada bi trebali dovesti nekog. Malli bi trebao najmanje prilagodjavanja, jer je igrao "pod" Tuchelom, možda bi on bio najbolja opcija uzimajuci u obzir omjer novca i kvaliteta.
-
- Kontakt:
Ne bih se slozio s tobom Adnan , dosta nam je tih ne dokazanih talenata , zadnji primjer Jojic eno i u Cologne grije klupuadnan24 je napisao/la:Ja bi' radje Malcoma ili Zivkovica...Mali jest dokazaniji i bolji igrac trenutno ali ne vjerujem da ima jos previse prostora za napredak...ova dvojica mogu flopati ali i eksplodirati za koju godinu,a nama svakako nije potreban igrac za prvih 11...bar ne trenutno.Desperado09 je napisao/la: Sezona se uskoro nastavlja i do tada bi trebali dovesti nekog. Malli bi trebao najmanje prilagodjavanja, jer je igrao "pod" Tuchelom, možda bi on bio najbolja opcija uzimajuci u obzir omjer novca i kvaliteta.

Znaci ne bi imao nikakvih problema za adaptaciju i sistem koji Tuchel forsira.
Dok bi Zivkovic i Malcom bili macak u vreci.
-
- Kontakt:
Sad je i Yarmolenko u igri na transfermarkt je 24%..isto tako bi Ramos mogo u Mainz..moze biti nesto doplate i Ramos u paketu za Malli-a
Yarmolenko je preskup , mada je zvjerka upravo to sto nam treba.
Spominje se cifra oko 30.milki..mada mislim da bi ga pustili i za 25€ , uglavnom bice burno a neko ce sigurno doci samo ostaje da se vidi tko

Spominje se cifra oko 30.milki..mada mislim da bi ga pustili i za 25€ , uglavnom bice burno a neko ce sigurno doci samo ostaje da se vidi tko

Vidim Niko ne ovdje da spomene da je ciro poslat u Torino na posudbu...po meni super stvar, taman ce proigrat I onda na euru u prvoj postavi ,zabije par golova I eto englescica sa 40 milki...ciro je igrao fantasticno protiv reala I barce , medzutim protiv slabijih protivnika se gubio
- kraljttbvb
- Kontakt:
Mescini da je Ciro imao klauzulu ako odigra X utakmica za Sevilju da ce ga isti morati kupiti. Tako da mislim da su oni sada vlasnici Cirkana, da mi nemamo vise nista sa njimgruezi je napisao/la:Vidim Niko ne ovdje da spomene da je ciro poslat u Torino na posudbu...po meni super stvar, taman ce proigrat I onda na euru u prvoj postavi ,zabije par golova I eto englescica sa 40 milki...ciro je igrao fantasticno protiv reala I barce , medzutim protiv slabijih protivnika se gubio

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Po Sport bildu nudimo 12 milki i toljagu Ramosa za Malli-a... Vjerovatno na to Mainz pristaje da hebe rak raka
Od Yarmolenka ništa sada a ako se bude dala lovica oko 25 do 30 milki možemo ga na ljeto dovesti
@gruzi
Imobille više nije naš igrač, Sevilla davnih dana isplatila 13 milki za njega..... Tako da o nekim 40 i više milijona može jedino opet Torino zaraditi jel ima pravo otkupa od Seville koja je isto popušila 3 milke na njemu

Od Yarmolenka ništa sada a ako se bude dala lovica oko 25 do 30 milki možemo ga na ljeto dovesti

@gruzi
Imobille više nije naš igrač, Sevilla davnih dana isplatila 13 milki za njega..... Tako da o nekim 40 i više milijona može jedino opet Torino zaraditi jel ima pravo otkupa od Seville koja je isto popušila 3 milke na njemu

Klauzula je bila da ako odigra 5 utakmica automatski postaje igrac Seville i bilo je rijec o 11 miliona i plus 3 miliona za posudbu, ukupno 14. Jbg izvukao se maximum, Watzke je znao da ovaj flop nece doci do 10 nastupa i ova klauzula je jedan od najgenijalnijih poteza. Sad nek Sevilla razbija glavu sta ce s njim.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
Ma neinteresuje me ti krimosi sa juga i buy€rn ni malo. Gledam samo perspektivu i uspjesnost BVBea.JoseMourinho je napisao/la:Da ne citiram ionako tri dijela ima pa da ovako:
1. Pogledaš stanje prije 5-6 godina i sada i jasno ti je, samo lud čovjek može očekivati da budu u rangu Bayerna trenutno, ovako su odma iza njega
2. Apsolutno tacno, obojca su mogli odbiti ponudu, bvb se tu nista nije pitao, za "dijete kluba" aktivirana klauzula on je mogao se zahvaliti na ponudi i ostati ovako mu se fino vratilo pa sad gricka mu da na klupi
Lewa isto tako mogao je odbiti i potpisat novi ugovor, ali odlučio otići gdje opet bvb nikakvu krajnju odluku nije imao jer je bio slobodan igrac
3. Ako upravi pripiaujes greške bivših trenera i ppgresnih transfera, onda su zaslužni i za kloppa i uspijesne transfere, ovako sve dobro pripisi kloppu, a sve lose njima dvojici je veoma ružno
Kad je vec doslo do ponuda buyerna, tad je vec bilo kasno. Ja kritikujem sto je BVB uopste dosao u tu situaciju. Zasto izlazna klauzula od 37mio kod Götzea i zasto Lewandowski nije dobijo na vrijeme adekvatno produzenje ugovora. Upravo sadasnje razmisljanje uprave potvrdjuje moju kritiku, jer su napr. Aubameyangu produzili ugovor i to adekvatno na vrijeme, pa sad moze Arsenal, Barca il ko vec da *ushe kitu. Isto tako Reus produzi ugovor bez klauzule, tako bi i Götze ili ako vec hoce onda je zveknut na 80 ili 100 miliona, pa bi buy€rn odustao kao kod deBruyne (nudili max. 50mio).
I dok opet niste poceli, tad se nije moglo bla bla. Jest se moglo. Jer upravo te godine su zavrsavane sa neto dobiti od po 20 miliona. Bilo je prostora itekako, nego se islo na foru sto jeftinije proc.
Upravi pripisujem greske gdje su lose radili, al isto tako pripisujem i zasluge. Odlican posao sa produzenjem Aubameyanga i Reusa. Tako se to radi i to zahtjevam od uprave. Ako jos produze sa Matsom, Mikijem i Ilkayom bit ce kraljevi. To je to... prost ko pasulj

Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Sve pomenute prinove su jako interesantne.
Najbolje bi bilo Zivkovica i Nordvajta dovest na ljeto, jer su tad bez odstete. Malija dovest sad odma, mislim da bi nam mogao odma pomoc. Ima taj dribling i kontrolu lopte koji nam je potreban. Uz to jako dobar pregled i "Spielwitz", nesto poput Mikija, samo nije tako brz al je tehnicki jaci. Ukoliko se upakuje i Ramkan u taj deal onda nam treba jedan korpulentan napadac koji moze igrat istureno a i po krilima, tipa Jarmolenko. Mada suma od 25+ mio je za mene previse. Prije bih onda doveo Seferovica, Ginczeka, ...
Malkolm jako talentovan i vjerovatno ce uspjeti. Neznam koliko bi bilo pametno njega sada dovesti. Sa 18 godina nam nemoze pomoc ove polusezone a dugorocno ce uzet minutazu Passlacku i Pulisicu.
Najbolje bi bilo Zivkovica i Nordvajta dovest na ljeto, jer su tad bez odstete. Malija dovest sad odma, mislim da bi nam mogao odma pomoc. Ima taj dribling i kontrolu lopte koji nam je potreban. Uz to jako dobar pregled i "Spielwitz", nesto poput Mikija, samo nije tako brz al je tehnicki jaci. Ukoliko se upakuje i Ramkan u taj deal onda nam treba jedan korpulentan napadac koji moze igrat istureno a i po krilima, tipa Jarmolenko. Mada suma od 25+ mio je za mene previse. Prije bih onda doveo Seferovica, Ginczeka, ...
Malkolm jako talentovan i vjerovatno ce uspjeti. Neznam koliko bi bilo pametno njega sada dovesti. Sa 18 godina nam nemoze pomoc ove polusezone a dugorocno ce uzet minutazu Passlacku i Pulisicu.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Navodno Zorc otputovao u Ukrajnu s 30 milki po Yarmolenka
Sada hoče li Dynamo pustiti ga za tu lovicu to je pitanje jel igraju u Lp.....
Što lokos napiše Yarmolenko je velika želja TT-a jer može uz krila igrati i špicu...
Ma kako da ne najbolje opet dati kao prošle sezone dovoditi igrače tipa Ginzcek, Ramos i sl pa utuči bruku love da se dobije širina a kvaliteta racku....a samo se jedan bude uklopio ostali flopirali,nego za zvijeku dati 30 milki....
Ako dođe Yaro ja se ne treznim 5 dana

Što lokos napiše Yarmolenko je velika želja TT-a jer može uz krila igrati i špicu...
Ma kako da ne najbolje opet dati kao prošle sezone dovoditi igrače tipa Ginzcek, Ramos i sl pa utuči bruku love da se dobije širina a kvaliteta racku....a samo se jedan bude uklopio ostali flopirali,nego za zvijeku dati 30 milki....

predviđam da se dotični ako i dođe neće uklopiti i da će nas brzo napustiti ali vidjet ćemoBorusse00 je napisao/la:Navodno Zorc otputovao u Ukrajnu s 30 milki po Yarmolenka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Druze ti si donekle upravu,ali moras malo objektivno sagledati situaciju npr. kada se sve to desavalo evo npr. sa Geceom nama je bila premija da samo produzi ugovor i ostane u klubu.Ma neinteresuje me ti krimosi sa juga i buy€rn ni malo. Gledam samo perspektivu i uspjesnost BVBea.
Kad je vec doslo do ponuda buyerna, tad je vec bilo kasno. Ja kritikujem sto je BVB uopste dosao u tu situaciju. Zasto izlazna klauzula od 37mio kod Götzea i zasto Lewandowski nije dobijo na vrijeme adekvatno produzenje ugovora. Upravo sadasnje razmisljanje uprave potvrdjuje moju kritiku, jer su napr. Aubameyangu produzili ugovor i to adekvatno na vrijeme, pa sad moze Arsenal, Barca il ko vec da *ushe kitu. Isto tako Reus produzi ugovor bez klauzule, tako bi i Götze ili ako vec hoce onda je zveknut na 80 ili 100 miliona, pa bi buy€rn odustao kao kod deBruyne (nudili max. 50mio).
I dok opet niste poceli, tad se nije moglo bla bla. Jest se moglo. Jer upravo te godine su zavrsavane sa neto dobiti od po 20 miliona. Bilo je prostora itekako, nego se islo na foru sto jeftinije proc.
Upravi pripisujem greske gdje su lose radili, al isto tako pripisujem i zasluge. Odlican posao sa produzenjem Aubameyanga i Reusa. Tako se to radi i to zahtjevam od uprave. Ako jos produze sa Matsom, Mikijem i Ilkayom bit ce kraljevi. To je to... prost ko pasulj
Nismo mi bas toliko bili finansijski mocni da zahtjevamo i prohjetvamo,ne kazem ja da tu nema greske uprave ali ako je nesto dobro danas to je da su se opametili i da im je to bio jedan dobar samar,mada kazem ti po meni i nisu bas toliko krivi sagledavsi kompletnu situaciju u klubu.
Tacno je da smo mi u tom momentu poceli rasti,vjerovatno se malo i uprava da kazem prepala jer su u ne tako davnoj proslosti bili u dugovima do guse zbog razbacivanja novca.
Trenutni posao koji rade ja mislim da se svima nama svidja da pametno posluju i prave dobre poteze,recimo kada bi dosao ovaj Ukrajnac to bi bas bilo kao kec na deset kao sto neko napisa prije mene 5 dana se nebi trijeznio

-
- Kontakt:
Svaki dan neko novo ime se povezuje s nama , ja samo mislim od svih tih povezivanja , da na kraju ispadne da nikog ne potpisemo!
Ostale su jos 2 tjedna do zavrsetka zimskog prelaznog roka , Tuchel je najavio 2.pojacanja sad nam ostaje da se strpimo i da vidimo sta ce od toga svega biti.
Moj izbor bi bio Malli i Yarmolenko kakav bi to udarni trio bio Reus & Auba & Yarmolenko to bi bila demonstracija sile i unistavanje protivnickih golmana

Ostale su jos 2 tjedna do zavrsetka zimskog prelaznog roka , Tuchel je najavio 2.pojacanja sad nam ostaje da se strpimo i da vidimo sta ce od toga svega biti.
Moj izbor bi bio Malli i Yarmolenko kakav bi to udarni trio bio Reus & Auba & Yarmolenko to bi bila demonstracija sile i unistavanje protivnickih golmana

- kraljttbvb
- Kontakt:
Dajte nam kakvu anketu!
Npr. Je li bolje za 30 milki dovesti Yarmolenka ili za 37 Sanea

Npr. Je li bolje za 30 milki dovesti Yarmolenka ili za 37 Sanea

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Kad bi mi doveli Sanea to bi samo značilo da je lik pitschka u rangu crva Goetzea.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- Desperado09
- Kontakt:
Nista od Yarmolenka, ne da ga Kiev zbog toga što se jos takmiče u Lp i tamo im je potreban.
Znači Malli je najrealnija opcija.
Ramos odbio ponudu iz Kine. Nudili su mu 7 mil netto po sezoni. Navodno ima zainteresovanih iz Epl-a.
Znači Malli je najrealnija opcija.
Ramos odbio ponudu iz Kine. Nudili su mu 7 mil netto po sezoni. Navodno ima zainteresovanih iz Epl-a.
-
- Kontakt:
Oko Mallija su izgleda ostali još samo detalji za dogovoriti.
Na Ćirkanu na kraju izvučeno 14m. Razliku je "isplatio" s onih par golova što je zabio.
Weidi bi trebao produžiti ugovor na još jednu sezonu.
Na Ćirkanu na kraju izvučeno 14m. Razliku je "isplatio" s onih par golova što je zabio.

Weidi bi trebao produžiti ugovor na još jednu sezonu.

I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Malli je dobar igrac, ima sigurno vise vica od Hoffmana bolja tehnika svakako uz to i veci potencijal ...
Problem he sto nije klasicno krilo nego vise je desetka ... I mi imamo sad samo Reusa koji je klasicno krilo ...
Po meni bezveze igras sa krilima a imas jedno klasicno krilo ... Al zato Miki Kagawa Castro i sad Mali imas s njima 4 desetke ...
To su igraci koji ne mogu napravit pritiska po bokovima osim naravno Mikija a mi bas igramo puno po bokovima zato mi nije bas jasno zasto se ovo radi ... Vjerovatno da je ovo Tuchelov transfer i velika zelja ...
Dobar je igrac i sigurno bolji od Hoffmana ali nisam bas siguran da je ovo neko extra rjesenje moglo je po meni dosta bolje a i moralo je ... Po meni previse para bolje je bilo doturir jos koji milion pa uzet kvalitet ... KAd bi ocjenjivao ovaj transfer od 1 do 10 dao bi 6,5
... Nadam se da ce Yunus Malli ...
Spominjalo se da ce dovest 2 igraca zadnjih dana pa po meni jedino uz Mallija realno rjesenje bi bio Zivkovic ... Ako i njeg dovedu ja zadovoljan onda ... Al steta za Passlacka ...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Problem he sto nije klasicno krilo nego vise je desetka ... I mi imamo sad samo Reusa koji je klasicno krilo ...
Po meni bezveze igras sa krilima a imas jedno klasicno krilo ... Al zato Miki Kagawa Castro i sad Mali imas s njima 4 desetke ...
To su igraci koji ne mogu napravit pritiska po bokovima osim naravno Mikija a mi bas igramo puno po bokovima zato mi nije bas jasno zasto se ovo radi ... Vjerovatno da je ovo Tuchelov transfer i velika zelja ...
Dobar je igrac i sigurno bolji od Hoffmana ali nisam bas siguran da je ovo neko extra rjesenje moglo je po meni dosta bolje a i moralo je ... Po meni previse para bolje je bilo doturir jos koji milion pa uzet kvalitet ... KAd bi ocjenjivao ovaj transfer od 1 do 10 dao bi 6,5

Spominjalo se da ce dovest 2 igraca zadnjih dana pa po meni jedino uz Mallija realno rjesenje bi bio Zivkovic ... Ako i njeg dovedu ja zadovoljan onda ... Al steta za Passlacka ...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BvB Echte Liebe !!!
Od Živkovića nema ništa na zimu jer je u sporu s nekom agencijom tako da ako bude dolazio tek na ljeto, ista stvar i s Yarmolenkom kojeg ovi ne žele pustiti..... Ostaje da vidimo koje krilo nam bude došlo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.