Radari buraz da ih Kouadio ne ponizava.uNbx je napisao/la:Oprema je totalno 2005. godina fazon, al na stranu to, lajkam retro al ovo mi je bezveze skroz. kuknjava

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Radari buraz da ih Kouadio ne ponizava.uNbx je napisao/la:Oprema je totalno 2005. godina fazon, al na stranu to, lajkam retro al ovo mi je bezveze skroz. kuknjava
Bolanos je napisao/la:Radari buraz da ih Kouadio ne ponizava.uNbx je napisao/la:Oprema je totalno 2005. godina fazon, al na stranu to, lajkam retro al ovo mi je bezveze skroz. kuknjava
Halali na mobu sam.Besic je napisao/la:Htio qvotat moj post pa se malo zaletio![]()
![]()
Al može bit da su radari
Znas li sta je ovo na dnu jakne?PitarBordo je napisao/la:Jakne su kriminalne, dobio sam rak očiju od ovog džeba na kojem je grb...
Tvoj avatar, grb FK Sarajevo i logo Haad-a. Inace ekstra opremaMortemHz je napisao/la:Znas li sta je ovo na dnu jakne?PitarBordo je napisao/la:Jakne su kriminalne, dobio sam rak očiju od ovog džeba na kojem je grb...
Nas grb, haadov logo, i grb taj tvojMortemHz je napisao/la:Znas li sta je ovo na dnu jakne?PitarBordo je napisao/la:Jakne su kriminalne, dobio sam rak očiju od ovog džeba na kojem je grb...
Hvalasarajevo46 je napisao/la:Tvoj avatar, grb FK Sarajevo i logo Haad-a. Inace ekstra opremaMortemHz je napisao/la:Znas li sta je ovo na dnu jakne?PitarBordo je napisao/la:Jakne su kriminalne, dobio sam rak očiju od ovog džeba na kojem je grb...
![]()
Ma potpisat ces ti meni papire pa kako god ti hocesFrancescoTotti je napisao/la:To meni u inat jel @mortem???
Neka neka. Odoh ja u paint pravit i zamisljat dresove voljenog kluba koji lice na nesto... I popit sta.
Tacno ce me u grob otjerat. Joooj haade haade kuknjava kuknjava
Sto ne obrnes redosljed, prvo popij pa onda pokreni paint, kad te inspiracija spucaFrancescoTotti je napisao/la:To meni u inat jel @mortem???
Neka neka. Odoh ja u paint pravit i zamisljat dresove voljenog kluba koji lice na nesto... I popit sta.
Tacno ce me u grob otjerat. Joooj haade haade kuknjava kuknjava
Trenutno korisnika/ca: svrakino1921 i 21 gost.