tuzlak1987 je napisao/la:Sloboda u ex yu, cetvrti klub iz BiH. 24 sezone, 751 bod, 13. po vjecitom broju bodova
Borac u ey yu, sesti klub iz BiH iza Celika, 13 sezona, 379 bodova, 19. po vjecitom broju bodova.
Sloboda duplo uspjesnija po bodovima tj pobjedama. Sloboda u BiH cetvrta po broju bodova od 1995.
Isto tako krmak se smije ovom za prodisat, a njegov klub kada je trebalo se borit da opstane ugasen. Dok se neki drugi koji nisu u skladu sa sistemom kao Sloboda i Velez bore.
Onda Sabinho, kad vi budete imali 50+ trofeja kao Lpool i United slobodno recite da ste vi nas United, a mi cemo ako ne budemo imali trofeja onda biti spram vas Leicester.
Trofeji > bodovi
Sto nije istina. Eto gdje su ti klubovi koji imaju kod nas po jedan trofej i ko ih prati?
Kontinuitet > par trofeja
Agamemnon je napisao/la:Sloboda je za tri godine prepolovila dug,bez evrope,
i ako je ne izbori,nije smak svijeta.
Vi bi volili da stavi katanac,ali trenutno je realnost malo drugacija.
što će bit smak svijeta, pa navikli ste
Barem se ne palimo i gasimo kao sijalica.
Ali jbg,vi ste navikli.
što će bit smak svijeta, pa navikli ste
Barem se ne palimo i gasimo kao sijalica.
Ali jbg,vi ste navikli.
kad vam čovjek pogleda klupske vitrine reko bi da nikad niste ni bili upaljeni
miden je napisao/la:Ima para, ali ima i novih dugova. Evropa ako se ne izbori, katanac na vrata i to je to.
Dug nije konačan, možda se prepolovi, možda i ostane onakav kakav jeste, trenutno je sve u fazi žalbe. Povećat će se mjesečna rata i gotovo, otplatit će se.. Ti mene stvarno iznenađuješ, ako stvarno smatraš da bi sebi to dopustili. Naravno da izlazak na europsku scenu predstavlja i najveći priliv novca, ali daleko dalekoo od toga da ćemo se ugasiti, što ti je očigledno želja
Nisam mislio bukvalno, uopšte. Nisu svi ovi igraci dzaba došli, niti ce dzaba igrati. Cilj je vjerovatno Evropa i ako se ne izbori, nisi vjerovatno svjestan kakve ce to posljedice ostaviti. Naravno da se necete ugasiti, niti ja to želim. Nisam odgojen tako, da želim nekom klincu koji je na pocetku karijere da slomi nogu i da propadne, samo zato što je otišao u drugi klub. To je valjda ta filozofija...
ultra gitano je napisao/la:Eo jedna za Cocaine i ostalu raju bola drug Čović će vam napravit stadion samo vratite komunizam on je uvijek za vlast
De bola komsija kakve to seljacke stvari slusas i da nije komunizam napravio od c2 avenije strelcevine bb i ostalih naselja i dan danas bi ti u jarama i kocerinu zivio u kamenoj kuci
ultra gitano je napisao/la:Pa vidiš kako se gradi šta pričaš komšija jbga. što kod vas fali investitora pa se stagnirate, ako ništa dobićete stadion koji već po redu
Mislis na hotel Mostar
De bola mi nismo vi da nesto dobijamo. Mi gradimo svoje isto kao sto smo i 3 predhodna. Sta ste vi stvorili majke ti bjezi tamo
Ma daj bola da nekvarimo temu više sa raspravom neka nama vas da vas nema nebi znali gdjesmo vako de vi za svojim poslom i da ga izgradite imaš iz Mostara
Ma komsija nisam ni ocekivao odgovor o vasem stvaralastvu od kojeg je i karašebeš napredniji ali haj bar cemo imat tekme nase reprezentacije na novom stadionu koji je na dohvat ruke
Ludara komsija
zovi ićemo zajedno dvije tisuće i neke...veselim se čim dobijemo gradonačelnika postanemo normalan grad i normalna država, Velež napokon postane gradski klub i dobije svoj novi više i ne brojim koji stadion