FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Meni pažnja ne treba nego sam tebe zapazio da spominješ tog nekog balavca (ne mogu da shvatim da neko stvarno misli da dijete od 21 godinu može sa ima uticaj) i mahalske neke priče za njega a tu se pozivaš na razliku između objektivne kritike i pljuvanja. Nema potrebe da te huja hvata, koliko se vidi ti jedini tražiš pažnju raznoraznim postovima. Meni zukanovic nista nije rekao jer meni je to u samom startu nonsens da se on nešto pita, ipak mislim da je tebi njegov post bio upućen.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
A brate dragi nećemo valjda ostati na rustemu radovcu i džemi na sredini.Jedino ako je cilj 5 mjesto da zabetoniramo onda ok.Rule_hz je napisao/la:tenpenny je napisao/la:Imal sta ljudi za pojacanja na aparatima sam![]()
![]()
![]()
brate sta ce ti pojacanja imas beton ekipu niko nece otici a probat ce se dovest koje mehga pojacanje do polaska u tursku ima milion igraca i menadjera sa ovih balkanskih prostora pregovaraju nude im se svakakvi igraci nema vise daj tog tog sad ide po poziciji i po nedostatku na pojedinim pozicijama sve mi se cini da se sada trazi zadnji vezni DM i BEK jer prema jesinim zamislima klupu ce ciniti akademci i par ikskusnih igraca
- sarajevo46
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Koliko problema u posljednje dvije sezone i osvojimo kup i ligu
Ako Bog da kad bude malo bolje mozda napadnemo i LP ili EL.

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ja samo želim bolje Sarajevo od ovog sad što je.BitiSrcemVezan je napisao/la:Kome smeta evropsko Sarajevo?
Poslano sa mog HTC One koristeći Tapatalk
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Osvajao je i Borac titulu i kup, pa?sarajevo46 je napisao/la:Koliko problema u posljednje dvije sezone i osvojimo kup i liguAko Bog da kad bude malo bolje mozda napadnemo i LP ili EL.
Eno raspadaju se sad. Osvajali su i Pataki as puno manjim ulaganjem, vex investitora.
Titulu je lijepo osvojiti, ali generalno beznačajna je.
Mi uz sva sredstva koja smo imali, ništa nismo napravili što ne bi svaka ekipa da je imala na raspolaganju novce kao mi sto smo.
Neki bi zasigurno uradili i puno vise .
Halo ba, mi smo peti iza Radnika!
Sta je uopste sa Samirom, da li on ostaje? Ne upratih ga na ovim slikama sa treninga danas.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja i dalje vjerujem da ce Samir biti nase najvece pojacanje na proljece.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Žutofilija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Prvi dobar,a drugi nedaj Boze nikome 

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 16 jan 2016, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ovaj drugi bolji od vage.Ko god i 100 grama dobije vidjece seFrancescoTotti je napisao/la:prvi lijep. drugi ni na sta ne lici

vala se morao ovaj drugi bolje napraviti, ako vec mora biti zuta boja sto nisu samo kontra ovog prvog napravili, po meni bi daleko bolje izgledalo nego ovako
edit: ako su ovo dresovi samo za trening onda je nebitno
edit: ako su ovo dresovi samo za trening onda je nebitno
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 16 jan 2016, 19:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Pyro is not a crime !
Uvijek trava, nekad bijelo, nikad žuto, nikad Željo. 

Ma ovo je trening dres sta ste se prepali

High je napisao/la:Uvijek trava, nekad bijelo, nikad žuto, nikad Željo.

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Jeli Vam sad jasno sto je zuto i bordo?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Paromlinac i 15 gostiju.