NK Zvijezda Gradačac

batigol777
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la batigol777 » 14 jan 2016, 22:34

Jel se ovo neko sali ili ima istine za cvitkusica ja neznam ako se taj lupez vrati halalusum PL. Mada sumnjam jer nema vise para za luksuza i hape. Nedo Bog daleko mu kuca bila. Klopic je dobar covjek ali .... Tako da bi neki se trkali sa ferarijem a vozili ladu ee pa neide..
Treba pustiti Hamzu da radi i to je to podrska maximalna.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 15 jan 2016, 08:12

Nekad ostanem zaprepašten dokle ide ljudska glupost. Adnan Zahirović = Zvijezda, da nije smješno bilo bi žalosno. Što je najgore ako ovo nije samo navijačko bubanje, ako je to pustio neko od ljudi iz uprave onda je to još žalosnije.
Da ne nabrajam sad bezbroj razloga zašto od toga ne ma ništa i zašto on sigurno ne bi došao, uzeću samo dva zašto mi njega ne bi trebali:
1. Na toj poziciji(zadnjeg veznog) već imamo 3-4 igrača koja to mogu odigrati(Islamagić, Faćić, Savić i Zvonić).
2.Zato što je on preskup za naše prilike i što bi za iznos koji bi se njemu dao mogla dovesti 2-3 ekstra igrača za naše prilike.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 15 jan 2016, 09:54

batigol777 je napisao/la:Jel se ovo neko sali ili ima istine za cvitkusica ja neznam ako se taj lupez vrati halalusum PL. Mada sumnjam jer nema vise para za luksuza i hape. Nedo Bog daleko mu kuca bila. Klopic je dobar covjek ali .... Tako da bi neki se trkali sa ferarijem a vozili ladu ee pa neide..
Treba pustiti Hamzu da radi i to je to podrska maximalna.
Kaka istina moj jarane puste zelje,nego kao sto kazes puna podrska Hamzi i ekipi da se ostvari cilj na korak smo do toga.

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 15 jan 2016, 13:29

http://www.transfermarkt.de/senad-husic ... ler/119302
Kakav je ? Igrao je za vas pa ako se neko sjeca da kaze nesto o njemu

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 15 jan 2016, 13:41

Suljo20002 je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/senad-husic ... ler/119302
Kod nas naucio igrat lopte,sto bi se reklo istrpljen kao niko u Zvijezdi,inace ga krasi brzina i sut dobar.igra lijevog bocnog.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 15 jan 2016, 14:01

Dobar drug ako bude u približnoj formi kao one zadnje dvije sezone prije nego što će od nas otići dobili ste strašno pojačanje. Jedno vrijeme igrao i za mladu reprezentaciju mislim da je dok je Jagodić bio selektor.
Istina je da je kod nas maksimalno istrpljen na početku. Ali isto tako on je doveden sa reputacijom rasnog golgetera(doveo ga sadašnji sportski direktor Amir Hamzić koji je tada bio naš igrač), međutim to kod nas nikada nije opravdao. Čak šta više dok je igrao napadača to je bio cirkus.
Međuti dolaskom Dragana Jovića kod nas za trenera on mu je našao poziciju na lijevom beku i od tada je igrao kao preporođen, postao reprezentativac i našao ino angažman(mislim da smo čak za njega dobili i pristojno obeštećenje za naše prilike).
Sve u svemu brz, prodorani odličan šut.

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 15 jan 2016, 14:29

Hvala

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 15 jan 2016, 15:23

Zahvalan igrac, veliki borac, bice vam strasno pojacanje, puca dobro slobodnjake.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 jan 2016, 16:54

danas su vec dosli neki igraci u gradacac,vjerovatno na potpise.ocekujem veceras predstavljanje one trojice ramic vidovic i dudic
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 15 jan 2016, 17:18

Kako sam cuo nemanja ostaje ali eto sutra je prozivka pa ce mo malo vise znati ubrzo ce se znati imena i ostalih igraca koji dolaze
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 15 jan 2016, 17:56

Sloboda pokazuje primjer jednog kvalitetnog prelaznog roka. Ono sto mi 'kontamo', ljudi urade. Jos ja nikad ne bi mislio da ce jedan igrac kao Husic potpisat za Slobodu. Prije sam mislio da ce nastavit negdje u inostranstvu ali eto. Svaka im cast.

Zato mi dovodimo Ristice, Ramice itd.. Skacemo s konja na magarca svaki prelazni rok, i sve dublje i dublje tonemo. Mislio sam da ce se bar sad uozbiljit malo

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 15 jan 2016, 20:50

Ama jaro Sloboda je prva na tabeli u PL i imaju kesha a kome nebi bila cast igrati u Slobodi koja ima dobrog trenera ekipu organizaciju...
Kod nas je to nazalost loshe po meni Ljudi koji imaju skolu obraz znanje i koji bi radili dobre stvari dole nisu dobro dosli od turbica i .... Oni se dole sepure ko da daju milione a uzimaju vise nego daju ocito nemaju znanja o fudbalu nikakvo a glume pusu se ee to je problem dovode se igraci lj kvalitete pa se otjeraju dovode drugi i klasika.. Zao mi je ali mi smo svoj rejting stesali. A imali smo ga postovanje od svih ekipa u drzavi ali tada smo imali trenera koji je to sve poslozio jer je imao znanje struka nama fali strukaaaa pamet nazalost.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 15 jan 2016, 23:02

Imali smo i mi ekipu u kojoj je svaki igrac zelio igrati, zavidne plate, prelijepu infrastrukturu i prelijepu pricu koja opisuje to sve. Onda jedan prelazni rok u kojem smo vise nego zakazali i mislio sam da smo se tu opekli te da cemo radit pametnije poslije toga. Ali nastavili smo istim nacinom dalje i dalje i dalje i dalje... Tako da smo se doveli u situaciju da 4 sezone spasavamo mrtvi zivot u PLBiH, da bi nakon toga i ispali. I sad umjesto da izvucemo nesto pametno iz svih gresaka, odradimo rok kako treba, prekucamo sve, mi se opet zayebavamo i opet mucimo i u drugoj ligi.

Nisam ja mislio da mi trebamo dovest Husica ko i Sloboda, ili igrace sto Sloboda dovodi. Znam da su trenutno jedan totalno drugi svijet u odnosu na nas. Nego poenta mog posta je bila da mi i dalje dovodimo igrace koji su cak i ispod naseg nivoa. Ja ni sad ne vjerujem da ce ljudi vratit Ramica u Zvijezdu, i ne mogu to jednostavno podrzavat zato sto znam da ce ga onaj glupan Nedim gurat u prvu postavu i yebavat nam svima zivce isto ko sto je radio sa Risticem.

Dudic OK. Ova dvojica nidje veze. Za nase ambicije su potrebni provjereni igraci. I ako planiras u uci u PLBiH onda moras na sve moguce nacine dovest takve igrace, a ne pravdat se kako 'u Zvijezdu niko nece'

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 15 jan 2016, 23:19

Kao sto sam vam i rekao prije,Mujic,Mujkic,Salihovic su slobodni,slabo kada pogrijesim u vezi tih stvari..
Krpic je pokusao sebi naci angazman vani,izgleda nista od toga,ako do Antalije uspijemo zavrsiti ovog spica sto ganjaju,i on je slobodan.
Sada je do vase uprave sve.. :thumbup:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 15 jan 2016, 23:28

Ko god vodi rijec oko dovodjena igraca taj posao ne zna, jer profulali su ljetos, profulat ce i sada. Mi se u PL necemo vratit barem ne s ovom strukom na celu, a sumnjam da ce vise bit prilika. Neko gura svoje igrace, koje veze s loptom nemaju. Eto doveli su Misana, Basica, Pavica, Plisku itd... a ti isti nisu nista pokazali, tako ce vjerovatno biti i sada s ovim Vidovicem, Ramicom i pitaj Boga kakve ce jos anonimuse dovest

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 16 jan 2016, 08:43

Kakve ovo kruze price po Kaknju da Vam odlaze Savic i Hinovic i da prelaze u Rudar??

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 16 jan 2016, 08:53

ziher je napisao/la:Kakve ovo kruze price po Kaknju da Vam odlaze Savic i Hinovic i da prelaze u Rudar??
ma sve je moguće drug,ovi naši su kao htjeli da smanjuju plate igračima...a kao želimo PL-u-ccc..ovo ako je istina,treba im hebati sve po spisku,čuj pustiti dvojicu najboljih igrača :damn:

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 16 jan 2016, 13:18

Jel bila prozivka imali kakvih novosti pošto nisam u čaršiji pa ne znam. A ovo ako je istina za Hinovica i za Savu treba se nekom dobro mame nahebat. Pogotovo za Savu, ako on ode onda ode sve u tri lijepe materine.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 16 jan 2016, 14:51

Anel alibasic na probi u slobodi,pa nedime **** ti svoju mater kako slobodi valja nama nevalja...pu pu
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 16 jan 2016, 15:43

Ne vjerujem koliko glupi ljudi rade u Zvijezdi. Ako ne mozes odradit normalan prelazni rok ili bar dovest ljude koji ce ga odradit kako treba onda nemoj dzaba najavljivat neke stvari i nervirat ljude

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.