Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Bit će Chelsea mnogo bolji kad se vrati Courtois, jer ipak je on svjetska klasa.
ovo bi kurtoja odbranio da je igrao 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
E moj Begovicu rupo
vrijeme je da Buric ili Sehic preuzmu jedinicu.
Uvijek je bio slab na ovim visokim loptama. Sad ce na klupu dok se Nutella vrati. 
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Kurto ga prima kao Nutella kad joj zabadam kašiku. 
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Jedva čekam povratak Courtoisa
- DragonGirl
- Kontakt:
Courtois možda jeste vrhunska klasa golmana, ali realno u lošoj je formi, trenutno vjerovatno ništa boljoj od Begovićeve. Njegovom dolaskom se odbrana nije automatski postrojila kako treba i nije sve procvjetalo kako su to mnogi očekivali, ali Courtois je ipak Courtois i sudeći barem po Hiddinku, igraće bez obzira primao 1, 3 ili više golova po utakmici, i bez obzira na statistiku. Ali da zaslužuje zacementirano mjesto, objektivno trenutno ne.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/begovic ... nca/181795
Ovdje nema sta razmisljati. Everton bi bio odlican izbor u trenutnoj situaciji i standardno bi igrao.
Ovdje nema sta razmisljati. Everton bi bio odlican izbor u trenutnoj situaciji i standardno bi igrao.
odlična ekipa,idealno za vraćanje samopouzdanja i da uđe u kakvu-takvu formu..Ajax je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/begovic ... nca/181795
Ako u ovome ima istine ovo bi bilo odlično, ali ne vjerujem da će ga Chelsea pustiti tako brzo...
Ja sam i prije bio za to da ide u Everton ili da ceka taj transfer mozda, jer Howard nece jos dugo braniti, ali eto, ima svoje razloge. Sretno mu svakako.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma tek je dosao i odma da ide.. cisto sumnjam. Spominjao se i Liverpool pa nista.
Howard brani fantasticno i ne vidim razlog sto bi otisao u MLS. Jesu ga godine sustigle al godinama je u Europi i odlicno brani, tako da mislim da nije on jos za MLSa
Howard brani fantasticno i ne vidim razlog sto bi otisao u MLS. Jesu ga godine sustigle al godinama je u Europi i odlicno brani, tako da mislim da nije on jos za MLSa
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Donnie Darko
- Kontakt:
Možda jednostavno želi karijeru završiti kod kuće.JavierBosnia je napisao/la:Ma tek je dosao i odma da ide.. cisto sumnjam. Spominjao se i Liverpool pa nista.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sve to ima svoje, ima on cini mi se 36-37 godina al iskreno ne bi me cudilo i da ostane i sljedece sezone u engleskoj. Covjek je eto vec u 37 a vrhunski brani. Sto ne bi bio poput Friedela (44)Donnie Darko je napisao/la:Možda jednostavno želi karijeru završiti kod kuće.JavierBosnia je napisao/la:Ma tek je dosao i odma da ide.. cisto sumnjam. Spominjao se i Liverpool pa nista.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ja mislim da je Asmir svjesno izabrao Chelsea samo kao "kratki stop" klub. Svjestan je i on da je Courtois jedan od najboljih na svijetu. Nije Asmir glup. Nit je bio igrac koji je "money hungry sto se kaze. Pri zemlji gospodin covjek. Ali je isto tako bio svjestan da ce mu se teze biti prodati iz Stokea koji je trazio lijepu svotu novca za njega nego da ode u npr. Chelsea odakle se kasnije moze lakse prodati ili otici na posudbu. Moje misljenje. Tako da me nebi cudilo da uskoro ode negdje na posudbu. Everton je realna opcija.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Upravo to, njemu je bilo bitno da se oslobodi Stokea, prije svega zbog velike odstete, a na ljeto ocekujem da predje u neki dobar klub gdje ce biti prvi golman...slicno je bilo i sa Cuadrado, Salah...soccerfan je napisao/la:Ja mislim da je Asmir svjesno izabrao Chelsea samo kao "kratki stop" klub. Svjestan je i on da je Courtois jedan od najboljih na svijetu. Nije Asmir glup. Nit je bio igrac koji je "money hungry sto se kaze. Pri zemlji gospodin covjek. Ali je isto tako bio svjestan da ce mu se teze biti prodati iz Stokea koji je trazio lijepu svotu novca za njega nego da ode u npr. Chelsea odakle se kasnije moze lakse prodati ili otici na posudbu. Moje misljenje. Tako da me nebi cudilo da uskoro ode negdje na posudbu. Everton je realna opcija.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Da, upravo takoPivopija je napisao/la:Upravo to, njemu je bilo bitno da se oslobodi Stokea, prije svega zbog velike odstete, a na ljeto ocekujem da predje u neki dobar klub gdje ce biti prvi golman...slicno je bilo i sa Cuadrado, Salah...soccerfan je napisao/la:Ja mislim da je Asmir svjesno izabrao Chelsea samo kao "kratki stop" klub. Svjestan je i on da je Courtois jedan od najboljih na svijetu. Nije Asmir glup. Nit je bio igrac koji je "money hungry sto se kaze. Pri zemlji gospodin covjek. Ali je isto tako bio svjestan da ce mu se teze biti prodati iz Stokea koji je trazio lijepu svotu novca za njega nego da ode u npr. Chelsea odakle se kasnije moze lakse prodati ili otici na posudbu. Moje misljenje. Tako da me nebi cudilo da uskoro ode negdje na posudbu. Everton je realna opcija.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nazalost pita se nesto i Chelsea. A oni bi trazili blizu 15 miliona ( ispod 10 ga sigurno nebi prodali ) ako bi ga uopste pristali prodati. Jer znaju i oni da im je skoro nemoguce odnosno nemoguce pronaci rezervnog golmana kvaliteta Begovica. Jer svi takvi igrace zele biti starteri. Nisu ni oni ludi. Cechu su napravili uslugu gdje su dozvolili prodaju u Arsenal jer je on njihova legenda i to je bio izuzetak. Ruzno bi bilo da se sa igracem koji je toliko dao Chelsea-u pljuju po novinama. Zato su ga prodali i to cak najvecem rivalu sto oni inace skoro nikako ne rade. A kod svake prodaje se pita osim igraca i klub. Tako da pravo pitanje ovdje je dali Chelsea zeli prodati Begovica.AmirBvB je napisao/la:Ako u ovome ima istine ovo bi bilo odlično, ali ne vjerujem da će ga Chelsea pustiti tako brzo...