BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Samo da je Mirza ovakav i na sljaki davni dana on bi bio u top 60
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ispratio drugi i treći set. Bio sam malo online i vidio da ti držiš sve pod kontrolom :pesprit24 je napisao/la:Sad ce i njega mediji spopasti kao i dzumija
@Biki zovi covjeka u svoju emisiju kad dodje iz Australije
@remA, @shminkeru, @bhsport, @biki, @forster veliki minus zato sto ste prespavali ovaj historijski trenutak, ili ste bili budni a niste se javljali
@Unno sta ti mislis da li je prvo ili drugo???
Bravo Mirza!! Kao što sam već rekao, nisam ni sumnjao u pobjedu. Sad protiv Haasea igrati bez pritiska i šta Bog da.
ko da je dobio stepanjeka,a ne nekog taljigasa.Biki je napisao/la:Junak naš, majstor! Vrijedilo je zbog njega jutros buljiti u mobitel AO livescore pod jorganom!![]()
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica
NK Celik Zenica
Gornja polovina igra u ponedjeljak, nije on mogao igrati u utorak nikako. Nije ovo loš termin, vremenske nepogode mogu smanjiti razliku u kvaliteti, imat će sigurno fizičku krizu i Haase i pogotovo Edmund, a to treba iskoristiti. Baš kao i Damir 2014. protiv Dodiga.Biki je napisao/la:Pretjerali su, odmah covjeka u ponedjeljak na teren, court 19, pa jos istovremeno kad i Damir!?
Mirza bar ima fizičke predispozicije za tenisera, za razliku od horoza Damira.
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Jarane iskulirajisx je napisao/la:Mirza bar ima fizičke predispozicije za tenisera, za razliku od horoza Damira.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir ti pokazuje da su nekada srce i damu bitnijiisx je napisao/la:Mirza bar ima fizičke predispozicije za tenisera, za razliku od horoza Damira.
- firefirefirely
- Kontakt:
Bravo majstore !!!

Biće i jedan LL bas me interesuje ko će dobiti
Ako nema Australaca, red bi bio najbolji po rankingu, opet msm to je moje misljenje mozda se i ne gleda rankingAnelMid je napisao/la:Biće i jedan LL bas me interesuje ko će dobiti
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Bemelmans ce biti LL, mada ne znam ko je odustao!esprit24 je napisao/la:Ako nema Australaca, red bi bio najbolji po rankingu, opet msm to je moje misljenje mozda se i ne gleda rankingAnelMid je napisao/la:Biće i jedan LL bas me interesuje ko će dobiti
@vozdrica i ostali provokatori, ukoliko ste navijaci Srbije i Hrvatske mogu shvatiti da vam je nase radovanje Mirzinim uspjehom jutros u Melbourne malo i pretjerano, ali mi nemamo igrace iz Top 10, mozda ih nikad necemo ni imati i za nas jeste golem uspjeh kad se u MD jednog GS, gdje je sva teniska krema, probije igrac koji dolazi iz bosanske kaljuge, bez ikakvih valjanih uvjeta za teniski razvoj kakvi imaju njihovi vrsnjaci od Australije do Francuske, Njemacke, V.Britanije i Amerike. Popustite, zivi bili.
Lu je odustaoBiki je napisao/la:Bemelmans ce biti LL, mada ne znam ko je odustao!esprit24 je napisao/la:Ako nema Australaca, red bi bio najbolji po rankingu, opet msm to je moje misljenje mozda se i ne gleda rankingAnelMid je napisao/la:Biće i jedan LL bas me interesuje ko će dobiti
@vozdrica i ostali provokatori, ukoliko ste navijaci Srbije i Hrvatske mogu shvatiti da vam je nase radovanje Mirzinim uspjehom jutros u Melbourne malo i pretjerano, ali mi nemamo igrace iz Top 10, mozda ih nikad necemo ni imati i za nas jeste golem uspjeh kad se u MD jednog GS, gdje je sva teniska krema, probije igrac koji dolazi iz bosanske kaljuge, bez ikakvih valjanih uvjeta za teniski razvoj kakvi imaju njihovi vrsnjaci od Australije do Francuske, Njemacke, V.Britanije i Amerike. Popustite, zivi bili.
@biki ne vjerujem da su @vozdrica, @ ladecima i dr.navijaci drugih zemalja. Dvije solucije, strastveni kladionicari, koga su dzumi i mirzoni obarali na tiketima, ili neuspijeli teniser koje su pomenuti devastirali u mladjim kategorijama 
Nego ljudi imamo problem koga gledati sutra ako bude bilo streamova?
@unno i @shminker ce sigurno prije Damira, a ja , @biki , @remA i @bhsport Mirzu
@unno i @shminker ce sigurno prije Damira, a ja , @biki , @remA i @bhsport Mirzu
Svakako cu dzumija ja, brat po plavom jbg 
Ja cu se truditi obojicu da ispratim, ali ce mirza imati blagu prednost, zbog prvog ucescaAsharaK je napisao/la:Svakako cu dzumija ja, brat po plavom jbg
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo majstore. Hasse se može dobit, samo servis držat i odlično. Jedini problem će biti što i Damir i Mirza u isto vrijeme igrat, kako to iskombinovat? 
Sreća pa ima stream, prebacitvat pomalo s jednog na drugi meč. Mirza ne treba da ima pritisak, ono što je trebao uradit je uradio. Rasterečeno odigrat pa šta bude. A kad tako igra onda je vrlo opasan.
I tačno mi više ovaj Berdych ide na živce, što je dosta dosta je. Ohani malo, šta si nas se dovezao.
@espirit24 hoću obojicu gledat, moram kupit novi monitor
nekako ih spojit, moram nekako iskombinovat sve gledat. 
Sreća pa ima stream, prebacitvat pomalo s jednog na drugi meč. Mirza ne treba da ima pritisak, ono što je trebao uradit je uradio. Rasterečeno odigrat pa šta bude. A kad tako igra onda je vrlo opasan.
I tačno mi više ovaj Berdych ide na živce, što je dosta dosta je. Ohani malo, šta si nas se dovezao.
@espirit24 hoću obojicu gledat, moram kupit novi monitor
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma upaliti dva streama i smanjiti prozore preko pola i rto
Neuspjeli teniseri ubijaju lovu na davanju časova tenisa, ne pišu po forumu...tipične frustriranje Bošnje koje pljuju po svemu što valjda u BiHesprit24 je napisao/la:@biki ne vjerujem da su @vozdrica, @ ladecima i dr.navijaci drugih zemalja. Dvije solucije, strastveni kladionicari, koga su dzumi i mirzoni obarali na tiketima, ili neuspijeli teniser koje su pomenuti devastirali u mladjim kategorijama
Bit će streamovi, može se gledati uporedo
-
risingforce
- Kontakt:
Mozemo li i ove godine ocevikati da gospodin Enver prenosi susrete nasih tenisera iz Melburna 
Sjecatel se posta brata kvoterbeka kad je trazio broj da dojavi bombu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.