Pusti suplju sutra 13h na Grbavici cekamo te svi a znam da i ti volis potajno i jedva cekas da dodjesPantelija je napisao/la:to sto se ne pise na forumu ne znaci da se nista ne desaava, jbg , nemamo mi forumasa u upravi i skupstinipile87 je napisao/la:E sutra je u 13h trening svi te cekamo dodji da vidis klub koji te najvise interesujekod vas se i onako nista ne desava
![]()
sabura pile, sabura...
dovođenje polovnjaka i istosenih igraca je nesto sto smo mi prebolili a vi vidim tek osjetili tu "bolest" samo smo mi dovodili igrace sa renomeom i imenom a ne nekakve igrace koji su 88. godiste i citavu kaijeru po posuddbama kuknjava
FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
niko nije rekao da su oni pojacanja ni da cemo sad osvojiti kup a iduce godine ligu sa njima ... NIKObagrcavi je napisao/la:Inače igrači iz Mijanmarske lige su top pojačanja koja su mogla igrati u Bundes ligi ali su eto izabrali vas jer im je ljepše ovdje. Čuj Mijanmar grob te jjebo
pa ipak, igrali su u brazilu, zabiljezeno kamerama i u TM-u. dok vasa dva brazilca ne mogu naci ni na googlu
inace, u toj smijurriiji koju ismijavas, mijanmaru, plate su duplo vece nego ovdje npr.
dalje
pile87 je napisao/la: Pusti suplju sutra 13h na Grbavici cekamo te svi a znam da i ti volis potajno i jedva cekas da dodjesNiko ti nece zamjeriti ti si nas
nema potrebe da pratim klub koji dovede 12 polovnjaka i time gusi talente ... vise volim da gledam ove nase osmanovice i hergice
usput, ne lazi ljude da ste dobili 200 000 za behrama... dobili ste tocno 10 000 kaemčića
narodniheroj je napisao/la:Jeli Januar ili Juli, eto pantelije galami na sva ustaa čim krene Mart ili Avgust yebe, niđe ništa ne ostaje
sad ce amaw sa godisnjeg
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 15 jan 2016, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ovo je tema na kojoj imam pravo diskutovati. Naravno, naboscu samo njega, necu ostale.HenryLloyd je napisao/la:Drug ovo su samo izjave pojedinaca, nadam se da nas neces staviti sve u jedan kos.Bolanos je napisao/la:Citiram samo da ti pokazem kasnije sta si pisao.kenan_tm87 je napisao/la:Jeste, saamo zboh cinjenice daje Zeljo svoje najbolje igrace iz juniora slao u seniore a iz kadeta u juniorske ekipe. Vasa skola je za Zeljinu obicna prdimahovina.
Zeljo je stvorio ekipu za titulu u ligi 12, a ove godine Evropa ce biti dovoljna i vjerovatno uzimamo kup.
A vi pitari bi mogli malo ohladiti i napustiti nasu temu.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
pa naravno da je tu , sad ce pare od evrope valja uzeti dug koji je ovjerio urednopile87 je napisao/la:Tu je Amar ima mjesec samo da znas ne moras odmah u rupu
Jedan Brazilac kojeg nema na googleu vas uništio u ligi, drugi Brazilac kojeg nema na googleu vas uništio na Hasetovom. 
Pa što su došli ovamo onda ako su plate duplo veće tamo? 
DRUG NEBI TI PUNCA
- JoseMourinho
- Kontakt:
od malena navijaci pa im zelja bila zaigratbagrcavi je napisao/la:Pa što su došli ovamo onda ako su plate duplo veće tamo?
bagrcavi je napisao/la:Pa što su došli ovamo onda ako su plate duplo veće tamo?![]()
pa u zivotu nije sve u parama ... dodjes ovdje pa odigras dobro pa odes onda negdje i uzmes lovu pred kraj karijere... mnogo vecu nego i ovdje i u mijanmaru... da se razumijes znao bi sta ej jedan fin ugovor u azerbejdzanu npr.
KLIS je napisao/la:Jedan Brazilac kojeg nema na googleu vas uništio u ligi, drugi Brazilac kojeg nema na googleu vas uništio na Hasetovom.
na haasetovom turniru gdje su igrala djeca od 16 godina
Inace taj sto nas je na derbiju unistio je dobio nogu od nas pa dosao kod vas
Dugujem neke odgovore za panteliju pa ću rado odgovoriti vjerovatno sutra,biće mi baš zadovoljstvo,a vala ću opet i duski morati par stvari izgleda ispočetka. Biće oko tri hiljade riječi,pa ko se snadje, sta ću,ovi moji su neobrazovani pa će se snaci.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Pantelija stručnjak za transfere, posebno za predjele Azerbejdžana 
To što su vam djeca igrala na Hasetovom turniru govori o vama koliko poštujete najveću legendu kluba kad je Mladost došla u punom sastavu a vi neke balavce poslali.
A i ta noga više govori o vašim stručnjacima koji ne bi znali procijeniti igrača sve da ih u glavu udara
To što su vam djeca igrala na Hasetovom turniru govori o vama koliko poštujete najveću legendu kluba kad je Mladost došla u punom sastavu a vi neke balavce poslali.
A i ta noga više govori o vašim stručnjacima koji ne bi znali procijeniti igrača sve da ih u glavu udara
DRUG NEBI TI PUNCA
Onaj jedan ukrao CV od drugog igracaJoseMourinho je napisao/la:od malena navijaci pa im zelja bila zaigratbagrcavi je napisao/la:Pa što su došli ovamo onda ako su plate duplo veće tamo?![]()
![]()
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
slobodno ti odgovori na cinjenice o tome gdje si bio i gdje si sadboccaccio je napisao/la:Dugujem neke odgovore za panteliju pa ću rado odgovoriti vjerovatno sutra,biće mi baš zadovoljstvo,a vala ću opet i duski morati par stvari izgleda ispočetka. Biće oko tri hiljade riječi,pa ko se snadje, sta ću,ovi moji su neobrazovani pa će se snaci.
nije se tesko snaci u tvojim kilometarskim postovima, nego je problem sto ti napises tekst od 3000 rijeci koji mozes napisati u 120 rijeci bez problema, ostalih 2880 rijeci je patetika
Eto vam stručnjaka u klubu, noga Tiagu pa vam da go, noga Kouadiju pa vam da go. 
tiago nikad ne moze imati mjesto u fks , jednostavno, NEMA kvalitet za to...KLIS je napisao/la:Eto vam stručnjaka u klubu, noga Tiagu pa vam da go, noga Kouadiju pa vam da go.
Sta da radim,bar oduvijek pišem na taj način,a o ostalom ću pisati sadržajno da odgovorim tebi jer si me prozvao, inače tebi ne bi odgovarao, ti se dobro zajeb.avas..koliko sam se promijenio slobodno možeš pronaći i postaviti ovde..Duška je to neuspješno probao,hajde probaj malo ti,Izazivam tePantelija je napisao/la:slobodno ti odgovori na cinjenice o tome gdje si bio i gdje si sadboccaccio je napisao/la:Dugujem neke odgovore za panteliju pa ću rado odgovoriti vjerovatno sutra,biće mi baš zadovoljstvo,a vala ću opet i duski morati par stvari izgleda ispočetka. Biće oko tri hiljade riječi,pa ko se snadje, sta ću,ovi moji su neobrazovani pa će se snaci.i kako si pisao nekada a kako sad,.. opcija "pretrazi" je jako jednostavna za koristiti...
![]()
nije se tesko snaci u tvojim kilometarskim postovima, nego je problem sto ti napises tekst od 3000 rijeci koji mozes napisati u 120 rijeci bez problema, ostalih 2880 rijeci je patetika
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Duška radila prvu.Evo Pantelija u drugoj.Ko je treća smjena?Jest ih amiđa ujarmio.

Da je jedno godinu barem pauziro bio bi kalibar za vas ili da bar ima neku hronicnu povreduPantelija je napisao/la:tiago nikad ne moze imati mjesto u fks , jednostavno, NEMA kvalitet za to...KLIS je napisao/la:Eto vam stručnjaka u klubu, noga Tiagu pa vam da go, noga Kouadiju pa vam da go.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 15 jan 2016, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
FKS ima dvije ekipe od kojih bi svaka mogla osvojiti ligu.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Na osnovu čega neuspješno bokačo? hahaha. E čuj neuspješno. Takmičarski duh na forumu. Reci mi kad se počinjemo takmičiti i u čemu ubuduće.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.