FrancescoTotti je napisao/la:A novih pedeset i ceka kako izgleda..
Tako je, potpisujem

FrancescoTotti je napisao/la:A novih pedeset i ceka kako izgleda..
Za 8 kadeta ponuđen Ugovor, za ovog malog nije i on razgulio konama. Po meni novi S.DŽ, /ekstra talent/, valjda sada u Slaviji. Divovi se uspalili, kontaju mi se zaj.ebali.godrina je napisao/la:ma nemojte se gazit, neka vas .. ko vas yebe
bas ste simpaticni, cuj u mijanmaru duplo jace plate a oni dosli igrat za diva, 2 dana u ekstazi jer su ukrali djecaka iz Zeljine skole ( to im ovogodisnji najjaci transfer), smiju se nasim pojacanjima a redom ih samarali i Lendric, i Samir i Zola a vala i Bogi
ma jadnici, jest da su sa one strane al mi ih zao al fakatcarsijaba je napisao/la:Za 8 kadeta ponuđen Ugovor, za ovog malog nije i on razgulio konama. Po meni novi S.DŽ, /ekstra talent/, valjda sada u Slaviji. Divovi se uspalili, kontaju mi se zaj.ebali.godrina je napisao/la:ma nemojte se gazit, neka vas .. ko vas yebe
bas ste simpaticni, cuj u mijanmaru duplo jace plate a oni dosli igrat za diva, 2 dana u ekstazi jer su ukrali djecaka iz Zeljine skole ( to im ovogodisnji najjaci transfer), smiju se nasim pojacanjima a redom ih samarali i Lendric, i Samir i Zola a vala i Bogi
hajde ti kući,gotova smjenastruja je napisao/la:pa vi ste svoju cekali 50 godinafedeltafrotta je napisao/la:jbg, zeznuta je stvar kad ti klub poslije 7 godina osvoji titulu pa dodjes i pametujes klubu koji je u tom periodu osvojio pet trofeja a tvoj nijedan, jbg zeznuto je to
Neka ba. HahahahahhKLIS je napisao/la:Osnovani 1921. a prva titula 1946.
aha, vi pofalicki vrbanjusa i dedo od brace gumene glaveKLIS je napisao/la:Osnovani 1921. a prva titula 1946.
boccaccio je napisao/la:@molotovljev... Ne stizem od posla ,sutra cim stignem, izvini
Da onu koju smo i posteno osvojili u najvisem rangu koji se u toj sezoni mogao igrati , za razliku od vas koji brojite titute sezone koja nije ni zavrsenaPantelija je napisao/la:aha, vi pofalicki vrbanjusa i dedo od brace gumene glaveKLIS je napisao/la:Osnovani 1921. a prva titula 1946.
Da ne brojit ei onu iz NDH?
Mi, Hajduk, Zvezda i ostali. Republičke lige su te sezone bile najviši rang takmičenja u Jugoslaviji, jer se Prva savezna liga igrala tek od sljedeće sezone. Pitaj navijače Hajduka o tome. Naravno, ja sam glup što pokušavam išta objasniti i ne očekujem nikakav pametan odgovor.Pantelija je napisao/la:aha, vi pofalicki vrbanjusa i dedo od brace gumene glaveKLIS je napisao/la:Osnovani 1921. a prva titula 1946.
Da ne brojit ei onu iz NDH?
Pričaju o datumu osnivanja i porede titule, ali i pored toga u prosjeku ih češće osvajamo nego oni, bez obzira što nismo nastupali tokom WWII rata. Šta ih je spopalo ovih dana.DANAN je napisao/la:Joj panike mati moja draga....
![]()
![]()
Pišali uz vjetar...carsijaba je napisao/la:Pričaju o datumu osnivanja i porede titule, ali i pored toga u prosjeku ih češće osvajamo nego oni, bez obzira što nismo nastupali tokom WWII rata. Šta ih je spopalo ovih dana.DANAN je napisao/la:Joj panike mati moja draga....
![]()
![]()
Meni licno ovo je za pohvalu, nagrada za igrace koji su osigurali titulu kao i stimulans za buducnost, kao i za ove nove igrace da se trude jer ce biti nagrađeni.
Psajdak je napisao/la:Nedo Allah dž.š. da na kontu ima 3 gola i 3 asistencije, Hazard oka sklopio ne bi..
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Giuseppe1, Hansestadt, Hrasno15, legendarnadruga, TETRAPAK i 50 gostiju.