EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko osvaja EP?

Anketa je završila: 27 jan 2016, 01:38.

Francuska
44
41%
Danska
18
17%
Španija
3
3%
Poljska
10
9%
Hrvatska
14
13%
Njemačka (da ljevak ima za koga glasati)
12
11%
Neko drugi
6
6%

Ukupno glasova: 107

KpbKaka22
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016

Post Postao/la KpbKaka22 » 15 jan 2016, 22:32

delinjo je napisao/la:
KpbKaka22 je napisao/la:Poljska i navijanje,koda nije domacin i zanima me zasto podloga nije ona zuto plava,plavo zuta koja su inace karakteristicna za eura ? :)
Ma ovaj sport polako pada u drugi plan jbg....nema para u ovom sportu....o organizsciji ne treba ni govoriti....dvorane prazne osim na ovoj utakmici gdje domacin igrao..
Pa normalno da nema kad su ti favoriti samo Francuska i Danska ,eventualno Spanjolska toliko u ulaganju,za Hrvatsku se spominje neka medalja ovi sad igraci nikad nisu vidili veceg natjecanja..Recimo prethodnih godina ,neke reprezentacije koje nisu ni bili ni na sirem krugu favorita su uzimali zlato.kao Danska 08 i Hrvatska 03

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016

Post Postao/la delinjo » 15 jan 2016, 22:37

KpbKaka22 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
KpbKaka22 je napisao/la:Poljska i navijanje,koda nije domacin i zanima me zasto podloga nije ona zuto plava,plavo zuta koja su inace karakteristicna za eura ? :)
Ma ovaj sport polako pada u drugi plan jbg....nema para u ovom sportu....o organizsciji ne treba ni govoriti....dvorane prazne osim na ovoj utakmici gdje domacin igrao..
Pa normalno da nema kad su ti favoriti samo Francuska i Danska ,eventualno Spanjolska toliko u ulaganju,za Hrvatsku se spominje neka medalja ovi sad igraci nikad nisu vidili veceg natjecanja..Recimo prethodnih godina ,neke reprezentacije koje nisu ni bili ni na sirem krugu favorita su uzimali zlato.kao Danska 08 i Hrvatska 03[/quo
Upravo tako,ali nije samo reprezentativni rukomet nego i klupski...najskuplji igrac ne kosta ni milion...ne ulaze se uopste...kriminal radi svoje...a pogledaj recimo i nee lige...spanija njemacka poljska...i mozda jos po neka da je koliko toliko pracena i puni dvorane...ostalo zjapi prazno...sjei se et u blizoj buducnosti i prvenstva u hrvatskoj...rivalitet balic i karabatic svi su pricali samo o tome...sad pola ljudi i ne zna da je prvenstvo...a oni i sto znaju nemaju gdje gledati...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 15 jan 2016, 22:44

delinjo je napisao/la:
KpbKaka22 je napisao/la:
delinjo je napisao/la: Ma ovaj sport polako pada u drugi plan jbg....nema para u ovom sportu....o organizsciji ne treba ni govoriti....dvorane prazne osim na ovoj utakmici gdje domacin igrao..
Pa normalno da nema kad su ti favoriti samo Francuska i Danska ,eventualno Spanjolska toliko u ulaganju,za Hrvatsku se spominje neka medalja ovi sad igraci nikad nisu vidili veceg natjecanja..Recimo prethodnih godina ,neke reprezentacije koje nisu ni bili ni na sirem krugu favorita su uzimali zlato.kao Danska 08 i Hrvatska 03[/quo
Upravo tako,ali nije samo reprezentativni rukomet nego i klupski...najskuplji igrac ne kosta ni milion...ne ulaze se uopste...kriminal radi svoje...a pogledaj recimo i nee lige...spanija njemacka poljska...i mozda jos po neka da je koliko toliko pracena i puni dvorane...ostalo zjapi prazno...sjei se et u blizoj buducnosti i prvenstva u hrvatskoj...rivalitet balic i karabatic svi su pricali samo o tome...sad pola ljudi i ne zna da je prvenstvo...a oni i sto znaju nemaju gdje gledati...

To prvenstvo u Hrvatskoj sam najvise upamtio jer je eto bilo blizu pa se i najvise pratilo.Na tom prvenstvu kad su se formirale one dvije skupine po sest ekipa ,znaci dvanest ekipa,od tih dvanest sigurno deset je igralo fantastican rukomet i bili favorit za medalju.pocevsi od Francuske ,njemacke,danske,norveske ,poljske itd sad neznam zasto je to tako opalo,ne vjerujem bas i da su pare.ali za sport koji je po mom misljenu rezultatski najzanimljiji nije u redu da je spao na ovake niske grane :thumbdown:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 15 jan 2016, 22:51

To prvenstvo u Hrvatskoj sam najvise upamtio jer je eto bilo blizu pa se i najvise pratilo.Na tom prvenstvu kad su se formirale one dvije skupine po sest ekipa ,znaci dvanest ekipa,od tih dvanest sigurno deset je igralo fantastican rukomet i bili favorit za medalju.pocevsi od Francuske ,njemacke,danske,norveske ,poljske itd sad neznam zasto je to tako opalo,ne vjerujem bas i da su pare.ali za sport koji je po mom misljenu rezultatski najzanimljiji nije u redu da je spao na ovake niske grane :thumbdown:[/quote

tacno tako !!a sjeti se prije dok je i sarajevska Bosna bila aktuelna i liga prvaka se pratila konstantno ,bilo je i na tv-u...znali su ljudi puno igraca iz klubova a sad ne mogu upratiti ko gdje igra jer ga za 10 hiljada mogu dovesti,ako u BiH to takmicenje prati hiljadu ljudi ja cu dati glavu s ramena...sve palo i otislo u onu stvar jbg
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016

Post Postao/la Unofficialpage » 15 jan 2016, 22:53

Kad se sjetim Bosna vs Hamburg, šta je skid'o Enid. :mrgreen: Tad sam bio mal pa mi to nije ništa prestavljalo ali da je sad da se ponovi opet. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 15 jan 2016, 22:54

Unofficialpage je napisao/la:Kad se sjetim Bosna vs Hamburg, šta je skid'o Enid. :mrgreen: Tad sam bio mal pa mi to nije ništa prestavljalo ali da je sad da se ponovi opet. :mrgreen:
A u hamburgu hens igrao...i onaj kinez zaboravio sam kako su se zvali....ali nema ko nije znao za njih tada...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 15 jan 2016, 22:56

Nije to samo kod nas,opcenito je rukomet na niskim granama.Spanska liga koja je bila jedna od najjacih je propala,ostala je jos samo Barcelona.Kud ces dalje kad su se i klubovi u Njemackoj poceli gasiti.Jedino gdje ima kvaliteta to je Liga sampiona gdje ce biti zanimljivo pratiti duele Vesprema,Barcelone,PSG-a i donekle Kiela i to je to.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 15 jan 2016, 22:58

Olympique je napisao/la:Nije to samo kod nas,opcenito je rukomet na niskim granama.Spanska liga koja je bila jedna od najjacih je propala,ostala je jos samo Barcelona.Kud ces dalje kad su se i klubovi u Njemackoj poceli gasiti.Jedino gdje ima kvaliteta to je Liga sampiona gdje ce biti zanimljivo pratiti duele Vesprema,Barcelone,PSG-a i donekle Kiela i to je to.
Helem spala knjiga na 4 slova....a **** ga ne znam sto jebto tako ...volio bi da se nesto promjeni jer volim rukomet...ali nemam pojma kako...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jan 2016, 23:03

delinjo je napisao/la:najskuplji igrac ne kosta ni milion...ne ulaze se uopste
Karabatić je prešao u PSG za dva miliona eura.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016

Post Postao/la delinjo » 15 jan 2016, 23:04

Virtu4l je napisao/la:
delinjo je napisao/la:najskuplji igrac ne kosta ni milion...ne ulaze se uopste
Karabatić je prešao u PSG za dva miliona eura.
Eto to je najskuplji trqnsfer....najbolji igrac na svijetu kosta 2 miliona
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 jan 2016, 23:06

Znači svi rade bez novca i tako da se naši ne mogu više žalit kako nema novca :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 jan 2016, 23:20

delinjo je napisao/la:A u hamburgu hens igrao...i onaj kinez zaboravio sam kako su se zvali....ali nema ko nije znao za njih tada...

nije kinez nego koreanac, mada neki bi rekli da je to isto :mrgreen: . ne sjećam mu se imena.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 15 jan 2016, 23:25

Yoon Kyung se zvao. :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jan 2016, 23:27

Unofficialpage je napisao/la:Znači svi rade bez novca i tako da se naši ne mogu više žalit kako nema novca :mrgreen:
Ma lupaju. Budžeti Bundesligaša su konstantno u porastu, ista situacija je i u Francuskoj. Klubovi su počeli dobijati značajan novac i od TV prava, sve je to ogroman napredak. Prije deset godina je prosječna plata rukometaša u Francuskoj iznosila oko 2000 eura, sad je to već na 7000 eura. Rukomet nikada neće biti mainstream sport, ali njegov opstanak isto tako nikada neće biti ugrožen.
Voli te tvoje Sarajevo.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 15 jan 2016, 23:28

Virtu4l je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Znači svi rade bez novca i tako da se naši ne mogu više žalit kako nema novca :mrgreen:
Ma lupaju. Budžeti Bundesligaša su konstantno u porastu, ista situacija je i u Francuskoj. Klubovi su počeli dobijati značajan novac i od TV prava, sve je to ogroman napredak. Prije deset godina je prosječna plata rukometaša u Francuskoj iznosila oko 2000 eura, sad je to već na 7000 eura. Rukomet nikada neće biti mainstream sport, ali njegov opstanak isto tako nikada neće biti ugrožen.
Ti si prvi koji ovu pricu prica...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 jan 2016, 23:32

Mjerite popularnost cijelog sporta na osnovu toga sto je nekada Bosna igrala LP i sto smo je svi pratili, sto je splasnula euforija pred utakmice reprezentacije i sto se u drzavi slabije prati rukomet, sto zbog nedostatka prenosa, sto zbog drugih stvari?
Nad tobom sunce najljepše sja

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jan 2016, 23:36

delinjo je napisao/la:Ti si prvi koji ovu pricu prica...
Ja svoju priču uvijek argumentujem. Ti kažeš da najskuplji igrač ne košta ni milion, ja ti kažem da košta dva miliona, što je ogromna razlika, vi kažete da rukomet propada, na linkovima ispod imaš brojeve koji kažu da ne propada, itd...

http://handnews.fr/2015/lnh-les-budgets ... 2015-2016/
http://handnews.fr/2015/all-les-budgets ... -20152016/

Isto tako možeš naći linkove koji kažu da je posjeta na velikim takmičenjima ista, tj. da nije u padu, itd, itd...
Voli te tvoje Sarajevo.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 15 jan 2016, 23:44

Virtu4l je napisao/la:
delinjo je napisao/la:Ti si prvi koji ovu pricu prica...
Ja svoju priču uvijek argumentujem. Ti kažeš da najskuplji igrač ne košta ni milion, ja ti kažem da košta dva miliona, što je ogromna razlika, vi kažete da rukomet propada, na linkovima ispod imaš brojeve koji kažu da ne propada, itd...

http://handnews.fr/2015/lnh-les-budgets ... 2015-2016/
http://handnews.fr/2015/all-les-budgets ... -20152016/

Isto tako možeš naći linkove koji kažu da je posjeta na velikim takmičenjima ista, tj. da nije u padu, itd, itd...
pa ako na njemackoj televiziji izjave ljudi ovo gore sto sam napisao,ljudi koji su u rukometu,kako ti mozes pricati drugacije ne razumijem ???? i tebi je normalno kao sve ovo sto se desava u rukometu ??
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jan 2016, 23:46

Šta se to dešava?
Voli te tvoje Sarajevo.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 15 jan 2016, 23:50

Virtu4l je napisao/la:Šta se to dešava?
ap ti pricas o klupskom rukometu koliko sam shvatio,on je u raspadu ako nisi znao,da istina je njemacka liga se koliko drzi...sve ostale lige su manje vise propale....a ako to ne znas ja cu ti argumentovati sve naravno na pp jer smo doasdni ljudima ovdje sa raspravama
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.