jedina konstanta trenutno je da ste 12 bodova iza nas i da nam se samo mozete sagetiBolanos je napisao/la:Jedina konstanta je sa vi niste dio velike cetvorke ni sad a i nikad prije. Koliko vi imate trofeja? 0. Vi ste nas Leicester, iz druge lige pravite podvige nakon dvije god u prvoj ali jos nista napravili niste. Cucko mali.fukaratz je napisao/la:njuso ne uporedjujem Slobodu sa Parizom nego dokazujem da je u fudbalu rijetko sta konstantno. a Paris bas qara s trofejima imaju tacno tri osvojena prvenstvaBolanos je napisao/la:Fukaro prvo moras pokarati pa pricati. PSG sad kara trofejima a na liderskom pozicijom na polusezoni. Stisni me za ruku pasa.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sloboda Tuzla
Velika cetvorka prije rata: Zeljo, Sarajevo, Velez i Borac
Velika cetvorka poslije rata: Zeljo, Sarajevo, Zrinjski i Siroki
Molio bih ovu djecu da se ne mjesaju kad pricaju veliki
Znaci dodjemo na to da u BIH imamo veliku dvojku. Ocito je koja je to
Molio bih ovu djecu da se ne mjesaju kad pricaju veliki
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Ovaj pajdo nije skontao ni ko mu je sagovornik? 
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Psajdak je napisao/la:Bezobrazan si postao u zadnje vrijeme, ništa brojat pehar za osvojeno prvo mjesto u branju šljiva?Bolanos je napisao/la:Mozemo time opravdati i sto je Olimpik trofejniji od vas? Modrica, Leotar?![]()
Davno sam ja rekao, koliko su nesposobni da uzmu trofej, da se sami sa sobom takmiče, drugi bi završili
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Uspjesnija je Sloboda od Borca u staroj drzavi..brile je napisao/la:Velika cetvorka prije rata: Zeljo, Sarajevo, Velez i Borac
Molio bih ovu djecu da se ne mjesaju kad pricaju veliki![]()
Ali dobro ti to redas po emocijama svojim. Ako cemo biti nerealni koja je svrha rasprave..
E cuj ja podmukao, a ti se svadjas sa ovim tuzlakom u nase ime, pa nam izvrijedja klub preko tvojih ledjaBolanos je napisao/la:Psajdak je napisao/la:Bezobrazan si postao u zadnje vrijeme, ništa brojat pehar za osvojeno prvo mjesto u branju šljiva?Bolanos je napisao/la:Mozemo time opravdati i sto je Olimpik trofejniji od vas? Modrica, Leotar?![]()
Davno sam ja rekao, koliko su nesposobni da uzmu trofej, da se sami sa sobom takmiče, drugi bi završiliSamo kupine dolaze u obzir.
@brile podmukli stvor.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
1. Da li uopšte znaš šta znači "konstanta"?fukaratz je napisao/la: jedina konstanta trenutno je da ste 12 bodova iza nas i da nam se samo mozete sagetijos ste potrosili vise para nego sto imate a Europe necete vidjeti pa ce opet nepismena delegacija drzati presicu, a mi cemo muda laditi i cekati izvlacenje
2. Ako je delegacija sa press-konferencije nepismena, kao što ti ovdje kontinuirano ponavljaš, ja bih te zamolio da mi predočiš ono što te je navelo na takvo mišljenje.
3. Budžet nije probijen, klub nije pred stečajem, enorman broj malih sponzora, na kraju krajeva, u rosteru posjedujemo kvalitetne a mlade igrače za prodaju.
4. Odakle ti znaš da nemamo para?
@tuzlak1987
Prijatelju, zar stvarno smatraš da je Mladenović bolji od Kramarića? Ja ti odgovorno tvrdim, da će on biti među najvećim iznenađenjima što se tiče ovih pojačanja.
Mailson jeste upgrade u odnosu na Zorana, nije da mu je neki zadatak, ali svejedno..
Zadnja izmjena: Psajdak, dana/u 16 jan 2016, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ajzea je forumaš godine !
E cuj Sloboda veci klub od Borca
Na koji nacin da mi je samo znati

Na koji nacin da mi je samo znati
Olimpik ima/o novac, Modrica imala Jelica sad su i on i Modrica u PM, Leotar u godini kad je uzeo je imao sasvim solidan sastav ali to su bili poceci zajednickog prvenstva nacionalna politika na vrhuncu.Bolanos je napisao/la:Mozemo time opravdati i sto je Olimpik trofejniji od vas? Modrica, Leotar?
Jos jednom Novac = Uspjeh
"propala" Sloboda ima novce i gledate joj u leđa. logika
Ima para, ali ima i novih dugova. Evropa ako se ne izbori, katanac na vrata i to je to.
Das Ist Walter
1. konstanta je da ove sezone svako kolo samo zeljini pacenici prognoziraju protiv nas a mi konstantno pobjedjujemoPsajdak je napisao/la:1. Da li uopšte znaš šta znači "konstanta"?fukaratz je napisao/la: jedina konstanta trenutno je da ste 12 bodova iza nas i da nam se samo mozete sagetijos ste potrosili vise para nego sto imate a Europe necete vidjeti pa ce opet nepismena delegacija drzati presicu, a mi cemo muda laditi i cekati izvlacenje
2. Ako je delegacija sa press-konferencije nepismena, kao što ti ovdje kontinuirano ponavljaš, ja bih te zamolio da mi predočiš ono što te je navelo na takvo mišljenje.
3. Budžet nije probijen, klub nije pred stečajem, enorman broj malih sponzora, na kraju krajeva, u rosteru posjedujemo kvalitetne a mlade igrače za prodaju.
4. Odakle ti znaš da nemamo para?
2. nepismeni su jer im je vokabular nije na nivou prosjecnog primitivnog mahalskog covjeka a oni obnasaju funkciju koja zahtjeva odredjen nivo pismenosti i elokventnosti. pri tome Dejo ili kako se zvao ima ozbiljnih problema sa izgovaranjem odredjenih konsonata
3. pitaj Gredica da li ce budzet biti probijen i jos neke ljude koji su bili oko kluba, i mi imamo malih sponzora pedesetak ali novac koji oni donose nije ni blizu dovoljan za vrh tabele.
4. bavio se fudbalom/nogometom u nasoj ligi. u omladinskim kategorijama uzimao drzavne titule, u seniorskom nista posebno. imam dosta prijatelja medju igracima i medju sportskim radnicima i novinarima
Sloboda Tuzla
Sloboda je za tri godine prepolovila dug,bez evrope,
i ako je ne izbori,nije smak svijeta.
Vi bi volili da stavi katanac,ali trenutno je realnost malo drugacija.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Dug nije konačan, možda se prepolovi, možda i ostane onakav kakav jeste, trenutno je sve u fazi žalbe. Povećat će se mjesečna rata i gotovo, otplatit će se.. Ti mene stvarno iznenađuješ, ako stvarno smatraš da bi sebi to dopustili. Naravno da izlazak na europsku scenu predstavlja i najveći priliv novca, ali daleko dalekoo od toga da ćemo se ugasiti, što ti je očigledno željamiden je napisao/la:Ima para, ali ima i novih dugova. Evropa ako se ne izbori, katanac na vrata i to je to.
@rigotina
@fukara
Evo sad ti pred cijelim ovim forumskim auditorijem, govorim da ti veze sa životom nemaš. Ne pravi se majke ti tvoje da si upućen, u nešto što očigledno nisi
@pinoglavi
Nisu vas bombama ganjali Manijaci, dok ste bježali kroz Tuzlu
Bježali u svom gradu
Zadnja izmjena: Psajdak, dana/u 16 jan 2016, 18:52, ukupno mijenjano 3 puta.
Ajzea je forumaš godine !
od uspijeha mi uzeli kup prvoligasa oni kup marsala (kao drugoligasi) koji je vrijedniji. mi proveli duplo vise sezona u prvoj saveznoj ligi Jugoslavije od njih, mozda nismo bolji ali nismo ni gori to je sigurnoOlympique je napisao/la:E cuj Sloboda veci klub od Borca![]()
![]()
![]()
Na koji nacin da mi je samo znati![]()
Sloboda Tuzla
što će bit smak svijeta, pa navikli steAgamemnon je napisao/la:Sloboda je za tri godine prepolovila dug,bez evrope,
goveđigulašmajka
Bolje trazite deminera umjesto brojanja trofejaPsajdak je napisao/la:Bezobrazan si postao u zadnje vrijeme, ništa brojat pehar za osvojeno prvo mjesto u branju šljiva?Bolanos je napisao/la:Mozemo time opravdati i sto je Olimpik trofejniji od vas? Modrica, Leotar?![]()
Davno sam ja rekao, koliko su nesposobni da uzmu trofej, da se sami sa sobom takmiče, drugi bi završili
Nad tobom sunce najljepše sja
Drago mi je sto potvrđuješ teze da smo izgradili i ona prije dva. Na starom veležovom i pod BB. Yebiga izleti ti komšijarigotina je napisao/la:oborit cete sve rekorde u gradnji stadiona
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sloboda u ex yu, cetvrti klub iz BiH. 24 sezone, 751 bod, 13. po vjecitom broju bodova
Borac u ey yu, sesti klub iz BiH iza Celika, 13 sezona, 379 bodova, 19. po vjecitom broju bodova.
Sloboda duplo uspjesnija po bodovima tj pobjedama. Sloboda u BiH cetvrta po broju bodova od 1995.
Isto tako krmak se smije ovom za prodisat, a njegov klub kada je trebalo se borit da opstane ugasen. Dok se neki drugi koji nisu u skladu sa sistemom kao Sloboda i Velez bore.
Onda Sabinho, kad vi budete imali 50+ trofeja kao Lpool i United slobodno recite da ste vi nas United, a mi cemo ako ne budemo imali trofeja onda biti spram vas Leicester.
Borac u ey yu, sesti klub iz BiH iza Celika, 13 sezona, 379 bodova, 19. po vjecitom broju bodova.
Sloboda duplo uspjesnija po bodovima tj pobjedama. Sloboda u BiH cetvrta po broju bodova od 1995.
Isto tako krmak se smije ovom za prodisat, a njegov klub kada je trebalo se borit da opstane ugasen. Dok se neki drugi koji nisu u skladu sa sistemom kao Sloboda i Velez bore.
Onda Sabinho, kad vi budete imali 50+ trofeja kao Lpool i United slobodno recite da ste vi nas United, a mi cemo ako ne budemo imali trofeja onda biti spram vas Leicester.
Ja koliko sam upucen velicina kluba se ogleda o broju trofeja,a ne o pobjedama i sakupljanju bodova.Ali dobro,mozda je do mene.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trofeji > bodovituzlak1987 je napisao/la:Sloboda u ex yu, cetvrti klub iz BiH. 24 sezone, 751 bod, 13. po vjecitom broju bodova
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.