BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Tako je esprite, nek smo dočekali da imamo obojicu na ovom nivou a nekako ćemo ih upratiti. Mirza mi je draži iako sam plav, a ima i veće šanse da prodje.
Uglavnom uživajmo u BH tenisu.
Uglavnom uživajmo u BH tenisu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
risingforce
- Kontakt:
risingforce je napisao/la:
Kakvu pomoc ili korist Mirza i Damir imaju od ovog NIM Menagmenta?? I jeko ovaj Nemanja Jovic stalno je uz nase tenisere.. kolko sam skontao on je teniski menadzer, i ako mi neko moze pojasniti sta to znaci u tenisu, posto neznam bas sve detalje...
Hvala
Hvala
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Mirza vrati starom kredit
od para sto si sad zaradio

Neopisivo mi je drago, nakon svih sportskih neuspijeha u proslog godini jedina svijetla tacka su ovi momci. Bravo Mirza zasluzio si !
Bravo Mirza! Jel ovo njemu prvi put na ATP-u da je uletio u main draw?
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- crozzer
- Kontakt:
Mirza lav, hajde bar neko od njih dvojice nek ide u drugo kolo 
Poslano sa mog PAP5300DUO koristeći Tapatalk
Poslano sa mog PAP5300DUO koristeći Tapatalk
Ako ko ode u 2. kolo to ce biti Mirza!
Pratilo se, al' nemam na mobu tapatalkesprit24 je napisao/la:Sad ce i njega mediji spopasti kao i dzumija
@Biki zovi covjeka u svoju emisiju kad dodje iz Australije
@remA, @shminkeru, @bhsport, @biki, @forster veliki minus zato sto ste prespavali ovaj historijski trenutak, ili ste bili budni a niste se javljali
@Unno sta ti mislis da li je prvo ili drugo???
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Kombinovano obojicu!esprit24 je napisao/la:@biki ne vjerujem da su @vozdrica, @ ladecima i dr.navijaci drugih zemalja. Dvije solucije, strastveni kladionicari, koga su dzumi i mirzoni obarali na tiketima, ili neuspijeli teniser koje su pomenuti devastirali u mladjim kategorijama
Nego ljudi imamo problem koga gledati sutra ako bude bilo streamova?
@unno i @shminker ce sigurno prije Damira, a ja , @biki , @remA i @bhsport Mirzu
Bravo Mirzeteeeeeeeeeeee,sad je vrijeme da neko od portala objavi malo veci intervju sa Mirzom!
FK Sarajevo !
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Stvarno nemamo srece, po prvi put dva nasa tenisera u MD nekog grand slama i moraju igrati u isto vrijeme.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Kad igraju?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Mirza ce ove godine preteci Damira.
Nije, samo prvi put na GSuEffenberg je napisao/la:Bravo Mirza! Jel ovo njemu prvi put na ATP-u da je uletio u main draw?
- QUARTERBACK
- Kontakt:
na sve smo bili spremni da bi premjestili Damira na teren pokriven kameramaAsharaK je napisao/la:Sjecatel se posta brata kvoterbeka kad je trazio broj da dojavi bombu
mozemo..risingforce je napisao/la:Mozemo li i ove godine ocevikati da gospodin Enver prenosi susrete nasih tenisera iz Melburna
gdje je onaj lik eusebio2 nisam nikad vise vidio da je pisao negdje po forumu osim one noci kad je pravio scene sa Dzumhurovim prenosom iz Australije
eusebio2 je napisao/la:enver joj poručuje "ovo je bosna!"eusebio2 je napisao/la:Australka premlatila Envera jer je skontala da snima nju a ne meč
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.