BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Pisalo se da će svojevremeno najbolja teniserka Bosne i Hercegovine, Jasmina Tinjić, promijeniti bh. državljanstvo u ono švedsko i da će u nastavku karijere nastupati pod zastavom te države. Kontaktirali smo Jasminu, a ona nam je patriotski demantovala ta pisanja.
"Pisalo se svašta, nažalost veoma negativno se prenosilo, ali u svakom slučaju tako to biva kod nas. Jedino što mogu da kažem je da znam odakle sam i koliko zaista cijenim svoju BiH. Usmjerena sam na svoj povratak tenisu."
Rođenu Tuzlanku smo pitali kakvi su planovi u budućnosti, naročito nakon što se tek oporavila.
"Planovi su da budem zdrava. To je jedina smjernica koja mi je bitna, a sve ostalo što napravim će da bude bonus kroz trud. Ništa više od toga ne mogu da kažem."
"Pisalo se svašta, nažalost veoma negativno se prenosilo, ali u svakom slučaju tako to biva kod nas. Jedino što mogu da kažem je da znam odakle sam i koliko zaista cijenim svoju BiH. Usmjerena sam na svoj povratak tenisu."
Rođenu Tuzlanku smo pitali kakvi su planovi u budućnosti, naročito nakon što se tek oporavila.
"Planovi su da budem zdrava. To je jedina smjernica koja mi je bitna, a sve ostalo što napravim će da bude bonus kroz trud. Ništa više od toga ne mogu da kažem."
FK Sarajevo !
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Povlačim se u rupu 
-
FcNankatsu
- Kontakt:
Ok nije velik kiks na Wimbledonu se igra na tri.HeraklitMracni je napisao/la:Povlačim se u rupu
Ja ne znam kako je vama ali meni je pravo drago za mirzu.
Nadam se da cemo ga gledati u MD.
Nekako smo svi skepticni prema njegovom treneru Mayersu, ali ispostavilo se da to i nije toliko lose solucija za njega. Tacno je da mora birati turnire koji mu biraju belgijanci da bi Mayers imo par igraca koje prati na jednom turniru ali ga bar neko prati.
Ako i kad popravi finansije ce valjda uzeti nekog coacha samo za sebe
Samo je 1 grijeha vri1 FKŽ
- crozzer
- Kontakt:
Kako bi valjalo kad bi dva igrača imali u MD, pa bar jedan da prođe u drugi krug i mislim da nam je tu i kraj 
crozzer je napisao/la:Kako bi valjalo kad bi dva igrača imali u MD, pa bar jedan da prođe u drugi krug i mislim da nam je tu i kraj
nadaj se
- crozzer
- Kontakt:
LaDecima je napisao/la:crozzer je napisao/la:Kako bi valjalo kad bi dva igrača imali u MD, pa bar jedan da prođe u drugi krug i mislim da nam je tu i kraj
nadaj se
Misliš da nije moguce, ili ?
ma ne kad pogledam damira i mirzu i njihovu igru siguran sam da idu u drugi krug msm 100%..crozzer je napisao/la:LaDecima je napisao/la:crozzer je napisao/la:Kako bi valjalo kad bi dva igrača imali u MD, pa bar jedan da prođe u drugi krug i mislim da nam je tu i kraj
nadaj se
Misliš da nije moguce, ili ?
Damir prolazi Edmunda, u to ne sumnjam ni jednu sekunducrozzer je napisao/la:Kako bi valjalo kad bi dva igrača imali u MD, pa bar jedan da prođe u drugi krug i mislim da nam je tu i kraj
Prije procjene pogledati kako se Edmund u DCu sprda sa top 20 igracem, prije nego se psihicki raspao
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
I meni je nenormalno drago zbog Mirze, valjda ne usere vcrsFcNankatsu je napisao/la:Ok nije velik kiks na Wimbledonu se igra na tri.HeraklitMracni je napisao/la:Povlačim se u rupu
Ja ne znam kako je vama ali meni je pravo drago za mirzu.![]()
![]()
![]()
Nadam se da cemo ga gledati u MD.
Nekako smo svi skepticni prema njegovom treneru Mayersu, ali ispostavilo se da to i nije toliko lose solucija za njega. Tacno je da mora birati turnire koji mu biraju belgijanci da bi Mayers imo par igraca koje prati na jednom turniru ali ga bar neko prati.
Ako i kad popravi finansije ce valjda uzeti nekog coacha samo za sebe
Takodje i ja sam bio skeptik sa ovim Belgijancima, al et nije tako lose, drqali su qrac u Dohi imali pripreme, a kolko sam skontao @bikija i @shminku sve je besplatno, nema nikakve finansijske obaveze prema njima. Takodje zivim za taj dan da se i on i dzumi osamostale i imaju neki tim ljudi koji ce ih pratiti od psihologa, fitnes trenera i sl. Mada je Damir vec pomalo krenuo samostalno
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Poslije kojeg meca Mirza izlazi na teren, da mogu malo iskalkulisat kad da ustanem 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Evoesprit24 je napisao/la:Poslije kojeg meca Mirza izlazi na teren, da mogu malo iskalkulisat kad da ustanem

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Može bitesprit24 je napisao/la:Sta vi mislite da li dzumi zigu ovu danku![]()
![]()
Damir je inače igrač organizacije Global Sporting Connections, slično kao što je Mirza sa Belgijancima.
http://www.globalsportingconnections.co ... r-dzumhur/
Zajedno sa igračima kao što su Lorenzi, Inglot, Bedene, Rama, i teniserki kao što su Mirza, Rybarikova, Cara Black
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- crozzer
- Kontakt:
Joj ko će ga cekat hahahahah 
Hajmo na spavanje pa oko pola 5 alarm naviti da se isprati i ovaj historijski trenutak 
FK Sarajevo !
Kovalik upravo propusti dvije mec lopte...
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Sretno Mirza
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Mirza pocinje za 10-ak minuta. Sretno majstore!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.