Nemaju mjesta ni kod nas. Možda je Hebibović pojačanje, ovi ostali su nepoznanica.MortemHz je napisao/la:Znaci imamo novu filijaluMokroguz je napisao/la:Jedino Hebibovic provjeren, ostali anonimus da vam isprobamo. Ko kome pomaze ovdje.
Nebih ja posudbe ni sipkom dotaknuo, barem ne u istoj ligi, ili nek' skroz predju ili nek' ostanu, sad ce svi trombonima u jedan glas "filijalo".
@MortemHz![]()
Salim se naravno, nadam se da ce biti od koristi jer ste u nezavidnoj situaciji iako nemaju mjesta ni u prvih 30 kod nas mislim da bi makar jedan ili 2 kod vas mogli igrati koliko toliko.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Vuk dlaku mijenja, ali čud nikada.
A izgleda da ne mijenja ni ustaljenu naviku pa kakva god ona bila.
Mislio sam da je Nijaz došao pameti nakon ove zadnje polusezone, ali očito nije
. Ponovno odobrava dovođenje igrača koji nemaju mjesta u jednom od gradskih rivala. Prljaču ostavio, a skoro ništa manju odgovornost nije imao od Mirze kada su rezultati i dovođenje ublehaških igrača u pitanju. Jedina promjena je što se sada dovode igrači i na posudbu. Ni Handžić, Čomor, Hamzić, Rizvanović, Torlak itd, a ni stanje na tabeli ove polusezone nisu bili dovoljni da se progleda. Stanje u Olimpicu i dalje po starom što bi se reklo tradicionalno.
Na polusezoni su najavljene temeljite promjene tima putem medija kontam fakat odlučili da okrenu list kada ono sve isto.
Mislio sam da je Nijaz došao pameti nakon ove zadnje polusezone, ali očito nije
Na polusezoni su najavljene temeljite promjene tima putem medija kontam fakat odlučili da okrenu list kada ono sve isto.
SRETAN BROJ - 1725
pitic je napisao/la:Vuk dlaku mijenja, ali čud nikada.
Mislio sam da je Nijaz došao pameti nakon ove zadnje polusezone, ali očito nije. Ponovno odobrava dovođenje igrača koji nemaju mjesta u jednom od gradskih rivala. Prljaču ostavio, a skoro ništa manju odgovornost nije imao od Mirze kada su rezultati i dovođenje ublehaških igrača u pitanju. Jedina promjena je što se sada dovode igrači i na posudbu. Ni Handžić, Čomor, Hamzić, Rizvanović, Torlak itd, a ni stanje na tabeli ove polusezone nisu bili dovoljni da se progleda. Stanje u Olimpicu i dalje po starom što bi se reklo tradicionalno.
![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Bogičević počeo malo da šupljira. Kada se sjetim ona njegova dva crvena kartona u Kupu BiH prošle godine.
Pa je onda još bilo njegovih kikseva. Jedan od lošijih igrača u ekipi u 2015. godini.
Individu se moze tako uciniti kad se mora nesta mijenjati u pokusaju spasa, mada je i bilo toga da smo njega krivili tu i tamo, druge smo krivili u druge utakmice. Ova situacija je kolektivna krivica naravno. Nek' je i njemu sa srecom, i hvala mu za trud i rad.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Naravno da je i kolektivna. O njemu ne treba više raspravljati.
Sve receno,svaka cast uvijek si realan bio!Hvala Bogi i srecnooo!Mokroguz je napisao/la:Individu se moze tako uciniti kad se mora nesta mijenjati u pokusaju spasa, mada je i bilo toga da smo njega krivili tu i tamo, druge smo krivili u druge utakmice. Ova situacija je kolektivna krivica naravno. Nek' je i njemu sa srecom, i hvala mu za trud i rad.
Dobar intervju sa predsjednikom na klupskoj stranici. 
BRAVO za g.NIJAZA GRACIĆA,,,,sve je lijepo rečeno.Mancini je napisao/la:Dobar intervju sa predsjednikom na klupskoj stranici.
Čitam u novinama kako je Stanić već u Želji. Nema veze što ima ugovor sa Olimpicom, on je već prešao u drugi klub.

Tek sam sad procitao intervju. Jedva cekam da vidim kako ce nova ekipa djelovati.
Nama je bitno dobiti 15-20% narednog transfera Stanica, plus minimalno 100.000 €, nije nam on bilo ko.
Jesu li Milovic i Zeljkovic potpisali?
Mislim da ce Kobiljar i Milovic blistati u nastavku.
Nama je bitno dobiti 15-20% narednog transfera Stanica, plus minimalno 100.000 €, nije nam on bilo ko.
Jesu li Milovic i Zeljkovic potpisali?
Mislim da ce Kobiljar i Milovic blistati u nastavku.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nikako da mi kazete, koliko ste uzeli za ovog u makedoniju sto ode i do kad je imao ugovor
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Da ti otkrijem tajnu:
Ne znam.
Ne znam.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Odlazi Stanić, odlazi Muharemović. Na ovom portalu uglavnom neke negativnosti pišu ove zime o ovom klubu.
Zar nije ova prica bila i prosle zime? Pa ga odbili zbog levata kojih su sad masovno nogirali.
Bio on otisao ili ostao, ima i kraj karijere nekad, moramo biti spremni na to, ali tesko je zamijeniti Ledeta.
Mislim da ce Lakicevic biti dobro pojacanje, nismo ni mogli biti prebirljivi kad i nema sireg izbora za lijevog beka.
Bio on otisao ili ostao, ima i kraj karijere nekad, moramo biti spremni na to, ali tesko je zamijeniti Ledeta.
Mislim da ce Lakicevic biti dobro pojacanje, nismo ni mogli biti prebirljivi kad i nema sireg izbora za lijevog beka.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ne dolazi Lakicevic.Danas dolazi brazilac,23 godine,spic a moze igrati i poluspica.Andjusic je cudo od igraca.Dijete je zaista vanserijski talenat.Sto je do sada pokazao treba biti vise nego zadovoljan.
Ledetu koji je toliko puno dao za klub zelim sve najbolje.
Ledetu koji je toliko puno dao za klub zelim sve najbolje.
Irfan Fejzić prešao u Željezničar

Volio bih da Olimpic ostane, ali mi ne izgleda to realno u ovom trenutku. Sumnjam da mogu dovesti zamjene za Stanica i Ledeta ako odu. Veliki pozdrav za mog druga @Mancini!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ko će braniti ako je i Hamzić otišao? Bandović?
- Jaozinho22
- Kontakt:
Jel vam ovo ode i Ervin Jusufović ? pozz
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.