Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

DinoZaa
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la DinoZaa » 29 maj 2010, 17:29

Chologol je napisao/la:
DinoZaa je napisao/la:Pozdrav!Novi sam na forumu i fan sam Atletico Madrida,drago mi je da ima još navijača ovog kluba!
Neptun-Atleticista :lol:
Dino, il se meni cini il ti navijas za svaki klub koji je dobar povjiesno a nije Real, Barca, Celzi, Mancester... Lic, Milval, Athletic Bilbao, Totenhem i sad Atletico xD al nema veze, ostani fan Atletica nije za tebe kasno jos.
hah :),obećajam da cu ostat navijac atletica do smrti,ne zezam se ,nego vodiš li ti onaj blog o atleticu na blog.hr
Allez l'OM

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 29 maj 2010, 21:00

DinoZaa je napisao/la:
Chologol je napisao/la:
DinoZaa je napisao/la:Pozdrav!Novi sam na forumu i fan sam Atletico Madrida,drago mi je da ima još navijača ovog kluba!
Neptun-Atleticista :lol:
Dino, il se meni cini il ti navijas za svaki klub koji je dobar povjiesno a nije Real, Barca, Celzi, Mancester... Lic, Milval, Athletic Bilbao, Totenhem i sad Atletico xD al nema veze, ostani fan Atletica nije za tebe kasno jos.
hah :),obećajam da cu ostat navijac atletica do smrti,ne zezam se ,nego vodiš li ti onaj blog o atleticu na blog.hr
Nekad, vodi nas vise.
Rey de la furia española...

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 maj 2010, 12:36

@Cholo dobro si to skonto :lol:
Evo Simao hoce da ostane kaze ima jos godinu ugovora i hoce da ga ispuni do kraja 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 30 maj 2010, 21:41

Ma Simao... vec je ostario al dao je zivot za ovaj grb, i treba mu priredit veliki oprostaj od Atletica.

Evo Dominguez kaze kako je ponosan sto je Colchoneros.

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 31 maj 2010, 21:18

Prioriteti za ljeto su Luisao, Filipe i Pedro Leon, sto se mene tice odobravam transfer Leona i Filipea ali mi je sumnjivo to oko Luisaa, jest on dobar igrac i sve to, al ima covjek haman 30. godina. Budzet ne znam koliki je za ovu sezonu, juznjak znas li ti? Nesto sam cito da Quique trazi 20-ak milja.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 31 maj 2010, 22:40

ne znam brate za budžet nista :roll: valjda je veci od 20 miliona pa toliki ima Getafe :D
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 jun 2010, 09:15

Juve ce pokusati ono sto sam ja napisao a to je da ponudi 40 milki+Tiago ili 20+Tiago+Diego e sad Kunu se neide nigdje vidjecemo ja bi volio da ostane 8-)Luis filipe hoce da dodje do one povrede je bio najbolje ljevo krilo u primeri ;)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 jun 2010, 11:23

Clasificación mundial de clubes de la IFFHS
Posición Nombre
1. Inter Milán (ITA) 297,0
1. FC Barcelona 297,0
3. Estudiantes (ARG) 286,0
4. Bayern Múnich (GER) 257,0
5. Roma (ITA) 248,0
6. Cruzeiro (BRA) 239
7. Chelsea (ING) 236,0
7. Chelsea (ING) 236,0
7. Chelsea (ING) 236,0
10. Atlético (ESP) 231,0
15. Valencia (ESP) 214,0
16. Vélez Sarsfield (ARG) 211,0
17. Universidad Chile (CHL) 210,5
21. Libertad Asunción (PAR) 208,0
23. Corinthians (BRA) 203,0
24. Real Madrid (ESP) 202,0
27. Sao Paulo (BRA) 199,0.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 01 jun 2010, 14:04

juznjak> je napisao/la:Clasificación mundial de clubes de la IFFHS
Posición Nombre
1. Inter Milán (ITA) 297,0
1. FC Barcelona 297,0
3. Estudiantes (ARG) 286,0
4. Bayern Múnich (GER) 257,0
5. Roma (ITA) 248,0
6. Cruzeiro (BRA) 239
7. Chelsea (ING) 236,0
7. Chelsea (ING) 236,0
7. Chelsea (ING) 236,0
10. Atlético (ESP) 231,0
15. Valencia (ESP) 214,0
16. Vélez Sarsfield (ARG) 211,0
17. Universidad Chile (CHL) 210,5
23. Corinthians (BRA) 203,0
24. Real Madrid (ESP) 202,0
27. Sao Paulo (BRA) 199,0.
A sta znaci ovaj Chelsea 3 puta i ovaj Libertad dvaput?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 02 jun 2010, 21:23

Budzet za narednu sezonu 110-130 milja :o samo sto 75 miliona od toga ide na place igraca.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 jun 2010, 00:02

ostaje li maradonin zet ili :?: :roll:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 jun 2010, 12:54

Atletico interesuje Santos iz Fenera i Soldado jedan od najboljih napadaca u primeri ! za Santosa mislim da je suplja posto igra na poziciji kapitena Lopeza e sad vidjecemo... 8-) tu je jos Pedro Leon iz Getafea i Tiago bi trebao potpisati posto hoce da ostane u Atleticu a i Atletico je zadovoljan snjim 8-)

Napolitano
Kontakt:

Post Postao/la Napolitano » 03 jun 2010, 19:04

Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 03 jun 2010, 22:39

Juznjak@ Zet ostaje, mada bi ga ja prodo za 60 milja ako ko da. I jos jedna vazna informacija: Pitarch u Brazilu - pregovara sa Neymarom. Miske jos dodje i ne treba vise niko.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 04 jun 2010, 11:30

Londonski Totenhem spreman je da izdvoji 24 miliona evra za dovođenje centarfora Atletiko Madrida Dijega Forlana.

Menadžer ’pevaca’ Hari Rednap želi da osveži svoj napad pred kvalifikacije za Ligu Šampiona u kojima će njegov klub da učestvuje.

31-godišnji Forlan, koji se trenutno nalazi u Južnoj Africi gde će igrati za Urugvaj na Svetskom Prvenstvu, igrao je u Ligi Šampiona za Mančester Junajted i svoj sadašnji klub, Atletiko.

Dva puta je bio ’Zlatna kopačka’ Evrope, a ove godine je posebno briljirao u kontinentalnim takmičenjima pošto prvo njegovim golom eliminisan Liverpul u polufinalu Lige Evrope, a zatim je u finalu sa Fulamom postigao gol za titulu u drugom produžetku.

Rednap će ovog leta najverovatnije prodati Robija Kina i Romana Pavljučenka kako bi se otvorio prostor za Forlana.

Takođe, Atletiko se nije plasirao u Ligu Šampiona ove godine tako da će biti prinuđen da prodaje, a u klubu su se odlučili da „žrtvuju“ Forlana, kako bi zadržali super-talentovanog Serhija Aguera, uprkos interesovanju Čelsija.

Atletiko je prvobitno tražio 36 miliona, ali Spursi su rekli da nisu spremni toliko da plate.

:idea: :
Forlan je igracina ali ima 31 godinu i mislim da bi ga trebalo prodati za ove pare koje nisu male a zadrzati Aguera i dovesti Soldada 8-)

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 04 jun 2010, 13:46

Biz, nebi ja dao Forlana ni za Drogbu. Moze on jos dvije godine igrat ovako kako sad igra, i dao bi mu sansu da zavrsi karjeru u Atleticu.

Pitarch u Brazilu. Valjda zavrsava pregovore oko Neymara.

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 04 jun 2010, 18:42

Mario Suarez dosao. Ne znam nista o tom igracu :|

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jun 2010, 23:16

Chologol je napisao/la:Mario Suarez dosao. Ne znam nista o tom igracu :|
To onaj zadnji vezni Mallorce ili neki drugi? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 04 jun 2010, 23:25

Mario Suarez se vraca u Atletico iz Mallorce, objavio je to danas spanjolski prvoligaš na svojim sluzbenim stranicama.

Cijena otkupa njegovog ugovora ce biti 1,8m eura. Mario Suarez je inace dijete Atletica, njegovoj se canteri pridruzio sa osam godina a za prvu ekipu je do sada odigrao tek cetiri utakmice a igrao i je na posudbama u Celti i Valladolidu. Iz Atletica je otisao 2008-e ali su na Calderonu zadržali opciju da ga nakon nekog vremena vrate i to su i ucinili.
Ove godine je bio jedan od kljucnih igraca iznenadjenja prvenstva, za Mallorcu je odigrao 34 utakmice i postigao pet golova.

Dobrodošao natrag i sretno!

Sada se valja rijesiti Tiaga.

Diego Costa ce sljedeće sezone dobiti priliku na Calderonu nakon sto je odigrao dobru sezonu u Valladolidu. Za Pucelu je odigrao 34 utakmice i zabio osam golova. Vratit ce se i 18-godisnji Keko koji je u drugom dijelu sezone za Valladolid odigrao 14 utakmica. Dobre vijesti.

Sljedece godine ce drugi golman biti Roberto Jimenez koji je igrao odlicno u Zaragozi. Mladi Robles ce vjerojatno na posudbu. Roberto je za Zaragozu bio prvi izbor na vratima, pridruzio im se u drugom dijelu sezone i odigrao 18 utakmica.

Sluzbeno, Pablo u West Bromwichu. Sretno.

Intervju sa Amorrortuom, sefom Atleticovog omladinskog pogona. Potvrdio je da ce Rivas ostati trener B ekipe i sljedece sezone.
I kaze da ce Pulido, Ruben i B. Baston sljedece sezone igrati sa prvom ekipom. De Gea, Roberto, Pulido, Dominguez, Lopez, Suarez, Keko, Ruben, Camacho, Borja, znaci deset igraca iz pogona u prvoj ekipi - Divota!
Cekaju se jos Sergio i Koke

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 jun 2010, 00:20

Diego Costa je super igrac ove ostale slabo nesto poznam :?

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.