A sta ce biti Aldinu molim te?bordo_Sarajevo je napisao/la:Bas mi krivo zbog Aldina, sta mu bi u trecem ?? cak je imao i break loptu u prvom gejmu
Iznenadio je i sa ovim drugim setom.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
A sta ce biti Aldinu molim te?bordo_Sarajevo je napisao/la:Bas mi krivo zbog Aldina, sta mu bi u trecem ?? cak je imao i break loptu u prvom gejmu
Taj Ursu koban za nase, juce je pobijedio Tomu kao i prethodne sedmice.newton_heath_lyr je napisao/la:Nerman zaustavljen u 1/4 finalu
Ursu-Fatic 6-2,6-4
Sta kod tebe znaci nespreman ja vidim da mu je tijelo istrenirano, ja mislim da on talenta nema za nešto viseshminka je napisao/la:Teško je shvatiti što ga pratite uopšte, talentovan je izuzetno, ali je fizički nespreman totalno i neće postići ništa značajnije u tenisu
Postovani kolega , BiH tenis, pa zato.shminka je napisao/la:Teško je shvatiti što ga pratite uopšte, talentovan je izuzetno, ali je fizički nespreman totalno i neće postići ništa značajnije u tenisu
HeraklitMracni je napisao/la:Samo da napomenem igra se tri seta .
HeraklitMracni je napisao/la:Samo da napomenem igra se tri seta .
Ko kaže da se igra u tri dobijena?HeraklitMracni je napisao/la:Pa ima ljudi koji nisu upoznati da se zadnje kolo kvala igra u tri dobijena , ne znam sto je cudno ?
DaViper je napisao/la:Kolko ja znam tako se igra samo na Wimbledonu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.