Imam los predosjecaj u vezi sutrasnje tekme.
SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Partenopei
- Kontakt:
Re: SSC Napoli
Ma nece njih trojicu niko dirati, problem je klupa. Nemamo dostojne zamjene za Allana i Hamsika(Lopeza ne racunam, taraba). Giuntoli ce se pocetkom sljedece sedmice sastati sa celnicima Porta. Herrera zeli da dodje, ostaje jos samo da se nasi dogovore sa njima oko visine obestecenja. Nasi ponudili 20, a oni traze 24 miliona. Poslali smo ponudu i za Grassija iz Atalante, vrijednu 7 miliona.
Za Sassuolo sutra nece igrati Cannavaro i Berardi.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Šta se desilo sa Karamera? Uveliko se pisalo da je taj transfer skoro pa završen.Partenopei je napisao/la:Ma nece njih trojicu niko dirati, problem je klupa. Nemamo dostojne zamjene za Allana i Hamsika(Lopeza ne racunam, taraba). Giuntoli ce se pocetkom sljedece sedmice sastati sa celnicima Porta. Herrera zeli da dodje, ostaje jos samo da se nasi dogovore sa njima oko visine obestecenja. Nasi ponudili 20, a oni traze 24 miliona. Poslali smo ponudu i za Grassija iz Atalante, vrijednu 7 miliona.
Imam los predosjecaj u vezi sutrasnje tekme.Za Sassuolo sutra nece igrati Cannavaro i Berardi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- IlPrincipino
- Kontakt:
SKY SPORT: Prvi izbori za januar su bili Kramer i Herrera ali ni Leverkuzen ni Porto nisu raspolozeni da prodaju igrace za ponudjenih 15 miliona eura tako da se Napoli okrece drugim metama. Nove mete su Moussa Sissoko iz Newcastlea koji je dosao na otok iz Toulousea i jos jedan Portov igrac za koga je Porto rekao da je na prodaju samo sest mjeseci nakon sto su ga doveli, Imbula.Imbulu jos prate inter i Milan.

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- Partenopei
- Kontakt:
Nit' ga Bayer pusta, nit' on zeli da ih napusti u ovom prelaznom roku. Tesko je dovesti kvalitetnog igraca u januarskom prelaznom roku, pogotovo sa ovim novcem kojim mi trenutno raspolazemo. Npr. Valencia trazi za Gomesa 30 miliona, a to je nas budzet za ovaj prelazni rok. Nama trebaju dva igraca(zamjene za Hamsika i Koulibalyja). U sljedeca 2 mjeseca imamo paklen raspored, a sa ovakvom klupom nek' nam je Bog na pomoci.Romagnoli13 je napisao/la:Šta se desilo sa Karamera? Uveliko se pisalo da je taj transfer skoro pa završen.Partenopei je napisao/la:Ma nece njih trojicu niko dirati, problem je klupa. Nemamo dostojne zamjene za Allana i Hamsika(Lopeza ne racunam, taraba). Giuntoli ce se pocetkom sljedece sedmice sastati sa celnicima Porta. Herrera zeli da dodje, ostaje jos samo da se nasi dogovore sa njima oko visine obestecenja. Nasi ponudili 20, a oni traze 24 miliona. Poslali smo ponudu i za Grassija iz Atalante, vrijednu 7 miliona.
Imam los predosjecaj u vezi sutrasnje tekme.Za Sassuolo sutra nece igrati Cannavaro i Berardi.
IlPrincipino je napisao/la:
- Partenopei
- Kontakt:
#NAPOLI (4-3-3): Reina; Hysaj, Albiol, Chiriches, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejón, Higuain, Insigne
Chalobahu danas preminula majka.
Izdrzi Chalo!
Chalobahu danas preminula majka.
- Partenopei
- Kontakt:
Ovo je za srcanog
Odbrana nam je skroz klimava danas. Ghoulam uzasno odigrao prvo poluvrijeme. Lorenzo, Callejon i Jorginho
Mislim da ni najveci optimisti nisu ocekivali da cemo uspjeti preokrenuti do kraja poluvremena. Nije ovdje jos nista gotovo, **** Sassuolo. Sansone dominira.
- Partenopei
- Kontakt:
3:1 Dvadeseti gol Pipite

- IlPrincipino
- Kontakt:

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- L'Avvocato
- Kontakt:
IlPrincipino je napisao/la:SKY SPORT: Prvi izbori za januar su bili Kramer i Herrera ali ni Leverkuzen ni Porto nisu raspolozeni da prodaju igrace za ponudjenih 15 miliona eura tako da se Napoli okrece drugim metama. Nove mete su Moussa Sissoko iz Newcastlea koji je dosao na otok iz Toulousea i jos jedan Portov igrac za koga je Porto rekao da je na prodaju samo sest mjeseci nakon sto su ga doveli, Imbula.Imbulu jos prate inter i Milan.
Najjači lik ikad
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Partenopei
- Kontakt:

E jbg, nadao sam se da ce Sarri veceras odmarati Callejona, al nista od toga.
- Partenopei
- Kontakt:
Alberto Grassi is close to joining Napoli after an agreement was reached with both Atalanta and the players sponsor regarding a move south. The contract will hopefully be signed later today or tomorrow. Grassi is all set for a new adventure at Napoli.
It’s reported they have agreed a transfer fee worth €8.5m plus €1m bonus and options on goalkeeper Marco Sportiello and full-back Andrea Conti.
[youtube][/youtube]
Mancini moralna vertikala.
Mancini moralna vertikala.
**** obična.
Totalno mi je ogadio svaku ekipu koju je vodio.
Totalno mi je ogadio svaku ekipu koju je vodio.
- IlPrincipino
- Kontakt:
SKY SPORT: Napoli je doveo mladog talijanskog veznjaka Grassia(20) iz Atalante za 11 miliona eura.
- IlPrincipino
- Kontakt:

Najjaci sastav je izveo Sarri
- Partenopei
- Kontakt:
Hajmo momci po pobjedu! 
btw. Tako je bila zanimljiva tekma Fiorentina - Torino da sam uspio zaspati uz nju. Umalo da propustim pocetak tekme.
btw. Tako je bila zanimljiva tekma Fiorentina - Torino da sam uspio zaspati uz nju. Umalo da propustim pocetak tekme.
- Partenopei
- Kontakt:
Evo gaaa
Iskupi se Pipita za onaj promasaj. 
- Partenopei
- Kontakt:

Carmine Insigne
[youtube][/youtube]
- Partenopei
- Kontakt:
Grassi se povrijedio na prvom treningu. Out najmanje 3 sedmice. Ljepota... 
- Partenopei
- Kontakt:
E **** ti grob, kakve mi golove primamo u picku materinu. Prva sansa za Empoli i gol. 
Pa Pipita Boze

Pa Pipita Boze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.