FK Željezničar (opšte diskusije)

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la pile87 » 15 jan 2016, 20:43

Pantelija je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Zovi hitnu pantelija obolio :rol:
nisam, jesam malo se prehladio dok sam odvrtao pipu sto ste vi zavrsnuli, amidza rekao da odvrnem :kafa:
Odvrces amidzinu pipu kako nastrano s tvoje strane.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 jan 2016, 20:44

Hadzijalagic je napisao/la:Naravno da je u18 i u19 reprezentativac Svedske nepoznanica ali su zati oni s Mijanmara osudjeni na nevidjeni uspijeh.. Da ne govorimo o Simeunovicu zbog kojeg su se tresle gace igracima Napolija i koji je u zadnjoj polusezoni imao strasan ucinak..
mi nismo ni slavili dolazak ovih igraca niti ih dizemo u nebesa, niti smo pravili ekipu za titulu iduce godine :kafa:
To ste vi sa ovim "igracima"

mi jos pipu "Odvrćemo"

pile, pa vi ste je zavrnuli sto je jos nastranije :kafa:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 15 jan 2016, 20:45

Slavite zato dovodjenje Zeljinog kadeta..
BUDI ŽELJO !!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jan 2016, 20:49

Pantelija je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Naravno da je u18 i u19 reprezentativac Svedske nepoznanica ali su zati oni s Mijanmara osudjeni na nevidjeni uspijeh.. Da ne govorimo o Simeunovicu zbog kojeg su se tresle gace igracima Napolija i koji je u zadnjoj polusezoni imao strasan ucinak..
mi nismo ni slavili dolazak ovih igraca niti ih dizemo u nebesa, niti smo pravili ekipu za titulu iduce godine :kafa:
To ste vi sa ovim "igracima"

mi jos pipu "Odvrćemo"

pile, pa vi ste je zavrnuli sto je jos nastranije :kafa:
Ja cu na ovo replicirati samo radi ovog napisanog!!! zaboravilo se pisanje po sirotinji i dvije ekipa koje mogu prekucati ligu. Ti imas pamcenje ko zlatna ribica :urnebes: A majke mi najdrazi si mi sagovornik od svih ovih sto navijaju za sarajevo tebe je najlakse ko kozlic sam sebe pobijes :urnebes:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 jan 2016, 20:53

Hadzijalagic je napisao/la:Slavite zato dovodjenje Zeljinog kadeta..
ne slavimo, nego vas prcamo... i nije jednog nego tri u zadnjih pola godine...
pile87 je napisao/la: Ja cu na ovo replicirati samo radi ovog napisanog!!! zaboravilo se pisanje po sirotinji i dvije ekipa koje mogu prekucati ligu. Ti imas pamcenje ko zlatna ribica :urnebes: A majke mi najdrazi si mi sagovornik od svih ovih sto navijaju za sarajevo tebe je najlakse ko kozlic sam sebe pobijes :urnebes:

pa amidza zavrsnuo pipu, nema se ...
sta sad, treba se pisati da cemo uzeti sve kad necemo... ove godine eventualno kup, jer smo doveli prosjecne igrace kao sto su ova dva brazilca i deni
vise se racuna na vašeg osmanovica, veladzica, herica, kadusica, mihojevica i čatakovica, nasu djecu koja ce uz duljevica i jos par iskusnih ciniti okosnicu ekipe...

a po sirotnji smo pisali prosle godine, uzeli titulu :wave:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jan 2016, 20:57

Pa nije vam niko rekao ne pisajte uz vjetar :urnebes:

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 15 jan 2016, 20:57

Boli nas kur.ac, imamo ljepše igrače od vas.
Ajzea je forumaš godine !

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 jan 2016, 21:00

pile87 je napisao/la:Pa nije vam niko rekao ne pisajte uz vjetar :urnebes:
Bgm se vidi ko je pisao uz vjetar...
Mi gradimo kamp i imamo NULU minusa
vi imate dugove, novi niču a koliko vidim prodajete zemjiste oko stadiona da vam naprave tri tribine pa cete trenirati na livadama :wave:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 jan 2016, 21:05

pile87 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Zovi hitnu pantelija obolio :rol:
nisam, jesam malo se prehladio dok sam odvrtao pipu sto ste vi zavrsnuli, amidza rekao da odvrnem :kafa:
Odvrces amidzinu pipu kako nastrano s tvoje strane.
hmm pantelija, pantelija :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jan 2016, 21:05

Pantelija je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Pa nije vam niko rekao ne pisajte uz vjetar :urnebes:
Bgm se vidi ko je pisao uz vjetar...
Mi gradimo kamp i imamo NULU minusa
vi imate dugove, novi niču a koliko vidim prodajete zemjiste oko stadiona da vam naprave tri tribine pa cete trenirati na livadama :wave:
jel se to sekiras za nas :urnebes: treniracemo u vasem kampu na opcini Ilidza je zemlja :kralj:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 jan 2016, 21:08

kako da nije... moj pile samo se nadaj, kao sto si se u onaj vakat nadao da je amidza doveden da se slika :)
ja odem u butmir i vidim da se uradilo i da ce se raditi ... ko radi i sta radi, moguce da je opstina ilidza, ko ce ga znati ...
aa kako vidim uzurpirali ste onaj stadion u halilovićima samo do kada ce biti "dzabaluka" pitanje je...

na to sve, da te pitam, je li jos cekas ibričića posto si ismijavao dusku da si ti "prvi znao da ce doci" kao u onaj vakat sto si najavljivao koldzine bagere ili ajfelovo vracanje miliona ...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jan 2016, 21:16

Pantelija je napisao/la:kako da nije... moj pile samo se nadaj, kao sto si se u onaj vakat nadao da je amidza doveden da se slika :)
ja odem u butmir i vidim da se uradilo i da ce se raditi ... ko radi i sta radi, moguce da je opstina ilidza, ko ce ga znati ...
aa kako vidim uzurpirali ste onaj stadion u halilovićima samo do kada ce biti "dzabaluka" pitanje je...

na to sve, da te pitam, je li jos cekas ibričića posto si ismijavao dusku da si ti "prvi znao da ce doci" kao u onaj vakat sto si najavljivao koldzine bagere ili ajfelovo vracanje miliona ...
Nismo mi nista uzurpirali mi to uredno placamo na godisnjem nivou. Mi smo jako blizu da se rjesimo dugova nakon toga investitor i onda pricacemo za jedno deset godina....

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 15 jan 2016, 21:17

Pantelija reci mi dokle su dosli pregovori sa Babovicem?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Tryg
Kontakt:

Post Postao/la Tryg » 15 jan 2016, 21:17

Ja kontam, gdje vi ba iskopate ovu dvojicu likova? Pa citam zadnjih 5 stranica, i ovo nije normalno.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 jan 2016, 21:23

pile87 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:kako da nije... moj pile samo se nadaj, kao sto si se u onaj vakat nadao da je amidza doveden da se slika :)

Nismo mi nista uzurpirali mi to uredno placamo na godisnjem nivou. Mi smo jako blizu da se rjesimo dugova nakon toga investitor i onda pricacemo za jedno deset godina....
koji? onaj sto vas je trolao nas navijac a vi ovdje euforiju napravili :urnebes: :urnebes: :urnebes:
ili oni investtitori sto su u redu stajali kako ti isprica pa nigdje nikoga? bas kako si napisao u pogresno poslanoj poruci?

placate kako da ne, samo na drug nacin :kafa:
jasta ste, jos od 2013 kada vam je ostalo manje od milion pa sve do danas kada imate ukupno sa poreznim dugom oko milke :clap:

2.2 mil novog duga poreznoj, koji ste SAKRILI u amawowom mandatu, sto je KRIMINALNO djelo , kod notara ovjereni dug amawu, igracima kojima dugujete, pa onda dalje na ovamo .... lijepa cifra se skupi... i to cete vi "vratiti" ... kao sto vacate od 2010 i dzekinih para
ne znate vi gdje ste suplji, udje vam revizorska kuca i promasi preko 2.5 mil duga....

pa taman ce vam trebati 10 godina za ovo sve :) dobro si rekao, do tada fks ce imaaati najmoderniji kamp, stadion, nekoliko titula :wave:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jan 2016, 21:25

E sutra je u 13h trening svi te cekamo dodji da vidis klub koji te najvise interesuje :urnebes: kod vas se i onako nista ne desava :urnebes:

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 15 jan 2016, 21:25

pitari se bas uzjebali :rol: :rol: pred kisu :rol:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 jan 2016, 21:27

pile87 je napisao/la:E sutra je u 13h trening svi te cekamo dodji da vidis klub koji te najvise interesuje :urnebes: kod vas se i onako nista ne desava :urnebes:
to sto se ne pise na forumu ne znaci da se nista ne desaava, jbg , nemamo mi forumasa u upravi i skupstini :kafa:
sabura pile, sabura...

dovođenje polovnjaka i istosenih igraca je nesto sto smo mi prebolili a vi vidim tek osjetili tu "bolest" samo smo mi dovodili igrace sa renomeom i imenom a ne nekakve igrace koji su 88. godiste i citavu kaijeru po posuddbama kuknjava

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 jan 2016, 21:28

Inače igrači iz Mijanmarske lige su top pojačanja koja su mogla igrati u Bundes ligi ali su eto izabrali vas jer im je ljepše ovdje. Čuj Mijanmar grob te jjebo :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 15 jan 2016, 21:29

Jeli Januar ili Juli, eto pantelije galami na sva usta :urnebes: a čim krene Mart ili Avgust yebe, niđe ništa ne ostaje :lol:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, AvantiBL, MikiPirs, Rauber33, Venom, Zaboljesutra, zemuntrg i 84 gosta.