Boga ti koji to box to box igrač ima tako dobar pas i centaršut, pa nije on Xavi, više je ko VidalFaraonTM je napisao/la:Inače njemu fali još samo malo tehnike u igri prema naprijed, ili da budemo precizni treba da popravi završni pas i centaršut, da postane pravi box to box igrač.
Mada nekad mi se čini da jednostavno ne želi toliko učestvovati u igri prema naprijed a nije da ne bi mogao. Doduše vremenom sve više i više učestvuje u kreaciji napada tako da će to biti dobro.
Samo da ga povrede zaobiđu.
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Muhamed Bešić
Pa svaki da se ne lažemo. od Yaye Tourea preko Naingolana do Xabi Alonsa iz najboljih dana. Na kraju krajeva i Vidal ima odličan osjećaj za pas. A sa ovim svim nabrojanim dolaze i golovi te asistencije koje imaju ovi nabrojani igrači.coelho41 je napisao/la:Boga ti koji to box to box igrač ima tako dobar pas i centaršut, pa nije on Xavi, više je ko VidalFaraonTM je napisao/la:Inače njemu fali još samo malo tehnike u igri prema naprijed, ili da budemo precizni treba da popravi završni pas i centaršut, da postane pravi box to box igrač.
Mada nekad mi se čini da jednostavno ne želi toliko učestvovati u igri prema naprijed a nije da ne bi mogao. Doduše vremenom sve više i više učestvuje u kreaciji napada tako da će to biti dobro.
Samo da ga povrede zaobiđu.
Doduše treba napomenuti da kad Mume dostigne ovaj nivo onda možemo reći da imamo WC igrača. Veća klasa čak i od Džeke, samo na različitim pozicijama.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Goal.com ocjene. Dobio 3,5 zvjezdice, isto kao i Funes Mori i Baines, samo Howard 4, svi ostali manje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mume malo si lud,ali nista to ne fali. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Besic - Cimirot
Pjanic
Ovo ce biti masina za mljevenje protivnika. Drobilica.
Bas me zanima sta ce biti kad se vrati McC, bice Martinez na slatkim mukama, ovakve partije se ne mogu zanemarivat. Bravo Muhamede, kralju nas, pejgambere!
Pjanic
Ovo ce biti masina za mljevenje protivnika. Drobilica.
Bas me zanima sta ce biti kad se vrati McC, bice Martinez na slatkim mukama, ovakve partije se ne mogu zanemarivat. Bravo Muhamede, kralju nas, pejgambere!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
nisam vjerovao u njega,ali momak je pokazao da ima kvalitet.trenutno najbolji DM u regijonu.ako nastavi u ovom tempu,moze postati i jedan od najboljih u premier ligi.
Pa to ja ovdje cijelo vrijeme govorim da je Besic najbolji pravi zadnji vezni uz Matica. Drago mi je da i drugima to konacno postaje jasnije. I svakako je jako mlad igrac. Tako da nema veze i ako se bude sezonu, dvije rotirao i nebude igrao svaku u Evertonu. Svakako ima jos desetak sezona ispred sebe i vjerovatno odlicnu karijeru. Besic, Pjanic i Dzeko nisu problem jer to su sve vrhunski igraci. I Begovic je vrhunski samo ako ne bude igrao padat ce u formi. Jer za golmana je jako bitno da brani. Problem su ovi ostali igraci. Tu je previse prosjecnih igraca i zato cijela reprezentacija tone u prosjek uz neke lose odluke selektora. Treba povecati broj kvalitetnih igraca i konkurenciju sto prije to je jedino sto moze pomoci ovdje. Mesa treba dati sansu trojici ili mozda cetvorici najboljih novih igraca koji su blizu prvih 11 vec sada. ( po meni Hodzic napad Milicevic ili Milosevic desetka Duljevic krilo mozda i da da TSS pravu sansu Cimirot ili Grahovac ili Jajalo zadnji vezni i neki desni bek osim ako ne bude tu igrao Vranjes ) Nema se sta cekati ovdje vise. Jedino da izabere trojicu, cetvoricu igraca koji su mu trenutno najpotrebniji. Neki igraci su davno pokazali koliko mogu odnosno ne mogu.tarabuka je napisao/la:nisam vjerovao u njega,ali momak je pokazao da ima kvalitet.trenutno najbolji DM u regijonu.ako nastavi u ovom tempu,moze postati i jedan od najboljih u premier ligi.

Kakve su ovo furke budi kao ovaj, budi kao onaj...

Ma seljakluk. Što kažu, vidjela žaba da se konj potkiva, pa i ona digla nogu. Ima i verzija na engleski jezik, isti fazon. Nije vrijedno pažnje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
To ti je furka da kopiramo zapad, prvo su oni počeli pa smo mi morali, naravno.Sheyi je napisao/la:
Kod njih je bio neki Billi pa se eto proširilo svugdje, samo što mi nemamo granicu.

izgleda da je u pripremi novi ugovor za Bešića
Ako Bog da da je samo sklon povreda ovaj momak ce ici daleko. Po meni naj vazni igrac u repki.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Sheyi je napisao/la:
koja glupost

Sefika i Saban su najgori.zizu1991 je napisao/la:Ma seljakluk. Što kažu, vidjela žaba da se konj potkiva, pa i ona digla nogu. Ima i verzija na engleski jezik, isti fazon. Nije vrijedno pažnje.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma ime ne znaci i automatska glupost...soccerfan je napisao/la:Sefika i Saban su najgori.zizu1991 je napisao/la:Ma seljakluk. Što kažu, vidjela žaba da se konj potkiva, pa i ona digla nogu. Ima i verzija na engleski jezik, isti fazon. Nije vrijedno pažnje.![]()
Za sve budi ko Sefika i ko Saban. O zemljoooo
Recimo za mene su Jackson i Miranda puno gluplji i opasniji od Sefike i Sabana...
Od Sefike i Sabana nikoga ne boli glava dok od ovih inglisizovanih boli citav svijet...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Mume je V12 motor! On samo da popravi igru naprijed, bice u top 5 CDM u europi!! Tek mu 22 godine a mali lomi messija/yayu/aguera/silvu itd. Svaka cast!!
Kao prvo da pozdravim sve
obzirom da mi je ovo prvo post, vec dugo pratim ovaj forum i citam sta vi svi pisete
no nisam sam nikad pisao, pa reko da se i ja malo ukljucim. Sto se tiče Muhameda nema se tu puno reci, ogroman potencijal, moderni DM, vrijeme na njegovoj strani, po meni jedino sto treba popraviti je pas prema naprijed tj. završni pass, ostalo sve samo nek nastavi raditi i bice kako treba.
Druga stvar koja me interesuje, obzirom da nemam Sport Klubove, moze li mi neko reci, koji je najbolji način da gledam Englesku BPL, i ako mogu linkovi uz to Kodi ? Spocast ? citam o ovim stvarima ali ne kontam kako se podešavaju, pa ako moze pomoc ... Hvala

Druga stvar koja me interesuje, obzirom da nemam Sport Klubove, moze li mi neko reci, koji je najbolji način da gledam Englesku BPL, i ako mogu linkovi uz to Kodi ? Spocast ? citam o ovim stvarima ali ne kontam kako se podešavaju, pa ako moze pomoc ... Hvala
Ima li ga u prvih 11.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 15 gostiju.