Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- bugojanac1234
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
ajmo jos jedan golcic, 13 minuta do kraja
- firefirefirely
- Kontakt:
TOOOOOOOOO SIGURDSON 

DAAAAAAAAAAjopaa7 je napisao/la:Može li Sigurdsson još jedan?![]()

A sto ne bi mogojopaa7 je napisao/la:Može li Sigurdsson još jedan?![]()

This time next year we'll be millionaires.
Haha Flora-Kalev 15 minuta igraju vec 5 golova.. 
EDIT: 6+

Zadnja izmjena: Okolele, dana/u 15 jan 2016, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Sad su tek mukeMomciluk je napisao/la:A sto ne bi mogojopaa7 je napisao/la:Može li Sigurdsson još jedan?![]()
![]()

6Okolele je napisao/la:Haha Flora-Kalev 15 minuta igraju vec 5 golova..

Okolele je napisao/la:Haha Flora-Kalev 15 minuta igraju vec 5 golova..
**** majku koja namjestaljka

ide to 10+ i 1/2
to bi bio vrh namjestanja

to bi bio vrh namjestanja

Koja 2 ako nije tajna, a mozda bolje da ne govoris dzaba cemo ti osušit tiketjopaa7 je napisao/la:Sad su tek mukeMomciluk je napisao/la:A sto ne bi mogojopaa7 je napisao/la:Može li Sigurdsson još jedan?![]()
![]()
imam jos 2 para za jako lijepi dobitak, a vidjet cemo koliko ce biti prijevremena, na drugom bi isto imao 2 para za nesto malo manje, ali opet lijepo, ali Guigou stane na 4

Evo ga 6:1
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Lijewski 3,5 više i Zelenovic 3,5 manje.Momciluk je napisao/la:Koja 2 ako nije tajna, a mozda bolje da ne govoris dzaba cemo ti osušit tiketjopaa7 je napisao/la: Sad su tek mukeimam jos 2 para za jako lijepi dobitak, a vidjet cemo koliko ce biti prijevremena, na drugom bi isto imao 2 para za nesto malo manje, ali opet lijepo, ali Guigou stane na 4
Kakav je ovaj Zelenovic?

Izvodi li Lijewski sedmerce? Ne mogu se dobro sjetit, ali mislim da ih izvodi, ako se varam neka me netko ispravi
Ma kakva prijevremena nemoj ni razmisljat o tomejopaa7 je napisao/la:Lijewski 3,5 više i Zelenovic 3,5 manje.Momciluk je napisao/la:Koja 2 ako nije tajna, a mozda bolje da ne govoris dzaba cemo ti osušit tiketjopaa7 je napisao/la: Sad su tek mukeimam jos 2 para za jako lijepi dobitak, a vidjet cemo koliko ce biti prijevremena, na drugom bi isto imao 2 para za nesto malo manje, ali opet lijepo, ali Guigou stane na 4
Kakav je ovaj Zelenovic?Ne znam nista o njemu
Dobitak je 100€ a prijevremena 27, pa mislim da ipak nebi uzimao prijevremenu pa ko mu ebe mater
![]()
Izvodi li Lijewski sedmerce? Ne mogu se dobro sjetit, ali mislim da ih izvodi, ako se varam neka me netko ispravi

- bugojanac1234
- Kontakt:
pa dajte gol šupci slovački
Ma nema teorije, da je nekih 50€ jos bih i razmislio jer je ulog sitnicaMomciluk je napisao/la: Ma kakva prijevremena nemoj ni razmisljat o tome.. prvi put cujem za tog zelenovica

-
- Kontakt:
Samo da se zahvalim ZGMIKY radi dva para sto sam prepisao od njega a to je pliskova i larcher de brito

- bugojanac1234
- Kontakt:
bugojanac1234 je napisao/la:DETVA - PRESOV 9+ golova ( 1,50 )
EDIT : kraj druge trecine 4-3
ma tako je Detvice ljepotice, idemo im uzet sve pare
Ima neko neku siću na wwinu, čisto da ispratim tekmu sad 

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Jbt Flora 8:1 nije ni poluvrijeme.. 

ništa brate, čestitke jer dobro si probraoHeraklitMracni je napisao/la:Samo da se zahvalim ZGMIKY radi dva para sto sam prepisao od njega a to je pliskova i larcher de brito

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.