Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

fukaratz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la fukaratz » 16 jan 2016, 18:23

Bolanos je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:Fukaro prvo moras pokarati pa pricati. PSG sad kara trofejima a na liderskom pozicijom na polusezoni. Stisni me za ruku pasa.
njuso ne uporedjujem Slobodu sa Parizom nego dokazujem da je u fudbalu rijetko sta konstantno. a Paris bas qara s trofejima imaju tacno tri osvojena prvenstva :salut:
Jedina konstanta je sa vi niste dio velike cetvorke ni sad a i nikad prije. Koliko vi imate trofeja? 0. Vi ste nas Leicester, iz druge lige pravite podvige nakon dvije god u prvoj ali jos nista napravili niste. Cucko mali.
jedina konstanta trenutno je da ste 12 bodova iza nas i da nam se samo mozete sageti ;) jos ste potrosili vise para nego sto imate a Europe necete vidjeti pa ce opet nepismena delegacija drzati presicu, a mi cemo muda laditi i cekati izvlacenje :kafa:
Sloboda Tuzla

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 16 jan 2016, 18:24

Velika cetvorka prije rata: Zeljo, Sarajevo, Velez i Borac

Velika cetvorka poslije rata: Zeljo, Sarajevo, Zrinjski i Siroki

Molio bih ovu djecu da se ne mjesaju kad pricaju veliki :tralala:

Znaci dodjemo na to da u BIH imamo veliku dvojku. Ocito je koja je to :mrgreen:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 16 jan 2016, 18:25

Ovaj pajdo nije skontao ni ko mu je sagovornik? :rol:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 16 jan 2016, 18:27

Psajdak je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:Mozemo time opravdati i sto je Olimpik trofejniji od vas? Modrica, Leotar?
Bezobrazan si postao u zadnje vrijeme, ništa brojat pehar za osvojeno prvo mjesto u branju šljiva? :problem:
Davno sam ja rekao, koliko su nesposobni da uzmu trofej, da se sami sa sobom takmiče, drugi bi završili :problem:
:rol: Samo kupine dolaze u obzir. :beba: @brile podmukli stvor.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 jan 2016, 18:27

brile je napisao/la:Velika cetvorka prije rata: Zeljo, Sarajevo, Velez i Borac

Velika cetvorka poslije rata: Zeljo, Sarajevo, Zrinjski i Siroki

Molio bih ovu djecu da se ne mjesaju kad pricaju veliki :tralala:

Znaci dodjemo na to da u BIH imamo veliku dvojku. Ocito je koja je to :mrgreen:
Uspjesnija je Sloboda od Borca u staroj drzavi..

Ali dobro ti to redas po emocijama svojim. Ako cemo biti nerealni koja je svrha rasprave..

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 16 jan 2016, 18:31

Bolanos je napisao/la:
Psajdak je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:Mozemo time opravdati i sto je Olimpik trofejniji od vas? Modrica, Leotar?
Bezobrazan si postao u zadnje vrijeme, ništa brojat pehar za osvojeno prvo mjesto u branju šljiva? :problem:
Davno sam ja rekao, koliko su nesposobni da uzmu trofej, da se sami sa sobom takmiče, drugi bi završili :problem:
:rol: Samo kupine dolaze u obzir. :beba: @brile podmukli stvor.
E cuj ja podmukao, a ti se svadjas sa ovim tuzlakom u nase ime, pa nam izvrijedja klub preko tvojih ledja :tralala: :rol:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 16 jan 2016, 18:31

fukaratz je napisao/la: jedina konstanta trenutno je da ste 12 bodova iza nas i da nam se samo mozete sageti ;) jos ste potrosili vise para nego sto imate a Europe necete vidjeti pa ce opet nepismena delegacija drzati presicu, a mi cemo muda laditi i cekati izvlacenje :kafa:
1. Da li uopšte znaš šta znači "konstanta"?
2. Ako je delegacija sa press-konferencije nepismena, kao što ti ovdje kontinuirano ponavljaš, ja bih te zamolio da mi predočiš ono što te je navelo na takvo mišljenje.
3. Budžet nije probijen, klub nije pred stečajem, enorman broj malih sponzora, na kraju krajeva, u rosteru posjedujemo kvalitetne a mlade igrače za prodaju.
4. Odakle ti znaš da nemamo para? :D

@tuzlak1987
Prijatelju, zar stvarno smatraš da je Mladenović bolji od Kramarića? Ja ti odgovorno tvrdim, da će on biti među najvećim iznenađenjima što se tiče ovih pojačanja.
Mailson jeste upgrade u odnosu na Zorana, nije da mu je neki zadatak, ali svejedno..
Zadnja izmjena: Psajdak, dana/u 16 jan 2016, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ajzea je forumaš godine !

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 16 jan 2016, 18:33

E cuj Sloboda veci klub od Borca :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Na koji nacin da mi je samo znati :rol: :rol:

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 16 jan 2016, 18:34

Olimpik ima/o novac, Modrica imala Jelica sad su i on i Modrica u PM, Leotar u godini kad je uzeo je imao sasvim solidan sastav ali to su bili poceci zajednickog prvenstva nacionalna politika na vrhuncu.

Jos jednom Novac = Uspjeh

"propala" Sloboda ima novce i gledate joj u leđa. logika

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 16 jan 2016, 18:37

Ima para, ali ima i novih dugova. Evropa ako se ne izbori, katanac na vrata i to je to.
Das Ist Walter

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 16 jan 2016, 18:42

Psajdak je napisao/la:
fukaratz je napisao/la: jedina konstanta trenutno je da ste 12 bodova iza nas i da nam se samo mozete sageti ;) jos ste potrosili vise para nego sto imate a Europe necete vidjeti pa ce opet nepismena delegacija drzati presicu, a mi cemo muda laditi i cekati izvlacenje :kafa:
1. Da li uopšte znaš šta znači "konstanta"?
2. Ako je delegacija sa press-konferencije nepismena, kao što ti ovdje kontinuirano ponavljaš, ja bih te zamolio da mi predočiš ono što te je navelo na takvo mišljenje.
3. Budžet nije probijen, klub nije pred stečajem, enorman broj malih sponzora, na kraju krajeva, u rosteru posjedujemo kvalitetne a mlade igrače za prodaju.
4. Odakle ti znaš da nemamo para? :D
1. konstanta je da ove sezone svako kolo samo zeljini pacenici prognoziraju protiv nas a mi konstantno pobjedjujemo ;)
2. nepismeni su jer im je vokabular nije na nivou prosjecnog primitivnog mahalskog covjeka a oni obnasaju funkciju koja zahtjeva odredjen nivo pismenosti i elokventnosti. pri tome Dejo ili kako se zvao ima ozbiljnih problema sa izgovaranjem odredjenih konsonata :!:
3. pitaj Gredica da li ce budzet biti probijen i jos neke ljude koji su bili oko kluba, i mi imamo malih sponzora pedesetak ali novac koji oni donose nije ni blizu dovoljan za vrh tabele.
4. bavio se fudbalom/nogometom u nasoj ligi. u omladinskim kategorijama uzimao drzavne titule, u seniorskom nista posebno. imam dosta prijatelja medju igracima i medju sportskim radnicima i novinarima ;)
Sloboda Tuzla

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 16 jan 2016, 18:42

Sloboda je za tri godine prepolovila dug,bez evrope,
i ako je ne izbori,nije smak svijeta.
Vi bi volili da stavi katanac,ali trenutno je realnost malo drugacija.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 16 jan 2016, 18:45

miden je napisao/la:Ima para, ali ima i novih dugova. Evropa ako se ne izbori, katanac na vrata i to je to.
Dug nije konačan, možda se prepolovi, možda i ostane onakav kakav jeste, trenutno je sve u fazi žalbe. Povećat će se mjesečna rata i gotovo, otplatit će se.. Ti mene stvarno iznenađuješ, ako stvarno smatraš da bi sebi to dopustili. Naravno da izlazak na europsku scenu predstavlja i najveći priliv novca, ali daleko dalekoo od toga da ćemo se ugasiti, što ti je očigledno želja :roll:

@rigotina :lol:

@fukara
Evo sad ti pred cijelim ovim forumskim auditorijem, govorim da ti veze sa životom nemaš. Ne pravi se majke ti tvoje da si upućen, u nešto što očigledno nisi ;)

@pinoglavi
Nisu vas bombama ganjali Manijaci, dok ste bježali kroz Tuzlu :kafa:
Bježali u svom gradu :rol:
Zadnja izmjena: Psajdak, dana/u 16 jan 2016, 18:52, ukupno mijenjano 3 puta.
Ajzea je forumaš godine !

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 16 jan 2016, 18:45

Olympique je napisao/la:E cuj Sloboda veci klub od Borca :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Na koji nacin da mi je samo znati :rol: :rol:
od uspijeha mi uzeli kup prvoligasa oni kup marsala (kao drugoligasi) koji je vrijedniji. mi proveli duplo vise sezona u prvoj saveznoj ligi Jugoslavije od njih, mozda nismo bolji ali nismo ni gori to je sigurno :!:
Sloboda Tuzla

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 16 jan 2016, 18:45

Agamemnon je napisao/la:Sloboda je za tri godine prepolovila dug,bez evrope,
i ako je ne izbori,nije smak svijeta.
Vi bi volili da stavi katanac,ali trenutno je realnost malo drugacija.
što će bit smak svijeta, pa navikli ste
goveđigulašmajka

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 jan 2016, 18:48

Psajdak je napisao/la:
Bolje trazite deminera umjesto brojanja trofeja
Nad tobom sunce najljepše sja

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 16 jan 2016, 18:49

rigotina je napisao/la:oborit cete sve rekorde u gradnji stadiona
Drago mi je sto potvrđuješ teze da smo izgradili i ona prije dva. Na starom veležovom i pod BB. Yebiga izleti ti komšija

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 jan 2016, 18:49

Sloboda u ex yu, cetvrti klub iz BiH. 24 sezone, 751 bod, 13. po vjecitom broju bodova

Borac u ey yu, sesti klub iz BiH iza Celika, 13 sezona, 379 bodova, 19. po vjecitom broju bodova.

Sloboda duplo uspjesnija po bodovima tj pobjedama. Sloboda u BiH cetvrta po broju bodova od 1995.

Isto tako krmak se smije ovom za prodisat, a njegov klub kada je trebalo se borit da opstane ugasen. Dok se neki drugi koji nisu u skladu sa sistemom kao Sloboda i Velez bore.
Onda Sabinho, kad vi budete imali 50+ trofeja kao Lpool i United slobodno recite da ste vi nas United, a mi cemo ako ne budemo imali trofeja onda biti spram vas Leicester.

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 16 jan 2016, 18:54

Ja koliko sam upucen velicina kluba se ogleda o broju trofeja,a ne o pobjedama i sakupljanju bodova.Ali dobro,mozda je do mene.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jan 2016, 18:55

tuzlak1987 je napisao/la:Sloboda u ex yu, cetvrti klub iz BiH. 24 sezone, 751 bod, 13. po vjecitom broju bodova

Borac u ey yu, sesti klub iz BiH iza Celika, 13 sezona, 379 bodova, 19. po vjecitom broju bodova.

Sloboda duplo uspjesnija po bodovima tj pobjedama. Sloboda u BiH cetvrta po broju bodova od 1995.

Isto tako krmak se smije ovom za prodisat, a njegov klub kada je trebalo se borit da opstane ugasen. Dok se neki drugi koji nisu u skladu sa sistemom kao Sloboda i Velez bore.
Onda Sabinho, kad vi budete imali 50+ trofeja kao Lpool i United slobodno recite da ste vi nas United, a mi cemo ako ne budemo imali trofeja onda biti spram vas Leicester.
Trofeji > bodovi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []