Jesu, jer su Turci spustili cijene zato što su im Rusi, Ukrajinci otkazali, a plus iako nema njih mi opet imamo bolje protivnike dole nego u Međugorju ako ostanemo ili u Istri, a i sigurnije je zbog vremena i mirnije zbog novinara i svega toga.ceze je napisao/la:Ja mislim da su cijene između Turske i Hrvatske ili Crne Gore tu negdje, evo neka me @Ipe ili neko drugi ispravi.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
- HenryLloyd
- Kontakt:
Pa to ti ja kazem znaci sve ima svoje poslljedice, i nedaj boze da ovaj rok isti bude jer ce onda bas imati svoje velike poslljedice!ceze je napisao/la:Ne garantuje ti niko, naravno.
Razumijem ja tebe, ali i ti trebaš shvatiti da je ljetni prelazni rok jako loše odrađen i da se sada popravlja ono gdje se tada griješilo, a u isto vrijeme unaprijeđuje ono što je donekle valjalo. A uz sve to, gleda se da se iduće ljeto odrade samo minimalne ili nužne korekcije.
A vremena ima, vjeruj mi, imaju više od mjesec dana da se dobro pripreme, a dvojica su u Želji već više od mjesec, rade, treniraju.
Bolje sad dovesti 2-3 igrača koje bi dovodio na ljeto radi eventualnih evropskih utakmica.
Ali da ti kazem da si sve ovo dobro napisao. Slazem se, a i ja sam zaboravio jednu vaznu cinjenicu da nam Mailson i Kramaric vec treniraju sto je po meni za svaku pohvalu kao i za pripreme u Antaliji.
Plavo proljece! 1921

Zašto ne ovdje, molim lijepo!? Igrači bi uživali !
Udisanje čistog zraka, za fizičku spremu trčanje kroz šljivike i livade a kao šlag na tortu, postaviti dvije krave kao golove, te raspaliti prijateljsku sa mještanima ovog predivnog mjesta. Raj na zemlji !
@pile i @bagrcavi, i pored fantastičnih prijedloga, moja destinacija je ruku na srce daleko iznad, što dovoljno govori o kakvoj lokaciji se radi, ali i mojim naporima te trudu, uloženom na pronalazak, sa ponosom ću reći, Donjeg Brijanja.
@Ipe prijatelju, nisi shvatio zašto sam napisao ono gore

Ajzea je forumaš godine !
- Jaozinho22
- Kontakt:
I Nikolu Nikića da uči igrače kako se gađa krava među rogove molit ću lijepoPsajdak je napisao/la:, postaviti dvije krave kao golove, te raspaliti prijateljsku sa mještanima ovog predivnog mjesta. Raj na zemlji !

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Jel ovo cijena petoba pojedinacna ili za cijeli timPsajdak je napisao/la:
Udisanje čistog zraka, za fizičku spremu trčanje kroz šljivike i livade a kao šlag na tortu, postaviti dvije krave kao golove, te raspaliti prijateljsku sa mještanima ovog predivnog mjesta. Raj na zemlji !
@pile i @bagrcavi, i pored fantastičnih prijedloga, moja destinacija je ruku na srce daleko iznad, što dovoljno govori o kakvoj lokaciji se radi, ali i mojim naporima te trudu, uloženom na pronalazak, sa ponosom ću reći, Donjeg Brijanja.

A komšije će ovdje na pripremePsajdak je napisao/la:

DRUG NEBI TI PUNCA
Sta je bilo, nece mi ovaj link?djedovic01 je napisao/la:
Kakve su ovo budale![]()
![]()

-
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:A komšije će ovdje na pripremePsajdak je napisao/la:
@Ipe prijatelju, nisi shvatio zašto sam napisao ono gore![]()

@Psajdak hajde na temu opste diskusije trebamo te.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Jaozinho22
- Kontakt:
Tiago i Mailson pjevaju u duetu ''Ti moje zlato''fcz je napisao/la:Sta je bilo, nece mi ovaj link?djedovic01 je napisao/la:
Kakve su ovo budale![]()
![]()

pjevaju, ti moje zlato ,ti moje zlatooooo,ustvari tiago nešto kao pjeva a mailson pišti ko popakfcz je napisao/la:Sta je bilo, nece mi ovaj link?djedovic01 je napisao/la:
Kakve su ovo budale![]()
![]()

Al kako je Tiago utanjao glas, doktori 

Nikakvo pretjerivanje, jedan jako dobar potez i nadam se samo da cemo igrati sto vise tekmii sa renomiranim protivnicima jer nam to treba ako Bog da kasnije za Evrope.Psajdak je napisao/la:Ne znam, za mene je pretjerivanje to što se ide u Antaliju na pripreme, a vi kako hoćete..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Strani timovi su najbolji protivnici bez obzira odakle su.
Tiago i Mailson ce biti hit proljeca !
Tiago i Mailson ce biti hit proljeca !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Jaozinho22
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

- HenryLloyd
- Kontakt:
Jel se znaju nasi protivnici? Da mozda nisam negdje propustio.zeljocity je napisao/la:Nikakvo pretjerivanje, jedan jako dobar potez i nadam se samo da cemo igrati sto vise tekmii sa renomiranim protivnicima jer nam to treba ako Bog da kasnije za Evrope.Psajdak je napisao/la:Ne znam, za mene je pretjerivanje to što se ide u Antaliju na pripreme, a vi kako hoćete..
Plavo proljece! 1921
[youtube][/youtube]
MIRZA RAŠČIĆ !
KAD STANE SRCE MOJE, I BOG MI SKLOPI OČI, ZAKUCAT ĆE BAR JOŠ JEDNOM I S NEBA ĆE ZA TE DOĆI !
Život ćemo dati, ali će se Manijaci vratiti tamo, gdje im je i mjesto !
MIRZA RAŠČIĆ !
KAD STANE SRCE MOJE, I BOG MI SKLOPI OČI, ZAKUCAT ĆE BAR JOŠ JEDNOM I S NEBA ĆE ZA TE DOĆI !
Život ćemo dati, ali će se Manijaci vratiti tamo, gdje im je i mjesto !
Ajzea je forumaš godine !
-
- Kontakt:
Wagner Love djece mi hahahahahahhahahakenan_tm87 je napisao/la:Gledaj u brata frizure. Trebao bi i sada nesto slicno odraditi.![]()
![]()

Ne znam druze ali obicno tamo bude dobrih ekipa na pripremama.HenryLloyd je napisao/la:Jel se znaju nasi protivnici? Da mozda nisam negdje propustio.zeljocity je napisao/la:Nikakvo pretjerivanje, jedan jako dobar potez i nadam se samo da cemo igrati sto vise tekmii sa renomiranim protivnicima jer nam to treba ako Bog da kasnije za Evrope.Psajdak je napisao/la:Ne znam, za mene je pretjerivanje to što se ide u Antaliju na pripreme, a vi kako hoćete..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.